Kam v létě na Slovensko??

50
12.2.07 21:02

Kam v letě na Slovensko??

Ahoj.
Chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte o příjemné letní dovolené na Slovensku.Chtěla bych termální koupaliště na jižním Slovensku.V letě bude malé 17 měsicu,tak aby se jí to líbylo a cesta nebyla moc daleká.Všem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
12.2.07 21:13

Taky uvítám, nějaké dobré tipy, Slovensko v létě máte taky v plánu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.2.07 21:15

doporucuji Štúrovo, nebo Veľký Meder

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
12.2.07 21:19

Ahoj,

my jsme byli ve Velkém Mederu před 3 lety a moc se nám tam líbilo :wink:

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.2.07 21:59

www.tatralandia-aquapark.sk/cz/

malé bylo 16m a řádně jsme si to užili. Střídali jsme výlety s krosničkou v Tatrach s místním koupalištěm. Jen tedy nic levného:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.2.07 22:01

Nabízí tam i ubytování, ale my bydleli v nějakém apatrmánu v soukromí za 250Sk/os za noc, za malou jsme neplatili. Bylo to asi 10km odtamtud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
13.2.07 09:38

Já jsem byla jako malá v Čalovu, dnes Velký Meder a moc se mi tam líbilo. Slyšela jsem, že to tam ještě nějak vylepšili, takže tam určitě taky někdy s rodinou vyrazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
1.4.07 22:16

Ahoj, my jsme minulý rok jeli do Štúrova, můžu opravdu doporučit, jsou tam termály, kousek do Maďarska, navštívili jsme i Budapešť (cca 40 km), ve Štúrovu je nově udělána pěší zóna, je zde investováno hodně peněz, což je opravdu vidět na první pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
11.11.18 13:40

Dovolená Slovensko

Nemá někdo tip na dovolenou na Slovensku v létě je. Ideálně apartmán a vyžití pro děti starší i mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.18 13:46

Sluneční jezera, hotel Senec. Sice to není apartmán, ale hotel je zaměřen v létě na pobyty s dětmi a pokud si vyžádáte pokoj v zadní klidné části hotelu, bude vše na jedničku. Mám děti hodně od sebe 18,14 a 2 roky a užily si to všechny tři. Krásné koupání v jezeře ( čistá a teplá voda ), animace v hotelu pro děti, maskoti Člubko a Vlnka, hned naproti hotelu aquapark, vláček jezdící kolem jezera… Byli jsme poprvé na doporučení kamarádky, která tam jezdí už 17 let - nejprve s rodiči, pak se svojí vlastní rodinou. Byli jsme opravdu nadšení. Málo lidí, klid, na hotelu žádné strkanice u večeře a u snídaně, vše v klidu. Doporučuji, my pojedeme zase. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122419
11.11.18 14:12

Ahoj. Na Slovensku je hromada termálních koupališť, za zmínku stojí Bešeňová - směrem na Liptovský Mikuláš, Podhájska směrem na Nové Zámky, nebo Velký Meder mezi Bratislavou a Komárnem. Ubytování je možné v soukromí. Taky můžu doporučit Terchovou za Žilinou, rodiště legendárního zbojníka Juraje Ján 8) ošíka. Slovensko jsme se ženou ještě jako bezdětní dost projezdili a ubytování v soukromí můžu vřele doporučit. Několik kontaktů mám v mobilu, můžu poskytnout, nebo zkuste vyhledat přes google. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.11.18 14:16

@cikovodak

Ahoj,

nám se moc líbí Liptov. Je tu krásná příroda, takže spousta možností pro výlety, aquaparky (Tatralandia a Bešeňová), Liptovská Mara atd.
Co se týká ubytování, nejvíce jsme byli spokojení zde:
http://www.apartmany-lea.szm.com/
Najdeš to i na booking.com. Je to na skvělém místě - za cca tři minuty jsi pěšky v centru na náměstí, a přitom je tam naprostý klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
11.11.18 14:29

Pro milovníky adrenalinu doporučuji pod stan do Košic, na sídliště Lunik IX. Tam si přijdou na své milovníci multi-kulti, přátelé táborových ohňů, i dobrodruzi všeho druhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.11.18 16:29

Ja bych odporucil https://www.megaubytovanie.sk/…ny-levandula Velky Meder

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie