Kam s dětmi do Turecka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1419
17.6.22 11:16

@AstraG nejlépe červenec nebo začátek srpna. Hlavní sezóna nooo 😏. To jsou pak ty ceny o něco dražší.. ten váš je ale super! I dceři se moc líbil 🙈. No rostou neskutečně rychle… přijde mi to jako nedávno, kdy jsem chodila sem na emimino pro rady :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
17.6.22 15:46

Ahoj, také se připíchnu. Chystám se sama s dcerou 15 let, v půlce července. Rozhodly jsme se dost pozdě, snad ještě něco pěkného seženeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
17.6.22 18:36

@RenkaH držím palce.. také si říkám, že jsem to začala řešit dost pozdě 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
6.7.22 18:54
@nikypiky92 píše:
@RenkaH držím palce.. také si říkám, že jsem to začala řešit dost pozdě 🙈

Ahoj, tak co jste nakonec vybrali? My letíme s dcerou příští čtvrtek do Side, hotel Verbena Beach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
6.7.22 21:40

@RenkaH Zdravím. Nakonec jsem nevybrala nic. Přemýšlím nad jinou destinací. Nějak se nemůžu rozhodnout kam vlastně chci 🙈. Moc si to užijte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
6.7.22 21:51
@nikypiky92 píše:
@RenkaH Zdravím. Nakonec jsem nevybrala nic. Přemýšlím nad jinou destinací. Nějak se nemůžu rozhodnout kam vlastně chci 🙈. Moc si to užijte

Děkujeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
2.8.22 10:26

@RenkaH Ahoj.. tak jaká byla dovolená? Já nakonec jela na týden s dcerou do Chorvatska autem ale furt ještě přemýšlím nad tím Tureckem teď v srpnu :lol:. Jaké to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
2.8.22 12:15
@nikypiky92 píše:
@RenkaH Ahoj.. tak jaká byla dovolená? Já nakonec jela na týden s dcerou do Chorvatska autem ale furt ještě přemýšlím nad tím Tureckem teď v srpnu :lol:. Jaké to bylo?

Ahoj, dovolená byla bezva. Moc jsme si to s dcerou užily. Jen teda hrozné vedro :lol: Chtěly jsme i na nějaký výlet, ale daly jsme jen delfinárium. Jen jsem zřejmě z dovolené přitáhla domů kovid a nakazila manžela :zed: Zatím jsme ho ani jeden neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
2.8.22 20:50

@RenkaH a místní pánové, ok? Kamarádka se tam necítila komfortně 🙈. Moc prý vlezlý. Joo s covidem se teď asi roztrhl zase pytel 😫 🙈. V mém okolí si také přivážejí z dovolených. Jinak paráda, že jste si to užili. A děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
2.8.22 21:25

@nikypiky92 Místní pánové ok, neměly jsme žádný problém, nikdo nás neotravoval. Jen klasika, když jsme vyrazily na nákupy, tak nás naháněli místní prodavači, ale nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí