Kam po škole zdravotní asistent?

72
10.10.12 19:32

Kam po skole zdravotní asistent???

Ahoj holky, premyslim kam si dat prihlasku, abych mela nejake uplatneni…jako zdravotni asistent nemam skoro zadnou budoucnost…poradte na jakou skolu jit??ktera neni moc tezka (ikdyz ucit se musim vsude)
a hlavni podminkou je aby byla dalkove a ne moc narocna na cas…

Chtela jsem nastoupit dalkove na vos v brne, ale ikdyz je to dalkove tak je to straslive narocne na cas :zed: skola je sice jen jednou tydne od rana do vecera, ale bohuzel je k tomu povinna individualni praxe, ktera je spis druhe zamestnani :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3234
10.10.12 19:40

Tak jestli hledáš dálkově VŠ nebo VOŠ se zdravotnickým zaměřením, tak tě ubezpečím, že ta praxe je všude stejná a je jí kvanta. Pro všeobecné sestry 2300h, pro Porodní asistentky 1300h+odvedených plno výkonů aby tě pustili ke státnicím. S „dálkovým“ studiem to opravdu nemá vůbec nic společného!! Sama studuju kombinovaně na Porodní asistentku a školu máme 3× týdně + praxe, do toho furt nějaké zmatky co se týče studia, nikdo pořádně nic neví, něco řeknou, za pár dní zjistíme že je to jinak, nebo naopak neřeknou vůbec nic, no mazeeec! Holky, se kterýma jsem v oboru jsou všechny na mateřské, jen 1 pracuje a musela přejít na zkrácený úvazek, protože na plný to fakt nešlo zvládat. :nevim:
Na oboru je nás 10, 5 holek je regisrovaných, takže ty to mají o něco jednodušší, hlavně praxe mají mnohem méně. a 5 je nás neregistrovaných (z gymplu a nebo zdr. asistenti) a to je fakt záhul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
10.10.12 20:08

Ahoj, rozhodně si najdi nějakou vysokou. Po tom jaké se plánují změny od roku 2014 nemají VOZŠ cenu. Sama jsem kvůli dítěti musela na rok přerušit VOZŠ a teď si ji budu dodělávat, dostudovat ji mám v roce 2014. Těšila jsem se že s dis. budu právoplatná sestra, ale jak to tak vidím tak nebudu a to bc. si stejně budu muset dodělat :,(, na sestry se nahlíží jako na póvl a tak se jim to jenom bude ztěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
10.10.12 20:46

Snad mají mít nově něco dálkového na 2. LF UK v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
11.10.12 10:22

I Jihlava jde dálkově.. ale připrav se na fakt, že školství v dnešní době dost ztrácí úroveň.. :pocitac: až se mi z toho chce zvracet :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 19:31

Všeobecná sestra? Porodní asistentka? Medicína? Záchranář? Musíš si sama vybrat, nebo prodej hodně přihlášek a kam tě vemou, tam tě vemou. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
25.10.16 20:15

@Přemýšlím reagujes na 4 roky starou diskusi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 20:19
@eviku-miluna píše:
@Přemýšlím reagujes na 4 roky starou diskusi :mavam:

Ty taky, je to tu pro další lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
25.10.16 20:26

@Přemýšlím ja reaguji na tebe a ne na tuto diskusi :mavam:. Premyslej dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 20:30
@eviku-miluna píše:
@Přemýšlím ja reaguji na tebe a ne na tuto diskusi :mavam:. Premyslej dal…

Reaguje s na mě, i na diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin