Kam s dítětem a manželem v Brně a okolí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kam s dítětem a manželem v Brně a okolí?
Ahojky maminky a tatínkové potřebovala bych poradit… v Neděli máme s manželem 1 leté výročí svatby, ale malýho máme u sebe a tak hledám a hledám nic nenacházím chceme nějaký pěkně strávený den i s malým, ale abychom si to užili i my
Malý má skoro 8 měsíců chtěla jsem někam do aquaparku, ale bohužel všude je až od 1 roku
takže třeba i restauraci s dětským koutkem pro takové špunty, ale s dobrým jídlem co se hodí na výročí a pak někam za něčím
chtěla bych něco kolem Brna a okolí… Děkuji za všechny možné rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mishell-H Neslyšela jsem nikdy, že by aqapark byl až od roku, takový obyčejnější třeba v Kohoutovicích, chodili jsme tam i s miminem. Stejně tak bazén na Kraví hoře, tam je navíc nádherný výhled, udělat si pak procházku po okolí, dát si někde v klidu oběd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkasim no všude to mají napsané v provozních řádech že vstup do bazénu či areálu pouze od 1 roku dítěte taky jsem na to čučela jak puk, přece jen je jedno zda ma 8 měsícu nebo rok, stejně ho musím hlídat a mít u sebe (mimochodem malý má 10 kg takže na roční vypadá
) taky jsem si říkala zda po mě budou chtít doklad - kartičku pojištovny nebo ofocený RL
aby zjistili věk… ale děkuji za radu na bazény jsem se dívala, ale právě všude je napsané od 1 roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mishell-H Aha, tak to bude pravděpodobně z nějakých bezpečnostních předpisů, kdyby sis pak chtěla stěžovat, že se prcek nalokal vody a měl průjem nebo cokoliv podobného. Nevím, ale třeba na Kraví hoře se dělávalo i plavání miminek. Zhruba od půl roku příležitostně s dětma chodím všude, kam bychom dali mimino, když se starší děti chtějí vyblbnout:-)? Prckovi se to vždycky moc líbí, vydrží většinou spíš ve vířivce, ve velkém bazénu na chvilku, pak je mu zima, ale i tak je to supr, děláme blbiny, užijem si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkasim před chvilkou jsem volala do jednoho aqua a bylo mi řečeno že to spíše nedoporučujou než že by to bylo zakázáno… kvuli právě chloru a tomu co jsi psala ty… právě mi přišlo divné že je skoro všude plavání mimin ale volný vstup zakázám - je tam jinší voda takže to je jen asi doporučení… a jen se zeptám něco dalšího krom bazénu tě nenapadá? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mishell-H my jezdíme kromě toho aquaparku pravidelně i s dětmi třeba do technického muzea, Anthropos, ZOO (i v teď v únoru může být fajn), Veveří, procházka na Přehradě, na Holednou na divočáky…jenže roční z toho nic moc mít nebude, to je jasný. Spíš si to užijte vy dva a prcek bude jenom takový doporovod
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZOO, přehrada nebo v Olšanech (bývalá) farma Bolka Polívky. Ještě mě napadlo ve Vyškově do Dinoparku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.