Kam v Chorvatsku s 18-ti měs.prckem?

96
13.6.06 11:40

Kam v Chorvatsku s 18-ti měs.prckem?

Ahoj holky,
máme na to necelých 14 dnů, abysme vybrali dovču a vyřídili všechno potřebné a pokud možno na nic nezapomněli :roll:. Zatím jen víme, že bysme chtěli vyzkoušet Chorvatsko (něco mezi Istrií a Střední Dalmácií) v apartmámech, ale už je málo času na to, obíhat kanceláře a vybírat vhodné místo.
Můžete mi prosím poradit, kde vám se líbilo a bylo by to zároveň vhodné i pro 18-ti měs. prcka. Představovala bych si oblázkovou nebo písčitou pláž kde nebude hlava na hlavě (i když to ještě nebude asi tak hrozný s těma lidma v termínu 24.6.-1.7.), pozvolný vstup do moře, apartmány nebyli někde v kopcích za rušnou silnicí a zároveň se dalo i procházet když se zrovna nebudeme plácat ve vodě.
Myslíte si, že bude stačit pro malého opalovací krém Bubchen s fakt. 32 nebo je to slabé a mám radši koupit vyšší faktor (malý je spíš světlejší typ), případně jaký? Jak děti snášejí to horko, vybírat spíš severní část Chorvatska? Předem vám mooc děkuji za každou vaši odpověď, Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
iwa
268
13.6.06 11:50

My byli v Pagu na stejnojmenném ostrově. Pláž je z jemných oblázků, moře mělké, klidné (zátoka). Je to sice menší městečko, večer ho projdete za chvilku, ale nám se tam líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
13.6.06 11:55

Ahoj,
my máme zkušenost s Omisem. Je to pod Splitem pře Makarskou. Byla tam písčitá pláž, fakt to bylo super. Ale apartmán neporadím, zkus mrknout, na internetu.
Letos jedeme sem http://www.tamaris.pragmatic.cz/index.php?…
tak zkus mrknout, ale na teď už je to vše plné.
Moc jsme ti neporadila,a le aspoň pro info. Ale ten Omis byl fakt super, písek, mírný přístup, příjemné městečko.
Tak dobře vyberete a užijte si dovolenou.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
13.6.06 12:06

POdívej na www.chorvatsko-rab.cz

Je tam velká písečná pláž, pro děti ideál… 200 m do moře je to stále jen po kolena… dál si skvěle zaplaveš…V Loparu je ubytování všude, pokud by se Vám nezamlouvalo toto ubytování, jsou tam hezčí apartmány..

Mně vyhovovalo, že je to asi 5 minut od „centra“, tudíž večerní ruch nehrozí a děti mohly v pohodě spát…Byli jsme tam s dvouletým synem a pětiměsíční dcerou.

Theo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
13.6.06 12:07

Ještě bych doporučila jet tam v září, není to tak plné a cesta autem byla v pohodě (přes noc)…
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
13.6.06 12:18

Ahoj,

my jsme jezdili několik let do Umagu, do Kanegry a letos se tam chystáme zase. Je to na Istii, cesta trvá od nás tak 10 hodin a je to kemp v lese, kamenitá pláž.

http://www.vitkovice-tours.cz/nabidka.php?…ny-KANEGRA&f=p

I když letos asi pojedem do kempu Stella Maris. Je to blíž města.

http://www.vitkovice-tours.cz/nabidka.php?…ny-SOL-STELLA-MARIS&f=p

Každopádně je tam moc hezky a pro rodiny s dětmi velmi vhodné.

Šťastnou cestu a užijte si dovču.

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
13.6.06 13:17

Ahojky, co se týká krému, tak já bych vzala silnější… Aspoň 40 - já mám pro malou (15m) nachystaný DAYLONG KIDS 40. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
13.6.06 14:44

ahojky,

tak ja muzu taky doporucit Omis,i kdyz mi jsme byli v jedne vesnicce vedle Omise(par km)-Mimice.Byla to mala vesnicka,byl tam klid,mala soukr plaz,velice hezky,ale porad jsme trajdali po vyletech,takze ten Omis byl blizko a zdal se mi dobry.
Je dulezite,jakou chcete dovolenou,ja se treba rada prochazim vecer u more,takze me ten nocni ruch trosku chybel,ale zbytek vypravy byl spokojen a vybirali to hlavne kvuli mne a malemu(ten nocni klid) a kdyz jsem teda chtela tech vice lidi tak stacilo kousek popojet… 8)
TAky se tam blizko dalo jet do hor,jeli jsme tam na Sv.Juru,myslim,ze nejvyssi vrch..to bylo super byt v oblakoch a drkotat se chvilku zimou,kdyz dole pod nama bylo 35C… :D
Co se tyce kremu,me dr.rikala,ze to by melo bohate stacit,ja osobne jsem mela 40(Daylon Kids)a maly prijel bily jako stena:)

Hezkou dovolenou

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí