Kam s pubošema v Olomouci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6074
1.12.21 13:10

Od pátku je tam zimní jarmark, takže určitě něco z původního plánu zůstane :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.12.21 13:12
@stinga píše:
taky bys mohla vstoupit do psychoterapie, a děti samozřejmě také, @Ou určitě doporučí ;)

Jsme objednaní k mediátorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
1.12.21 13:17

Zoo na Svatém kopečku, kousek za ní zřícenina Kartouzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
1.12.21 13:20
@Markéta188 píše:
Od pátku je tam zimní jarmark, takže určitě něco z původního plánu zůstane :oops:

@Lama Lama jo na trzích bude téměř všechno, co tam má být, akorát teda bez občerstvení k okamžité konzumaci, což je blbé,
ale na cestě mezi vlakáčem a trhama je Mc Donald, tak se můžete najíst a zahřát tam,
z vlakáče je dobré jet tramvají na trhy, pěšky je to téměř půl hodinka - no záleží, jak rádi chodíte, také je v Olomouci „kočičí kavárna“, jestli máte rádi kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
1.12.21 13:22
@Lama Lama píše:
Jsme objednaní k mediátorovi.

no vidíš a to je správné, @Ou z vás bude mít radost :palec: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.12.21 13:25
@stinga píše:
@Lama Lama jo na trzích bude téměř všechno, co tam má být, akorát teda bez občerstvení k okamžité konzumaci, což je blbé,
ale na cestě mezi vlakáčem a trhama je Mc Donald, tak se můžete najíst a zahřát tam,
z vlakáče je dobré jet tramvají na trhy, pěšky je to téměř půl hodinka - no záleží, jak rádi chodíte, také je v Olomouci „kočičí kavárna“, jestli máte rádi kočky
:cert: NE
Tak já počítám, že punče a dobroty seženeme někde taky, nějaké kavárny, vinárny..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
1.12.21 13:28
@Blankaspl píše:
Zoo na Svatém kopečku, kousek za ní zřícenina Kartouzka.

Olomouc Zoo je totální hnus. Vynechat. Je to celé rozkopané. Nedostaneš se tam nikam.
Zoo v Olomouci je nuda i normálně. Natož teď… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
1.12.21 13:29

@Lama Lama

Vem je do Jump arény. Je jich v Ol několik. To puboši ocení. Jen si to rezervuj předem. Je tam docela nátřesk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.12.21 13:39
@Šmoulice píše:
@Lama LamaVem je do Jump arény. Je jich v Ol několik. To puboši ocení. Jen si to rezervuj předem. Je tam docela nátřesk…

Pokud nic jiného neklapne, tak to bude jeden z návrhů. Ale raději bych něco více „olomouckého“
Zatím to ale vypadá, že ty jarmarky budou. Řemesla nám stačí, občarstvení si seženem jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
1.12.21 13:42
@Lama Lama píše:
Pokud nic jiného neklapne, tak to bude jeden z návrhů. Ale raději bych něco více „olomouckého“
Zatím to ale vypadá, že ty jarmarky budou. Řemesla nám stačí, občarstvení si seženem jiné..

Restaurace atd, jsou otevřené pořád. A trhy od pátku taky budou. Ale to máš na chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
1.12.21 13:56
@Lama Lama píše: :cert: NE
Tak já počítám, že punče a dobroty seženeme někde taky, nějaké kavárny, vinárny..
:mrgreen: to snad ano, já tam byla 21.11. - to bylo ještě na trzích všechno
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
1.12.21 13:58
@stinga píše: :mrgreen: to snad ano, já tam byla 21.11. - to bylo ještě na trzích všechno

Taková nezodpovědnost. Lézt mezi lidi. :roll:
Jeď do Jeseníků lyžovat … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
1.12.21 14:03

Laser game, lezecká stěna, virtuální realita.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.12.21 22:08

@Lama Lama Bombovní je Pevnost poznání https://www.pevnostpoznani.cz/ - tam jsme strávili strašně času a všichni byli nadšení. Zajímavé, krásně zpracované, doporučuji i s relaxací pod " hvězdným nebem" ve virtuálním planetáriu. Byla jsem tam na výletě s deváťáky a k tomu jsme byli ještě v laser aréně. https://www.lasermania.cz/lasergame?… Ale přiznám se, že nevím, zda mají kvůli covidu otevřeno, kdyžtak pohledej. Ale opravdu vřele doporučuju! Vyhraješ si ty i děcka. Pokud byste na laser game šli, vemte si náhradní oblečení, budete propocení durch.

Příspěvek upraven 01.12.21 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
1.12.21 22:10
@Šmoulice píše:
Taková nezodpovědnost. Lézt mezi lidi. :roll:
Jeď do Jeseníků lyžovat … :mrgreen:

to bych také ráda, obávám se, že letos po všech těch karanténách a nemocích mně na to už nezbydou love

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí