Kam s dětmi do Turecka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
16.6.22 19:24

@Magic Unicorn Ano, Boran mohu doporučit i já. Byli jsme tam loni v srpnu, naprostá spokojenost. Z hotelu 200 metrů doleva je nákupní centrum, spousta obchodů i obchodní dům. Z letiště je to cca 45 km, ale jede se přes celou Antalyi, takže semafory, zácpy.. něco přes hodinu to trvá. Vše je blízko sebe- ubyt., bazén, skluzavky, pláž, moře. A oceňuji, že v rámci all. ink. bylo dost alkoh. koktejlů, na rozdíl třeba hotely „řetězce“ Eftalie, tak kokteily nebyly v rámci all. ink. žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.6.22 19:37
@suzka1 píše:
@nikypiky92 my byli loni v hotelu Turtas, ale byli jsme tam s 2,5letymi detmi. Ale maji tam maly aquapark, tak by se to libilo asi i slecne. Mrknete :)

Taky jsme tam loni byla s devitiletou :mrgreen: hotel starší, ale pokoje hezké, úklid v pořádku, voda vždy doplněna, kdyz uklízečka viděla malou, tak od te doby ji denně stavěla z přikrývek zvířátka nebo srdíčka. V pokojích mimo hlavní budovu je dost slyšet hluk ze silnice a kohouti. Dite spalo jako zabité, já teda ne. Ale aspon jsem vždycky šla dat ráno ručníky na lehátka k bazénu. U moře se místo na lehatkach našlo vždy. Ale zase výhoda u těchto pokojů je, ze jsou přístupné z venku a člověk nemusí řešit nějaké oblékání při přechodu na pokoj. Líbilo se nám, ze je to v městečku, na trhu prodejci mluví česky, fejky nestojí nic a nevydrzi také nic :lol: Ale kožené kabelky super, za ten rok se ani nehla. Dlouhý transfer na letiště. Celkově za mě asi Ok, pro děti super, stačí, ze mluví česky, personal rozumí. Špatně nám nebylo z žádného jídla. Není to úplně luxusní resort, ale mě to vyhovovalo taky, cítím se v obycejnejsim hotelu lépe. Příjemné je, ze ve větší části komplexu je lesík, aquapark je taky tak akorát, ty velký mě trosku děsí. Pokud jedete samy, vidím výhodu i v tom, ze konkretne do tohoto hotelu jezdí opravdu hodně Čechů a kdyby něco, máte tam tím pádem spoustu možnosti někoho požádat o pomoc. Animace byly klasické, ty tanecky jsou všude stejné, ale vždy to začalo vystoupením, které bavilo i nás dospělé. Samozřejmě hodně Rusů a loni i Ukrajinců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
16.6.22 19:43

@Copataerika právě naopak na řecké části 🙈. Takže nedokážu posoudit ale je fakt, že manžela šéf právě žije na ty jižní části v Limassolu ale když chtějí do hotelu tak jezdí nahoru. Prý ty hotely mají turci lepší 😁. Tak já na něco mrknu.. děkuji moc a krásné léto :kytka:
@suzka1 děkuji!! To vypadá moc hezky! Dcera není zdatný plavec ale určitě by jí ten aquapark zlákat. A pláž jste měli v pořádku? Nebyla hned hloubka? Děkuji moc :kytka: @Magic Unicorn na ten jsem dneska koukala :mrgreen:.. jak už tu někdo na diskuzích psal, že tato oblast je zelenejší a příjemnější v letních měsících tak jsem se hned koukala😌. Moc děkuji to vypadá taky moc dobře. I vás se optám. S mořem jste byli spokojeni?
Děkuji moc všem :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
16.6.22 19:46

@nikypiky92 ano, more bolo uzasne. Velmi cista plaz, oni tam kmitali cely den ti zaměstnanci. Vlny boli obcas velke, ale skor neboli ako boli. Na tom pontone to krasne hojdalo. Myslim, ze ani nejake velmi hlboke to pri vstupe nebolo a plavcik bol stale v pozore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
16.6.22 19:52

Taky se připíchnu. Co kdo poradí. Taky uvažuji s dětmi o Turecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
16.6.22 20:54
@nikypiky92 píše:
Zdravím dámy :mavam:. Omlouvám se ale ráda bych obnovila diskuzi. Vím, že už je to asi na poslední chvíli ale poradíte kde se vám v Turecku líbilo? Za poslední dobu? Nejlépe s dětmi. Chystám se s 9 letou slečnou sama na dovolenou a přemýšlím nad Tureckem. Děkuji moc :hug:

Za nás Marmaris, Turunc Resort, CK Čedok. Tehdy pětiletá dcera na dovolenou vzpomíná doteď (8 let) a často :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
16.6.22 21:07

@alisekR super 👍 tak snad dobře vybereme 🤭 😊
@Fíbí 106 děkuji omrknu to 😊 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
16.6.22 21:25

@nikypiky92 určitě by to zvladla, když tak na ni budete čekat dole ;) Nebo rukavky. Jinak plaz oblázková, byla po chvilcr hloubka a my měli občas vlny. Určitě doporučuji boty do vody, to jo. A je tam molo a plavcik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
16.6.22 21:30

My vybrali Grand Side Club, tak doufám, že se nám tam bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
16.6.22 22:14

@AstraG ooo to vypadá skvěle a ta zahrada 🤩… no mám z čeho vybírat 🤔. Ještě aby aspoň jeden z tech nabídek byl volný anebo abych na to měla peníze :mrgreen: :lol: děkuji moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
16.6.22 22:22

@nikypiky92 my letíme až v září. Poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
16.6.22 22:42

@AstraG moc si to užijte.. už jsem se koukala ale bohužel pro mě je cenově nedostupný. Chci se vejít s dcerou do 50K a tento by nás vyšel na 67K :( :,( ale ta zahrada je krásná.. třeba někdy příště. Krásnou dovolenou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
16.6.22 22:52
@nikypiky92 píše:
Zdravím dámy :mavam:. Omlouvám se ale ráda bych obnovila diskuzi. Vím, že už je to asi na poslední chvíli ale poradíte kde se vám v Turecku líbilo? Za poslední dobu? Nejlépe s dětmi. Chystám se s 9 letou slečnou sama na dovolenou a přemýšlím nad Tureckem. Děkuji moc :hug:

https://www.google.com/…oayXoaq2ARAB?… ..tady jsme byli strasne spokojeny, fakt na maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
17.6.22 07:17

@marcellia děkuji moc! Do toho bych se i cenově vešla :dance:. Jak tak koukám tak asi když vyberu 5* tak našlápnu vedle. Jen si zkontrolovat raději recenze.
Děkuji všem moc 🙏 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
17.6.22 08:18

@nikypiky92 v jakém termínu chcete na dovču? Taky si to moc užijte, my do teď cestovali jen po čechách, tak bych alespoň jednou chtěla vidět moře. A i děti rostou jako z vody, takže už je nejvyšší čas. 10 a 13 let, kdy jindy je vzít? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí