Kam na triple test do Brna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
15.9.11 09:18

Margo, já byla u Vlašína na NT screeningu a mám podobně pěkný zážitek :palec: Ale další UTZ mi tam dělal někdo jiný a už to zdaleka nebylo takové :( Takže záleží, na koho narazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.9.11 15:03
chuanitka píše:
Margo, já byla u Vlašína na NT screeningu a mám podobně pěkný zážitek :palec: Ale další UTZ mi tam dělal někdo jiný a už to zdaleka nebylo takové :( Takže záleží, na koho narazíš.

No mě NT dělala Dr. Čuprová, ta tedy nebyla tolik „ukecaná“, ale taky vše ukázala, ještě lovila i pohlaví, i když říkala, že to jde poznat ještě hodně těžko, ale snažila se a vyšlo ji to :palec: Pak jsem měla jeden UTZ navíc, jelikož NT nevyšlo zrovna nejlíp, ten mi dělal opět Vlašín, taky spokojená, a na 4D jsem měla takovou mlaďounkou paní doktorku a taky super…Takže u mě všechny UTZ v Prenatalu za 1* :-D A co jim ještě vyšlo, tak uhodli i termín porodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.10.11 14:49

Milé ženy,

ještě mám na Vás jeden dotázek - jak se vyparádit na II. UTZ? :lol:
A teď nemyslím sexy kalhotky a hluboký výstřih, ale spíš mi jde o to, co všechno budu svlíkat resp. odhalovat když se dělá UTZ přes bříško.

Dnes jsem se objednala do Prenatalu - a představte si, že by tam měl být Dr. Vlašín. Tak jsem na něj zvědavá :wink:

Jo a triply vyšly ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.10.11 15:32

já jsem se vždycky na recepci objednávala přímo k Vlašínovi, bylo to bez problémů. Jinak na ultrazvuk jsem jenom shrnula kalhoty do půl zadku :lol: a vyhrnula triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.10.11 15:34
Vesna006 píše:
Milé ženy,

ještě mám na Vás jeden dotázek - jak se vyparádit na II. UTZ? :lol:
A teď nemyslím sexy kalhotky a hluboký výstřih, ale spíš mi jde o to, co všechno budu svlíkat resp. odhalovat když se dělá UTZ přes bříško.

Dnes jsem se objednala do Prenatalu - a představte si, že by tam měl být Dr. Vlašín. Tak jsem na něj zvědavá :wink:

Jo a triply vyšly ok :dance:

:mrgreen: jen vytahnes triko a rozepnes knoflik u gati  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
6.10.11 15:53

v Prenatalu chtěli kalhoty stáhnout do půli stehen a vyhrnout tričko pod prsa

• Citovat
  • Upravit
1175
6.10.11 19:04

Tak to je fajn, díky za odpovědi. Doufám že nebude moc zima, jsem schopná si navlíct tři vrstvy :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alda alik
12.10.11 13:08

triple test brno

Chodi se na Bratislavskou 2, 3.patro, ale tvůj gynekolog by ti mel poradit, kam jit, musi ti dat i modre predtisteny a jím vyplneny papír-žádanku,ktery jim tam musis dat. Dnes jsem tam byla a papir zapomnela, tak jim to tam musim jeste dovezt, tudiz viiiim :zed: Ale spatne vysledky testu nebrat moc vazne! Nejsou spolehlivy… Radeji nechat udelat dalsi kvalitni ultz nez jit na plodovou vodu!

• Citovat
  • Upravit
1175
28.10.11 23:43

:mavam: tak máme utz v Prenatalu za sebou. S největší pravděpodobností - jak už tuším od začátku - budeme mít kluka :potlesk:
No nevím co všichni na dr. Vlašínovi vidí, ale já si připadala jako další „kráva na porážku“, prostě mě šmejdil po břiše s utz (mimísek se bránil a pořádně mu do něj šťouchal :mrgreen: ), mluvil spíše k dr. která tam byla asi na zaučení. Tady vidíte „a teď nějaký latinský název čehosi v srdíčku“x4 - což samozřejmě normální pacient nechápe. Nashledanou patřilo taky té dr. :nevim: A na jméno mimi se ani nezeptal -vím že by nemusel-ale asi by ho potěšilo, že malý bude pravděpdobně Pavel.
Na recepci paní, ta se mi ani nepodívala do očí, jen koukala do průkazky. To srovnávám s UNICOU, kde sestřičky na recepci jen zářili a byli moc milé - jedna dokonce brečela, když sem oznámila neúspěch :-( a měli jste vidět u všech tu radost, když se zadařilo :dance: .

Ale co, mimi je dle utz v pořádku. Fotečku máme. Takže v podstatě spokojenost. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
29.10.11 09:08

tak to mě velmi překvapuje. Protože se mnou Vlašín vždycky komunikoval, říkal miminku jménem, vtipkovali jsme.

Ale to je jedno, hlavně Vlašín je prostě nejlepší a fakt odborník ve svém oboru. U něj si můžeš být jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí