Kam na dovolenou v ČR - čistá voda, písčitá pláž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
31.7.15 22:15
@pet14 píše:
I když vzpomínám na dvouletého syna, tak měl nejraději malý bazének (necky na chalupě) a přelíval si všemožně vodu, stříkal ji atd., to byla nej zábava…,nikdo se taky nepohoršoval, že je nahý. Písek si u moře neoblíbil, dle jeho slov jsou nej oblázky (házel je do vody), písek měl totiž všude ( i v puse).
Ale určitě záleží na typu dítěte, takže tě v žádném případě nechci odradit.

Já jsem si právě říkala, že by se to malému mohlo líbit. Že by se rochnil na břehu v tom písku. Ale odzkoušeno zatím nemám. Možná nejdřív raději zkusím nějaký jednodenní výlet, abych věděla, co on na to. Jinak v malém bazénku se taky baví tím, že si přelívá vodu z jednoho kyblíčku do druhého apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.7.15 22:18
@blumen píše:
@wewerka84 chtela jsem napsat Machac, ale v techto vedrech co byly, tam ta voda bude fakt spatna, asi jako vsude :nevim: jinak by to splnoval

Mácháč byl můj velký favorit (dle nabídek hotelů), než jsem si četla přečetla názory lidí, co tam skutečně jezdí… špinavá voda, hodně lidí, odpadky kolem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
31.7.15 22:23

@kabab Máme na Seči chatu a teď se tam koupe jen pár odvážlivců. Děti bych tam nepustila ani náhodou :? Voda už špatná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
31.7.15 22:26

Jinak neví někdo, jak voda na Rozkoši?? Zítra odjíždíme na dovču směr Náchod, tak se tam chceme stavit. Ale vidím to max na půjčení lodičky a namočení nohou, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.7.15 22:27
@Apaji píše:
Přehrada Seč, ale nevím, zda je tam vlakové spojení z Prahy.

Vypadá to hezky… jen to spojení z Prahy, kdyby bylo lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.7.15 22:28
@Alex Adrian píše:
@kabab Máme na Seči chatu a teď se tam koupe jen pár odvážlivců. Děti bych tam nepustila ani náhodou :? Voda už špatná…

Hm, škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85496
31.7.15 22:30
@wewerka84 píše:
Mácháč byl můj velký favorit (dle nabídek hotelů), než jsem si četla přečetla názory lidí, co tam skutečně jezdí… špinavá voda, hodně lidí, odpadky kolem… :roll:

Aha, tak se to tam zmenilo, ja tam kdysi rok bydlela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.8.15 00:04

Ještě mě napadly Slapy. Tam je voda prý čístá. Máte někdo zkušenost s hezkou pláží, případně i ubytováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
1.8.15 00:10

http://www.waterski.cz/cenik/kempovani
my to milujem zde, jezdili sme skoro každé léto, ted máme 3 leté holky, plánovali sme tam s nima poprvé zajet, ale manžel měl nehodu a marodí, snad za rok, je to tam fakt super!! doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.8.15 07:45
@wewerka84 píše:
Mácháč byl můj velký favorit (dle nabídek hotelů), než jsem si četla přečetla názory lidí, co tam skutečně jezdí… špinavá voda, hodně lidí, odpadky kolem… :roll:

My byli na Mácháči před dvěma týdny a odpadky ne. Voda nebyla jak u moře, ale půlročního jsem v tom koupala. Jinak třeba na jednodenní doporučuji Konětopy (nevím, zda se dá vlakem) a hned vedle Lhota (tam se vlakem dá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
2.8.15 10:48

Tak, ať vám dovolená vyjde :-)
pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.4.18 19:40

@wewerka84
Koupani je tam super a voda se nekazi je v pristavu je trochu zelenejsi ale jinak bez zavad byly sme tam kdyz hlasily ze je machac zeleny a byl uplne cisty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.4.18 19:42

@wewerka84
Koupani je tam super a voda se nekazi je v pristavu je trochu zelenejsi ale jinak bez zavad byly sme tam kdyz hlasily ze je machac zeleny a byl uplne cisty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.5.18 20:19

@Apaji loni jsme byli kempovat zde http://www.campingoase.cz a byl tam absolutni klid a vse velmi ciste a neposkozene. je to kemp nedaleko prahy orientovany predevsim na holandany, takze tam je klid a poradek. dalsi kemp je u zoo ve dvore kralove. take klid a naprosty poradek. ceny obou kempu jsou vyssi, ale stoji to za to. Jinak ja ze stejneho duvodu take v cr do kempu nejezdim ;-) staci zajet za hranice a za trochu vice penez je to daleko pohodlnejsi a prijemnejsi. loni jsme byli kempovat u berlinskeho Tropical island - skvele a v cene byl vstup do akvaparku, kdysi zase u Lince u jezera s pruzracnou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí