Kam v Českých Budějovicích na těhu cvičení?

1090
3.4.11 14:10

Kam na těhu cvičení?

:)

Příspěvek upraven 04.01.13 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1027
3.4.11 21:16

v Igy je cvičení a myslim si že i ta joga a plavání,pak něco pořádá červený kříž, pak ještě je cvičení na náměstí,tak jsem chodila já,moc se mi to líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
3.4.11 21:31

..

Příspěvek upraven 04.01.13 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
3.4.11 22:14

tak ted jsem to hledala na netu a to na tom náměstí je od červeného kříže,jmenuje se to Pansofie,vede to mladá moc příjemná porodní asistentka, chodila jsem tam od 20 týdne až do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
3.4.11 22:24

ok, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
4.4.11 22:04

Ahojky,

Caplík Mirky Caplové v IGY - doporučuju. Chodila jsem tam až tedy na mimicvičení, ale Mirka je strašně skvělá, zkušená, optimistická a úžasná osoba. Všichni, kdo tam chodili na těhucvičení, si chválí. Má tam spoustu aktivit pro těhotné.

Life Studio Mileny Skálové v Sucháči http://www.life-studio.cz/ tam jsem chodila a byla moc spokojená (skvělé přednášky a velmi relaxační příjemné cvičení)

Victory sdružení na Lannovce u nádraží - http://victorysdruzeni.cz/ Tam jsem byla 2× a vždycky strašně nespokojená - šílený :nevim:

Těhucvičení je i v Hollidayfitness ve Družbě nahoře, ale nevím, jestli je to i s přednáškama http://www.holidayfitness.cz/

pak tedy ta Pansofie (patří pod červený kříž) a snad je i prý něco ještě ve Štyráku, ale to nevím, co přesně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
6.4.11 12:36

Děkuju! Hned mrknu na odkazy! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.11 08:47

ahoj, já začala chodit do IGY k Mirce Caplové, minulý týden akorát začal kurz a zatím se mi to líbilo, je moc fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamina Eva
30.10.12 19:51

Hlavně ne Victory

Chtěla bych se podělit s velice špatnou zkušeností co se týče kurzů těhotenského cvičení vedených paní Šebkovou. Na první lekci (duben) jsem zaplatila celé kurzovné 1600 Kč, bohužel ze zdravotních důvodů to byla zároveň i moje poslední lekce. Úroveň bohužel nemůžu po jedné hodině posoudit. Když bylo asi po měsíci jasné, že již kurzy navštěvovat nebudu moci, kontaktovala jsem paní Šebkovou, abych ji požádala o vrácení kurzovného. Navrhovala jsem odečtění cca 150 Kč za absolvovanou lekci. Ze strany paní Šebkové mi bylo slíbeno vrácení peněz, takto jsem ji kontaktovala několikrát a vždy mi bylo slíbeno, že již dala pokyn účetní, aby mi peníze vrátila na účet. O prázdninách paní Šebková pro jistotu telefon vůbec nebrala. V září jsem se konečně dovolala - opět mi bylo slíbeno vrácení peněz, ale pozor, pouze 50 %, což prý bylo uvedeno v přihlášce. Bohužel v ruce jsem nic podobného neměla, takže jsem přistoupila na vrácení 800 Kč. Když se po týdnu peníze neobjevily, opakovala jsem dotaz na paní Šebkovou, ta mi již poněkolikáté tvrtila, že peníze již odešly. Byla to lež a já se divím, že se dotyčná nestydí jak lže lidem do očí. Při posledním hovoru mi dokonce tvrdila, že peníze odešly, ale že navrhuje, ať si peníze vyzvednu v hotovosti a peníze, které mi dojdou na účet ať jí pak pošlu zpět. Peníze mi vyzvednul manžel a pozor - paní Šebková opět lhala - peníze samozřejmě na účet nepřišly. Nakonec mi byla i ta jedna hodina odečtena, takže jedna hodina u paní Šebkové mě vyšla na 850 Kč. Takže pokud se rozhodnete pro těhotenské cvičení, tak rozhodně ne u paní Šebkové. Paní Šebková - styďte se. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Acky
11.6.13 09:28

Victory sdružení a paní 3ebková

Dovolím si navázat na paní, která se rozepsala o nespolehlivosti Victory sdužení a paní Šebkové. Pracuji pro firmu, která se zabývá výrobou a prodejem přírodní kosmetiky a jejíž majitelka pořádá lektorské kurzy, kterých se zúčastnila i paní Šebková. Z počátku (krátce po absolvování kurzu) si od naší firmy objednávala zboží a vše bylo tak, jak má být. Posléze nám přestala platit za faktury. Když jsme urgovali platby, bylo nám řečeno, že to musí probrat se účetní, následně, že již je vše uhrazeno a že vlastně netuší, co po ní stále chceme. Vzhledem k tomu, že je paní Šebková velmi vynalézavá, přišla na to, že si může objednávat na jiná jména a že to nebude dohledatelné. Neštěstí se mýlila. Když člověk chce, dohledá i nemožné. Poslední negativní zkušenost mám před necelým měsícem, takže paní Šebková si stále jede v zaběhnutém modelu. Nerada se o někom vyjadřuji negativně, ale myslím si, že podvodníky by nikdo neměl potichu trpět. Je mnoho seriózních lidí, kteří se zabývají prací s těhotnými a s dětmi, proto si myslím, že je na místě zmínit ty neseriózní a mezi ně paní Šebková rozhodně patří.

• Citovat
  • Upravit
1371
11.6.13 10:54

@Acky 8o uá to je nářez… já jsem tedy s Victory byla brutálně nespokojená (jak zmiňuju již kdysi výše), ale že je to až takhle? Mě teda ta dáma s*ala od prvního kontaktu (aniž bysme se někdy před kurzem potkaly, mě okamžitě objala, dala pusu na tvář a začala mi říkat jménem ve zdrobnělince („…inko“) - na tohle nemám žalůdek) a taky mi vadilo, že musela vidět, jak je to ve Victory lehce řečeno „nepohodlné“ pro maminky (na malým prostoru narváno, že jsme ani nemohly provádět cviky, aniž bysme nekoply další maminku do břicha či obličeje), vydejcháno, pod oknama rámus a smrad čtyřproudovky, takže okna permanentně zavřený, Michal David na plný kule z repráků (místo relaxu teda spíš stres a nikdo neslyšel, co předscičující povídá), vůbec se nerozlišovalo mezi cvikama, který smí cvičit první či naopak poslední trimestr, takže nechala maminy v 8. měsíci válet se naznak přes míč a ležet dlouho na zádech, předsvičující vždy působila zpruzeným a otráveným dojmem, neprováděla cviky správně (třeba balanční cviky), pravidla dejchání (kdy nadechovat/vydechovat ve fázích cviku) ignorovala… tohle by se nemělo odehrávat na kurzech pro těhotný - tam očekávám profesionalitu, si teda já osobně myslím.
A paní LENKA ŠEBKOVÁ mě teda překvapila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí