Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Od pátku je tam zimní jarmark, takže určitě něco z původního plánu zůstane ![]()
@stinga píše:
taky bys mohla vstoupit do psychoterapie, a děti samozřejmě také, @Ou určitě doporučí
Jsme objednaní k mediátorovi.
@Markéta188 píše:
Od pátku je tam zimní jarmark, takže určitě něco z původního plánu zůstane
@Lama Lama jo na trzích bude téměř všechno, co tam má být, akorát teda bez občerstvení k okamžité konzumaci, což je blbé,
ale na cestě mezi vlakáčem a trhama je Mc Donald, tak se můžete najíst a zahřát tam,
z vlakáče je dobré jet tramvají na trhy, pěšky je to téměř půl hodinka - no záleží, jak rádi chodíte, také je v Olomouci „kočičí kavárna“, jestli máte rádi kočky
@Lama Lama píše:
Jsme objednaní k mediátorovi.
no vidíš a to je správné, @Ou z vás bude mít radost
![]()
@stinga píše:
@Lama Lama jo na trzích bude téměř všechno, co tam má být, akorát teda bez občerstvení k okamžité konzumaci, což je blbé,
ale na cestě mezi vlakáčem a trhama je Mc Donald, tak se můžete najíst a zahřát tam,
z vlakáče je dobré jet tramvají na trhy, pěšky je to téměř půl hodinka - no záleží, jak rádi chodíte, také je v Olomouci „kočičí kavárna“, jestli máte rádi kočky
@Blankaspl píše:
Zoo na Svatém kopečku, kousek za ní zřícenina Kartouzka.
Olomouc Zoo je totální hnus. Vynechat. Je to celé rozkopané. Nedostaneš se tam nikam.
Zoo v Olomouci je nuda i normálně. Natož teď… ![]()
Vem je do Jump arény. Je jich v Ol několik. To puboši ocení. Jen si to rezervuj předem. Je tam docela nátřesk…
@Šmoulice píše:
@Lama LamaVem je do Jump arény. Je jich v Ol několik. To puboši ocení. Jen si to rezervuj předem. Je tam docela nátřesk…
Pokud nic jiného neklapne, tak to bude jeden z návrhů. Ale raději bych něco více „olomouckého“
Zatím to ale vypadá, že ty jarmarky budou. Řemesla nám stačí, občarstvení si seženem jiné..
@Lama Lama píše:
Pokud nic jiného neklapne, tak to bude jeden z návrhů. Ale raději bych něco více „olomouckého“
Zatím to ale vypadá, že ty jarmarky budou. Řemesla nám stačí, občarstvení si seženem jiné..
Restaurace atd, jsou otevřené pořád. A trhy od pátku taky budou. Ale to máš na chvilku…
@Lama Lama píše:NE
Tak já počítám, že punče a dobroty seženeme někde taky, nějaké kavárny, vinárny..
@stinga píše:to snad ano, já tam byla 21.11. - to bylo ještě na trzích všechno
Taková nezodpovědnost. Lézt mezi lidi. ![]()
Jeď do Jeseníků lyžovat … ![]()
@Lama Lama Bombovní je Pevnost poznání https://www.pevnostpoznani.cz/ - tam jsme strávili strašně času a všichni byli nadšení. Zajímavé, krásně zpracované, doporučuji i s relaxací pod " hvězdným nebem" ve virtuálním planetáriu. Byla jsem tam na výletě s deváťáky a k tomu jsme byli ještě v laser aréně. https://www.lasermania.cz/lasergame?… Ale přiznám se, že nevím, zda mají kvůli covidu otevřeno, kdyžtak pohledej. Ale opravdu vřele doporučuju! Vyhraješ si ty i děcka. Pokud byste na laser game šli, vemte si náhradní oblečení, budete propocení durch.
Příspěvek upraven 01.12.21 v 22:13
@Šmoulice píše:
Taková nezodpovědnost. Lézt mezi lidi.
Jeď do Jeseníků lyžovat …
to bych také ráda, obávám se, že letos po všech těch karanténách a nemocích mně na to už nezbydou love