Kam zajít za zábavou s dětmi

15
18.12.09 13:12

kam zajít za zábavou s dětmi

napadá mne, že by se tu toto téma mohlo někomu hodit :dance: , mne tedy určite, rada se dozvím od maminek kam chodí s dětmi za zábavou, aby pobavili sami sebe :roll: a svoje ratolesti, tak si napišme ať se v zimě doma nehudime :pankac: . já třeba začnu a snad se někdo připojí. My chodime radi do divadla, to si moje dcerka velmi oblíbila,ač jí jsou jen 3 roky, tak vydrží celé dětské přestavení a z toho pak tak nadčena! Ja myslela, že to bude pro ni dlouhé , ale vůbec, taky se nám líbí v různých dětských kavárnách, zatím jsem v Brně objevila 3.Pokud někdo bude chtít mohu doporučit. Do kina jsem zatím s ní nešla, jelikož televize a kino mne nepřipadá pro výchovu dobré, nic moc to dětem nedá.Jinak taky občas zajdeme do brněnské haly Bongo, kde si celá rodina skvěle užijeme. Je tam spousta atrakcí, bufáč :wink: a teď by tam pry mělo byt neco na kukando pro taťuldy, mělo by to být auto tatra 97, no mne to nic neříká, ale manžel říkal, že tam musíme . V letě jsem chodili do Fun parku u Dobráku, je to podobné jako Bongo, ale venku, takže teď to není bohužel aktuální :-( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
18.12.09 15:55

Marky, když jste v Bongu často, kdy doporučuješ tam zajít, aby tam nebylo narváno?
Jinak já doporučuju pro Brňáky a okolí vláček v Obřanech, našla jsem to i na internetu: http://www.videomix.cz/…pfvmEKWq1d4/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
18.12.09 18:12

Ahojky, tak v Brně je podstatně víc možností, než na malém městě, ale ani tady to není špatné s kulturou, malé budou dva, ale jelikož nemáme hlídání, tak ji s sebou beru všude - zvládne dětské představení, cirkus i odpolední koncert (třeba nějaké ZUŠ nebo teď je nadšená z vánočních koncertů), kino zvládla napoprvé taky, je na svůj věk fakt soustředěná a dokáže si o zážitcích pak povykládat. Taky chodím na výstavy a beru ji s sebou. Když jdu za kulturou já, jde se mnou i moje ratolest (pokud je to časově možné - večer ne). S kavárnami a restauracemi vhodnými pro děti je to na malém městě podstatně horší - když za mnou přijela kámoška z Brna, tak se ptala, kam si půjdem sednout, kde je nějaká hospůdka s dětským koutkem, tak jsem se jí vysmála.
Takže v létě obrážíme pískoviště a hřiště jako asi všichni, sportujem (kolo apod.), v zimě stavíme sněhuláka, bobujem, sáňkujem - prostě klasika. Milujem jakékoli výlety, chodíme na houby, teďka v tomhle počasí teda většinou tvrdnem doma a na chvílu jdem promrznout do sněhové vánice. Nejsme ten typ rodiny, který by jel na celý den na výlet do Olympie, coural po obchodech a pak šel na oběd a do kina a na bowling atd. a zabil tam celý den. Nakupovat se samozřejmě musí, ale nedokážu si představit, že by z toho byla malá nějak odvázaná - v podstatě to probíhá jako nálet sarančat - rychle prolítnout, pobrat co jde a zse frrr pryč.
Docela pěkný program bývá pro děti v Brně na výstavišti - teď před Vánocemi tam byl třeba Michal z Kouzelné školky, předtím veletrh hraček nebo zvířat - to bylo super! A Zoo to jistí - do brněnské jezdíme min. 2× do roka taky - jinak tady u nás zooparky, záchranné stanice, jezdecké kluby, kde se malá může povozit na koních, v létě jsou u nás v kurzu westernová městečka. Myslím, že je pořád co dělat, i když zima je na výběr aktivit trošku náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.12.09 09:32

ahojky evi, koukala jsem se na ty vláčky, je to supr, diky za typ, bohužel je to tak na léto, takže si ještě počkáme než tam vyrazíme :dance: , ale moje dcerka, jak viděla to video, tak si ho pouštěla aspoň 5× a chtěla tam vyrazit. Jinak do Bonga je podle mne nejlepší zajít úterý až čtvrtek mezi 14 - 16 hodinouí, to je tam nejméně lidí. Jinak i tak setam dá, je to na velké ploše takže se lidi docela rozptýlí.Nejvíce nás, tedy malou zujala ta velká trampolína :potlesk: . a kolik mají tvoje děti roků??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.12.09 09:39

