Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHojky holky,
prosím o tip, kam s dětmi (2 + 4)tento víkend v Hradci Králové? Chtěla jsem s nimi nějakou putovní cestičku po Hradci udělat, ale nevím kam zajít. Není tam teď nějaká akce pro děti? Nebo přírodní zajímavost či jiná industriální, tvořivá…nebo zábavná akce? CO obří akvárium? Dá se tam jít už s tak malými dětmi? Četla jsem o tom pralese s vysokou vlhkostí…dá se to? A restaurace s dětskými koutky - máte nějaký tip?
Děkuji moc za tipy na výlet:))
@Alca99 V Obřím akváriu jsme byli loni s dvouletým synem a byli jsme zklamaní, prohlídka max na 30 min, takže ve srovnání s cenou vstupného hrůza. Moc hezké je nové dětské přírodní hřiště u Lesního hřbitova, nevím, jak se to přesně jmenuje, zkus vygooglit.
@Zuzlounek píše:
@Alca99 V Obřím akváriu jsme byli loni s dvouletým synem a byli jsme zklamaní, prohlídka max na 30 min, takže ve srovnání s cenou vstupného hrůza. Moc hezké je nové dětské přírodní hřiště u Lesního hřbitova, nevím, jak se to přesně jmenuje, zkus vygooglit.
teď na to koukám a super…akorát…nemáme auto…dostanu se tam hromadnou dopravou?
Mhd jede az na Lesni Hrbitov, pak je to jen pres lesni hrbitov, dale asi 300 m po lesni ceste.
@Alca99 Myslím, že mhd č. 9 nebo 7, ale nezajíždí tam pokaždé. Ale i z předposlední zastávky se tam dá dojít po asfaltce lesem (myslím k tomu Lesnímu hřbitovu)
Zjistila jsem, že je dětské hřiště na Gočárově třídě, respt. vnitřní blok, na čísle 1103, ale nevím kudy se na to hřiště jde. Poradíte maminky z HK?