kam s detmi kdyz prsi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kam s detmi kdyz prsi
Ahoj, co dnes delate s detmi?
Marne premyslime, co budeme dnes delat s nasi 2,5 letou holcickou. Venku prelo, nebo prsi, takze na ven to moc neni. Doma se nam sedet nechce, v sobotu jsme jeli vlakem, v nedeli byli na vystave knizek, vcera na letisti. Co dnes? Nakupni centra nas nelakaji. Co dnes delate vy? Nejlepe v Praze a okoli, kam se da dojet autem.
Diky
Mroe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
zrovna řešíme podobný problém. Trávit odpoledne v obchodním centru nás taky neláká
Nám by se hodil tip v okolí Ostravy ![]()
Andrea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
co takhle prochajda po lázních v Klimkovicích, mají tam dětský koutek, kafíčko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co ve špatném počasí pro 4-leťačku a těhotnou mámu
Ahoj, obnovuji diskuzi. Máte tip co dělat se 4 letou slečnou po nemoci, když pořád prší? Má ještě rýmu. Byla nemocná celou zimu od konce listopadu do konce dubna.
Nemáme auto a jsme z OV. Já jsem těhotná a nechci ji brát moc mezi větší množství dětí, už jsme měli letos nemocí až nad hlavu
Jsme tady 2. rokem a zatím nemáme žádné známé s dětma. Doma pořád kreslíme, vaříme, hrajeme hry a vyrábíme už půl roku, tak to chce změnu. Taky jak furt sedím doma, mám už 16 kg nahoře ve 22. tt ![]()
- Citovat
- Upravit
Zustat doma a pozorovat dest, coz je zajimavy meteorologicky ukaz, ktery diky klimaticke zmene neuvidime moc casto (pardon za klimatickodepresivni okenko)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zustala bych doma. Vnitřní herny a vsechny uzavrene prostory jsou zvlast v tomto období dobré tak na chytání bacilů. Že je to na palici, chapu. Ale nevidim moznost vyhnout se vetsimu množství lidí, pokud byste nekam chtely jít. Pokud je zdrava, tak samostatne na procházku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co holčičku obléct do holinek a pláštěnky a nechat ji chvilku porachtat v kaluzich a pak domů do teplicka.To by se mohlo zvládnout bez nachlazení. Napadla me doma ještě třeba modelina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Ahoj, co dnes delate s detmi?Marne premyslime, co budeme dnes delat s nasi 2,5 letou holcickou. Venku prelo, nebo prsi, takze na ven to moc neni. Doma se nam sedet nechce, v sobotu jsme jeli vlakem, v nedeli byli na vystave knizek, vcera na letisti. Co dnes? Nakupni centra nas nelakaji. Co dnes delate vy? Nejlepe v Praze a okoli, kam se da dojet autem.
Diky
Mroe
Chodila bych ven bez ohledu na déšť. Pláštěnka a gumovky. Holka potřebuje otužit.
Nevím, jestli není malá, ale u Rohlíku České televize je pohádková výstava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych oblékla věci do deště a šup do louží. Venku to zase dostane jiný rozměr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi. Máte tip co dělat se 4 letou slečnou po nemoci, když pořád prší? Má ještě rýmu. Byla nemocná celou zimu od konce listopadu do konce dubna.Nemáme auto a jsme z OV. Já jsem těhotná a nechci ji brát moc mezi větší množství dětí, už jsme měli letos nemocí až nad hlavu
Jsme tady 2. rokem a zatím nemáme žádné známé s dětma. Doma pořád kreslíme, vaříme, hrajeme hry a vyrábíme už půl roku, tak to chce změnu. Taky jak furt sedím doma, mám už 16 kg nahoře ve 22. tt
Fakt u vás furt prší, závidím…Jak psaly holky, pláštěnku, holinky a ven. Moje děti louže milovaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda chodime ven denne za kazdeho pocasi, pokud by byla lo nemoci, tak jen na chvili, teole oblect a chvili byt venku, kratka prochazka, poskakat v kaluzich. Kdyz je zdrava, coz nastesti vetsinou je, jdeme na delsi dobu. Jinak muzes zkusit nejaje muzeum, vystavy, zalezi co a kde, ne vsude byva plni, kor ve vsedni den odpo. Vikend bude horsi, ale porad lepsi nez nejaka herna apod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Chodila bych ven bez ohledu na déšť. Pláštěnka a gumovky. Holka potřebuje otužit.
Nevím, jestli není malá, ale u Rohlíku České televize je pohádková výstava.
Nepsala náhodou, že je z Ostravy, to jim bude výstava v Rohlíku dost k prdu. Navíc, co jsem koukala, tak moc lákavě nevypadá. My byli loni na ČT dětem, ta ještě celkem ušla.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.