Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ano, se zadankou kde je vypsán akutní problém jo.
Dobře, tak proč jsi nešla na gynekologii, jak ti řekla obvodní?
@lilith1 píše:
Kdyzvreknes ze citis bouli tak te objednaji i bez doporuceni.
Jenze řeším i finance. Ultrazvuk a mamograf, ultrazvuk 800,.mamo 1200. Se zadankou je to zdarma.
@terien píše:
Dobře, tak proč jsi nešla na gynekologii, jak ti řekla obvodní?
Je to tři roky stará záležitost. Bez už rypat jinam.
@Anonymní píše:
Jenze řeším i finance. Ultrazvuk a mamograf, ultrazvuk 800,.mamo 1200. Se zadankou je to zdarma.
Tak tady nevykládej nesmysly, jak tě bez žádanky nevezmou ![]()
@Monchichik píše:
@lilith1 u nás teda ne, musela jsem ho mít..
Na stránkách pisou že musím mít při akutním problémů doporučení. Zřejmě to má někdo vidět před nějakým větším vyšetřením.
@terien píše:
Tak tady nevykládej nesmysly, jak tě bez žádanky nevezmou
Ty jsi opravdu tupá. Přečti si laskavě co píšu. Bez doporučení tě prostě s akutním problémem nevezmou. Bez si chladit zahu jinam, stejně nekomentujes k věci ![]()
@Anonymní píše:
Je to tři roky stará záležitost. Bez už rypat jinam.
Jako že ti před třemi lety dr řekla, že máš jít pro žádanku na gyndu a ty ses přišla dneska zeptat?
@Anonymní píše:
Ty jsi opravdu tupá. Přečti si laskavě co píšu. Bez doporučení tě prostě s akutním problémem nevezmou. Bez si chladit zahu jinam, stejně nekomentujes k věci
Samozřejmě, že vezmou. Podle tvých dotazů je tady tupý někdo jiný ![]()
@Anonymní píše:
Ty jsi opravdu tupá. Přečti si laskavě co píšu. Bez doporučení tě prostě s akutním problémem nevezmou. Bez si chladit zahu jinam, stejně nekomentujes k věci
Ale vezmou. Alespoň u nás zcela bezne. Navíc objednaci lhůta max dva týdny. Ale je placeny. 500 základní sono
@terien píše:
Jako že ti před třemi lety dr řekla, že máš jít pro žádanku na gyndu a ty ses přišla dneska zeptat?
Ty fakt neumis číst.
Před třemi lety jsem sla se zanetem prsu k obvodnimu. Napsal mi atb, a řekl že příště s tímhle mám jít na gyndu.
@Tichošlápek píše:
Ale vezmou. Alespoň u nás zcela bezne. Navíc objednaci lhůta max dva týdny. Ale je placeny. 500 základní sono
Dle toho jejich kalendáře mají plno až do března. ![]()
@Anonymní píše:
Ty fakt neumis číst.Před třemi lety jsem sla se zanetem prsu k obvodnimu. Napsal mi atb, a řekl že příště s tímhle mám jít na gyndu.
Tak na co tedy ptáš tady? Jako samoplatce jít nechceš a doporučení ti dají na gyndě, to víš už 3 roky.
@Anonymní píše:
Dle toho jejich kalendáře mají plno až do března.
Zkus obvolat třeba jiná centra, a urcite budou mít i rezervní termíny, které v tom kalendáři nebudou vidět
Ano, se zadankou kde je vypsán akutní problém jo.