Kam s kojencem v Ostravě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
19.3.13 22:19

To vím :) myslela, jsem to jako: Nová Karolina, NEBO Ikea :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
19.3.13 22:49

@Domismile tak jo, sorry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.3.13 23:09

V pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
1.10.13 19:46

Maminky a je nějaká kavárna v Hrabůvce, kam se dá zajít s ročním dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
1.10.13 22:08

@Miraell hm.. asi jakákoliv kde se nekouří? což mě ted napadá jenom pizzerie Fontana, tam mají nekuřácký koutek, a pizzerka Adriano - ale tam jsem nebyla, a to ti vydrží v klidu? To beru podle sebe, náš ročák je drak, nic nenechá v klidu.) já hledám tip na bowling, nekuřácký.. ideálně v Zábřehu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.13 08:45

@Miraell mi napadl fungolf, je tam aji hřiště pro nejmenší, ale už to není v hrabůvce. Každopádně se tam nekouří a dítka se tam vyblbnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
4.10.13 10:14

@verrru No, právě že mi v klidu nevydrží. S herničkou by to bylo nejlepší. On by teď nejraději chodil, ale bojí se pustit. Takže teď s tím bojujeme. Špatně jsem napsala svůj dotaz, myslela jsem kavárničku s hernou nebo nějakým dětským koutkem.

@martina.se Není to u Futura?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.10.13 15:01

@Miraell myslím že je.. naproti přes cestu. :D ale nerada bych kecala, nejsem ostravská, ale jezdíme tam s mladým a je to tam super. Nejen pro starší, ale i právě pro mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
19.1.15 13:19

Ahoj maminky, neporadíte kam v Porubě s malými dětmi? Šla jsem na jistotu do Labužník a oni ten dětský koutek zrušili 8o 8o 8o :cert: :cert: :cert:
Máme děti do jednoho roku a rády bychom s hokama někde poseděly, ale potřebujeme ty sciště někde vypustit…¨Za případné tipy děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
19.1.15 13:28

@Lajka09 Centrum volného času u Kauflandu. Herna 10 kč, automat na kafe na chodbě, svačinu sebou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
19.1.15 13:28

Dětský ráj v Komenského sadech. Kavarna s herničkou. Super prostředí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
19.1.15 13:29

@mikky Psala že v Porubě :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
19.1.15 13:34

Hoky díky, Děstký ráj je super, trochu z ruky. Poruba by byla TOP. Nejsme všechny s dětma, 10 bab různého věku, stáří, s různým počtem dětí. Chceme jít na kafe a zákusek, my s menšími dětmi, je potřebujeme někam odložit. Proto ten Kauflan nebude to pravé ořechové. Moc děkuji za tipy. Vše zkusím dál navrhnout holkám, jsem zvědavá, kde se nakonec upíchnem. Toho Labužníku je škoda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
19.1.15 13:37

@Lajka09 Nahoře na hlavní třídě je koutek v té nové kavárně u Babičky nebo jak se to jmenuje…

Labužník to zrušil kvůli toho, že si z toho udělaly matky dětské centrum a byly tam celé dopoledne, daly jedno kafe a šly domů… já se ani nedivím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
19.1.15 13:48

@Luisiana Babička má dětský koutek??,No to by bylo dokonalé, nepotřebuju skluzavky a moře hraček, jen někde položit dítě na koberec…Jako já to taky chápu, když děti ječí, lítají po cukrárně a matky kafrají, je to pro ostatní nepříjemné. Pro nás škoda, protože můj prcek už v kočáku nevydrží a taky bych ráda občas s holkama na kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí