Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
A kdo mi dá doporučení?
Nikdo, můžeš jít jako samoplatce. Já platím 350,– Kč. Pokud chceš doporučení, bylo by nejlepší jít na mamologii.
@terien píše:
Nikdo, můžeš jít jako samoplatce. Já platím 350,– Kč. Pokud chceš doporučení, bylo by nejlepší jít na mamologii.
Jako samoplatce nepůjdu, protože u nás pisou při akutním problemu nutno doporučení.
@Anonymní píše:
Jako samoplatce nepůjdu, protože u nás pisou při akutním problemu nutno doporučení.
Doporučení ti dají na gyndě nebo tvůj obvoďák.
@Anonymní píše:
To se klidně můžeš objednat a o problému říct, až tě bude vyšetřovat. Oni to po telefonu nepoznají, víš. Ale tak si to komplikuj, jak chceš ![]()
Mamolozka mi rekla, ze delaji vysetreni na mamografu i chlapum, takze tve jednicky zvladnou taky, takze alou na mamograf.
@Anonymní píše:
Ahoj, kam s bouli v prsu? Mám malé jedničky, takže mamomgraf asi nepřipadá v uvahu. Když jsem mela zanet v prsu, tak jsem byla u obvodního, který mi rekl na co chodím k němu že to patří na gyndu.Takže gynekolog?
Gynekologie, odkud tě po prohlídce odešlou na další vyšetření. Nebo jdi rovnou jako samoplátce.
@Anonymní píše:
A kdo mi dá doporučení?
Kdyzvreknes ze citis bouli tak te objednaji i bez doporuceni.
@terien píše:
To se klidně můžeš objednat a o problému říct, až tě bude vyšetřovat. Oni to po telefonu nepoznají, víš. Ale tak si to komplikuj, jak chceš
Jo jistě, a termín dostanu za 3 měsíce.
Maji tam objednávaci kalendář, a je to všechno narvany.
@bobinablbina píše:
Gynekologie, odkud tě po prohlídce odešlou na další vyšetření. Nebo jdi rovnou jako samoplátce.
Díky, takže gynda ![]()
@Anonymní píše:
Jo jistě, a termín dostanu za 3 měsíce.Maji tam objednávaci kalendář, a je to všechno narvany.
A s doporučením se tam to místo zázračně uvolní?
@Anonymní píše:
Díky, takže gynda
Vždyť to ti řekla už obvodní, tak na co se ptáš?
Ahoj, kam s bouli v prsu? Mám malé jedničky, takže mamomgraf asi nepřipadá v uvahu. Když jsem mela zanet v prsu, tak jsem byla u obvodního, který mi rekl na co chodím k němu že to patří na gyndu.
Takže gynekolog?