Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Jako samoplatce mě nevezmou s akutním problémem. A tím s tebou končím diskuzi.
@Anonymní píše:
Tak tomu fakt nevěřím…u nas bezne s akutnim problemem berou hned bez zadanky…protoze v případě rakoviny muze byt kazdy den dobrý… Me moje mammo doktorka rekla, ze pokud by nastal problem, mam hned přijít… ![]()
@Anonymní píše:
Jenze řeším i finance. Ultrazvuk a mamograf, ultrazvuk 800,.mamo 1200. Se zadankou je to zdarma.
Nene, kdyz mas nalez tak te objednaji prednostne podle me i zadarmo..
@lilith1 píše:
Nene, kdyz mas nalez tak te objednaji prednostne podle me i zadarmo..
A mezi tím si vyřídí žádanku od gynekologa.
@lilith1 zadarmo jen se zadankou, ale přednostně ji vezmou určitě
Některé pojišťovny jednou ročně na ultrazvuk prsu přispívají, moje 500 Kč a u lékaře platím 600 Kč, moje gynekolozka ho dělá myslím za 450 Kč. Když se posnazis a obvolas, můžeš mít termín i brzký - měla jsem do asi šesti dnů, a to byly svátky. Před rokem.
Pokud jsi mladá, je jasnou metodou volby utz oproti mamografii.
Ale teda takové arogantní chování máš, a přitom zadas o radu.. píšu jen proto, že nález bulky v prsu není žádná sranda.
@Monchichik píše:
@lilith1 u nás teda ne, musela jsem ho mít..
Takhle nechci varit z vody, ja sama tam chodim pravidelne kvuli diagnoze x let. Pravda je, ze poprve me tam pislala gyndarka pred mnoha lety. Zakladatelko tak si rekni prakticke ta pise zadanky taky.
@Anonymní píše:
Na stránkách pisou že musím mít při akutním problémů doporučení. Zřejmě to má někdo vidět před nějakým větším vyšetřením.
Tak jdi k praktickemu, napise to taky.
Na gyndu pro žadanku. Pokud bys měla jako samoplatce problém, tak to stejně budeš řešit přes gyndu…„sono“ je jenom diagnostika, stejně jako mamograf. Ten nález pak někdo musí řešit. Já jsem třeba z gyndy dostala doporučení i na endokrinologii. Jo a kolik ti je? Mě v 37 na mamograf ani nevzali, že jen sono.
@Anonymní píše:
Na stránkách pisou že musím mít při akutním problémů doporučení. Zřejmě to má někdo vidět před nějakým větším vyšetřením.
Nemá to někdo vidět, mně dala doporučení jen sestra. Ale vyžadují ho, aby to měli jak vykázat.
@terien Já ti nevím, ale já ho mít musela…bez něj by mě nevzali..ale vmáčkli mě tam rychleji, když to bylo akutní..
@Anonymní píše:
Tak tomu fakt nevěřím…u nas bezne s akutnim problemem berou hned bez zadanky…protoze v případě rakoviny muze byt kazdy den dobrý… Me moje mammo doktorka rekla, ze pokud by nastal problem, mam hned přijít…
Jo, mě taky řekli, že mám volat rovnou, dala mi doktorka číslo přímo k nim. Přesto chtěli po mě žádanku. A vím, že jí musela mít i ségra, která šla jako samoplátce.
@Anonymní píše:samozřejmě, že mamograf lze provést s i malými prsy
Ahoj, kam s bouli v prsu? Mám malé jedničky, takže mamomgraf asi nepřipadá v uvahu.Když jsem mela zanet v prsu, tak jsem byla u obvodního, který mi rekl na co chodím k němu že to patří na gyndu.Takže gynekolog?
@terien píše:
To se klidně můžeš objednat a o problému říct, až tě bude vyšetřovat. Oni to po telefonu nepoznají, víš. Ale tak si to komplikuj, jak chceš
jenže bez akutního termínu může dostat termín klidně v červenci (Brest Unit Prauge)
@terien píše:
A s doporučením se tam to místo zázračně uvolní?
mají sloty pro akutní termíny, kdybych mohla, tak jsem mohla jít s akutním nálezem druhý den, bez akutního nálezu měli volný termín za půl roku (Praha), ale operátorka usoudila, že vhodné bude jít na mamograf ne na sono, tak tam našla volný termín za 14 dnů
@Anonymní píše:
Jo jistě, a termín dostanu za 3 měsíce.Maji tam objednávaci kalendář, a je to všechno narvany.
Ty myslíš, že když budeš mít žádanku, tak tě objednají dříve?
Když jdu na sono jako samoplátce, berou mě přednostně. Jsou to hotové oeníze, na které nemusejí čekat, až jim je pojišťovna pošle.