Kam na dovolenou s akčním dítkem

1690
3.5.17 12:43

kam na dovolenou s akčním dítkem

Ahoj,

v létě budu mít rok a půl starého chlapečka a zvažujem kam jet na dovolenou..

Syn je opravdu kvítko, neposedí, takže moc klidná dovča to nebude :) rádi bysme někam, kde se bude moc vyřádit, kde tedy bude možnost nějakého využití pro takhle malé dítě a zároveň, aby tam, bylo něco i pro nás, ale toho moc nebude, jelikož nějaké zámky apod padají, s ním by nešla absolvovat prohlídka, nechce kočárek, všude chodit sám, utíká, nechce za ruku, má hysteráky, manželovi se s ním nikam nechce, ale já nechci být doma, napadlo mě, někam, kde je krásná příroda, kde toho dáblíka můžeme vypustit a zároveň si užít aspoň krásnou krajinu :)

nemáme auto, takže něco dostupného, odkud se dají dělat krátké výlety a něco ne moc daleko od Prahy, pre nedávno jsme s evrátili od známých z Moravy a cesta vlakem byl jeden velký horor, takový 3 hodinový hysterák :/

tak kam jezdíte vy s takhle malými živými dětmi? poradili byste i nějaký ne moc drahý penzionek v míste případně, kde by též bylo využití pro dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.5.17 13:29

Mam tip na vylet aspon - byli jsme na farme Sobehrdy. Sice vstupne drazsi, ale mnoho vyziti pro deti - krmeni zvirat, jizda na ponikovi, skakani na takovych velkych nafukovacich polstarich (to melo u syna velky uspech, je mu 19m), lanovy park, tubing, jsou tam houpaci site na relax, da se tam delat taborak a opekat si neco, velka vnitrni herna, venkovni piskoviste, vsude asfalt, kde muze ditko jezdit na motorce. Je to 30min od Prahy. Da se tam v pohode stravit cely den i s vlastnim jidlem (ale je tam i restaurace, ale jidlo drazsi, ale velke porce).
A pak si rodice hodne pochvaluji hotel Vista na Dolni Moravě. Taky velke vyziti pro deti, ale to je dal od Prahy.
Mozna bych ve Vasem pripade brala dovolenou tak, ze budete mit „zakladnu“ doma a vyjizdet kolem Prahy na vylety. Mame taky hodne zive dite a dovolenou v penzionu bychon si vubec neuzili. Muzete navstivit dostihy ve Velke Chuchli - jizda na ponicich, herna. Podivejte se na stranky velka-chuchle.cz
Interaktivni vystava Noemova archa v Narodnim muzeu - tam jsem nebyla, podivejte se na stranky, jestli by vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.5.17 13:34

Kluci sice byli hodní, vychovaní, ale taky hodně akční a musím říct, že o dovolené bych nemluvila. Byl to normálně přesun domácnosti do horších podmínek. A bez auta si to nedovedu představit vůbec. Opravdu jsem byla radši, když - jak bylo řečeno - byla základna doma (máme rd a velkou zahradu) a konaly se výlety do okolí. Prostě návrat dle potřeby domů. A klid a odpočinek právě ve známém prostředí na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.5.17 13:40

Loučeň vlakem, kdyz bude hezky tan venku park a labyrinty a kdyz hnusne tak zamek, maji i prohlidky uzpusobene pro deti nebo mistni nekuracka restaurace…

• Citovat
  • Upravit
572
3.5.17 13:54
@Hanka1 píše:
Loučeň vlakem, kdyz bude hezky tan venku park a labyrinty a kdyz hnusne tak zamek, maji i prohlidky uzpusobene pro deti nebo mistni nekuracka restaurace…

Z Loucne jsme byli hodne zklamany, byli jsme tam v zari a katastrofa, park neupraveny, zadne ukazatele. Decka to tam vubec nebavilo a nemluve o predrazenem vstupnem, takze za me ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.5.17 17:01
@amka.82 píše:
Z Loucne jsme byli hodne zklamany, byli jsme tam v zari a katastrofa, park neupraveny, zadne ukazatele. Decka to tam vubec nebavilo a nemluve o predrazenem vstupnem, takze za me ne :(

No my jezdime na wellness do hotelu Maxmilian a park mame prolezly skrz naskrz a nikdy zadny problem, park byl vzdy upraveny a ukazatele k cemu? Neda se tam zabloudit… ;) v zari jsme tam nikdy nebyly, jezdime od kvetna do srpna, mozna ted o delsim vikendu bychom mohli na piknik od nich, jen to objdnat… :palec:

• Citovat
  • Upravit
572
3.5.17 17:24
@Hanka1 píše:
No my jezdime na wellness do hotelu Maxmilian a park mame prolezly skrz naskrz a nikdy zadny problem, park byl vzdy upraveny a ukazatele k cemu? Neda se tam zabloudit… ;) v zari jsme tam nikdy nebyly, jezdime od kvetna do srpna, mozna ted o delsim vikendu bychom mohli na piknik od nich, jen to objdnat… :palec:

Nam se tam vubec nelibilo, na netu krasne, ale jinak desny. O tom piknikovym kosi jsem taky premyslela, ale kdyz jsem to tam videla, tak me presla chut. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.5.17 18:33
@amka.82 píše:
Nam se tam vubec nelibilo, na netu krasne, ale jinak desny. O tom piknikovym kosi jsem taky premyslela, ale kdyz jsem to tam videla, tak me presla chut. :(

Sto lidi, sto chuti ;) nechala bych to na zakladatelce, at si pripadne nazor udela sama… :think:

• Citovat
  • Upravit
572
3.5.17 21:43
@Hanka1 píše:
Sto lidi, sto chuti ;) nechala bych to na zakladatelce, at si pripadne nazor udela sama… :think:

Samozrejme :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.17 08:27

My jezdíme s manžou a mimískem každý rok do Bibione. :D Sice musíte chodit pomalu 3 km do moře, abyste si mohli aspoň trochu zaplavat, ale aspoň máte jistotu, že se vám dítě neutopí :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.5.17 08:49
@šárinka1111 píše:
My jezdíme s manžou a mimískem každý rok do Bibione. :D Sice musíte chodit pomalu 3 km do moře, abyste si mohli aspoň trochu zaplavat, ale aspoň máte jistotu, že se vám dítě neutopí :D :D :D :D :D

Což asi bez auta půjde dost těžko a busem sotva, kdyz nezvládne 3 hodiny ve vlaku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix