Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Margo, já byla u Vlašína na NT screeningu a mám podobně pěkný zážitek
Ale další UTZ mi tam dělal někdo jiný a už to zdaleka nebylo takové
Takže záleží, na koho narazíš.
chuanitka píše:
Margo, já byla u Vlašína na NT screeningu a mám podobně pěkný zážitekAle další UTZ mi tam dělal někdo jiný a už to zdaleka nebylo takové
Takže záleží, na koho narazíš.
No mě NT dělala Dr. Čuprová, ta tedy nebyla tolik „ukecaná“, ale taky vše ukázala, ještě lovila i pohlaví, i když říkala, že to jde poznat ještě hodně těžko, ale snažila se a vyšlo ji to
Pak jsem měla jeden UTZ navíc, jelikož NT nevyšlo zrovna nejlíp, ten mi dělal opět Vlašín, taky spokojená, a na 4D jsem měla takovou mlaďounkou paní doktorku a taky super…Takže u mě všechny UTZ v Prenatalu za 1*
A co jim ještě vyšlo, tak uhodli i termín porodu ![]()
Milé ženy,
ještě mám na Vás jeden dotázek - jak se vyparádit na II. UTZ? ![]()
A teď nemyslím sexy kalhotky a hluboký výstřih, ale spíš mi jde o to, co všechno budu svlíkat resp. odhalovat když se dělá UTZ přes bříško.
Dnes jsem se objednala do Prenatalu - a představte si, že by tam měl být Dr. Vlašín. Tak jsem na něj zvědavá ![]()
Jo a triply vyšly ok ![]()
já jsem se vždycky na recepci objednávala přímo k Vlašínovi, bylo to bez problémů. Jinak na ultrazvuk jsem jenom shrnula kalhoty do půl zadku
a vyhrnula triko.
Vesna006 píše:
Milé ženy,ještě mám na Vás jeden dotázek - jak se vyparádit na II. UTZ?
A teď nemyslím sexy kalhotky a hluboký výstřih, ale spíš mi jde o to, co všechno budu svlíkat resp. odhalovat když se dělá UTZ přes bříško.Dnes jsem se objednala do Prenatalu - a představte si, že by tam měl být Dr. Vlašín. Tak jsem na něj zvědavá
Jo a triply vyšly ok
jen vytahnes triko a rozepnes knoflik u gati ![]()
v Prenatalu chtěli kalhoty stáhnout do půli stehen a vyhrnout tričko pod prsa
Tak to je fajn, díky za odpovědi. Doufám že nebude moc zima, jsem schopná si navlíct tři vrstvy
![]()
Chodi se na Bratislavskou 2, 3.patro, ale tvůj gynekolog by ti mel poradit, kam jit, musi ti dat i modre predtisteny a jím vyplneny papír-žádanku,ktery jim tam musis dat. Dnes jsem tam byla a papir zapomnela, tak jim to tam musim jeste dovezt, tudiz viiiim
Ale spatne vysledky testu nebrat moc vazne! Nejsou spolehlivy… Radeji nechat udelat dalsi kvalitni ultz nez jit na plodovou vodu!
tak máme utz v Prenatalu za sebou. S největší pravděpodobností - jak už tuším od začátku - budeme mít kluka ![]()
No nevím co všichni na dr. Vlašínovi vidí, ale já si připadala jako další „kráva na porážku“, prostě mě šmejdil po břiše s utz (mimísek se bránil a pořádně mu do něj šťouchal
), mluvil spíše k dr. která tam byla asi na zaučení. Tady vidíte „a teď nějaký latinský název čehosi v srdíčku“x4 - což samozřejmě normální pacient nechápe. Nashledanou patřilo taky té dr.
A na jméno mimi se ani nezeptal -vím že by nemusel-ale asi by ho potěšilo, že malý bude pravděpdobně Pavel.
Na recepci paní, ta se mi ani nepodívala do očí, jen koukala do průkazky. To srovnávám s UNICOU, kde sestřičky na recepci jen zářili a byli moc milé - jedna dokonce brečela, když sem oznámila neúspěch
a měli jste vidět u všech tu radost, když se zadařilo
.
Ale co, mimi je dle utz v pořádku. Fotečku máme. Takže v podstatě spokojenost. ![]()
tak to mě velmi překvapuje. Protože se mnou Vlašín vždycky komunikoval, říkal miminku jménem, vtipkovali jsme.
Ale to je jedno, hlavně Vlašín je prostě nejlepší a fakt odborník ve svém oboru. U něj si můžeš být jistá.