ahojky nouky,
díky za super typy. Do zoo jsem zatím vyráželi jen v létě, ale i v zimě, jak vidím je to asi supr, což mne nikdy nenapadlo. Já moc zimu bez sněhu totiž nemusím, jsem spíše teplokrevný člověk :-D . Jinak v Brně totiž většínou sníh není, takže je to škoda, že na lyže a tak musíme někam dál zajet.po obchodech mne taky moc brouzdat nebaví, ale jak jsem psala to bongo je něco jiného než ty obchody, je tam zábava a bufáč :mrgreen: . jo a samozřejmně záchody :lol: Ty výstavy to mne nenapadlo, nevím, zda by to terezku bavilo, ona je takové živé dítě :pankac: , takže bysme pak možná ještě platili nějaké dílo :think: . Kaváren v Brně máme hodně, ale někd jsou tam děti, které si dělají co chtějí a maminky jim nic neřeknou…i když by podle mého názoru měli, takže mne to tam někdy štve :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
20.12.09 10:22

Ahoj Marky,
i na zoo je léto lepší - v zimě některá zvířata zalezou - holt to mají nastavené jako my :wink: Ale i tak to stojí za to - rozhodně lepší než trčet doma. Navíc se dá ohřát v pavilonech, i když třeba do pavilonu opic je v Brně kromě zimní výbavy potřeba plynová maska (prostě plní rčení „Smrdí jako opice“).
Jinak ještě mě napadla hvězdárna na Kraví hoře - je to spíš pro větší děti, ale určitě by se sem tam našlo i něco zábavného a zajímavého pro mrňousky. Nebo si můžete zajít na bruslák nebo udělat výlet na Veveří - tam je i v zimě hezky.
A jak jsi psala s tím sněhem - to my tu teda nemáme o sníh nouzi - dneska jak napečem, tak chcem s malou vyrazit na boby, ale ta vánice venku moc neláká :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.12.09 11:09

Ahoj holky, my jsme kousek od Brna a od rána nám svítí sluníčko. Ale ta zima, je minus 12, br.
Marky, mám děti 5 let a 3 roky.
Znáte Eldorado u líšeňských rybníků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.12.09 13:47

ahojky nouky, s tou hvězdárnou je to dobrý nápad, kdysi jsem tam chtěla jít, ale pak jsem na to nějak zapoměla. jo a o tom brusláku jsem taky uvažovala, ale to chce koupit brusle :-D , a nevim zda by to zvládla, oni většinou na těch kluzištích jsou větší děti a někdy je tam od nich nebezpečno, když je to tam plné.jo v Brně taď začalo svíti.odp se chceme jet podívat do centra na stromeček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.12.09 13:48

a kde bydliš evi? jo to neznám co to je? jo a ty jsi už v Bongu byla? že jsi se ptala na to, kdy je tam míň lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.12.09 14:21

Kousek od Ivančic, v bongu jsem nebyla, proto se ptám, protože to mám v plánu a nechci tam jít, když tam bude hodně lidí, pokud by bylo na vybranou. :-) Takže děkuju za radu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.12.09 14:19

ahojky, není za co, ráda písnu, co můžu, určitě tam zajděte, bude se tam líbit nejen dětem :lol: , dokonceby se tama měli začíst čísí i dětem pohádky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.12.09 13:03

ähoj evi, napiš mi něco o tom eldorádu prosim má to nějaké interntové stránky a co to vlastněje? dá se tam v zimě? :nevim: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.1.10 20:53

ahojky, nejak to tu zamrzlo, chodi sem nekdo :roll: , poslete nejake napady :dance: a co v tom Bongu, byl uz tam nekdo z vas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.1.10 21:19

ahoj Marky, jsem tu na skok, nešel nám internet, klekla nám wifina, tak jsem neodpovídala, jestli mají webovky netuším, je to spíš o tom, že tam můžou posedět rodiče a děti si mají kde hrát a dá se jít na prochajdu k rybníkům, není to žádná velká atrakce, ale fajn výlet nepříliš bohatý na zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.1.10 14:46

ahojky, ja jsem si řikala :lol: . Díky za odpověď zkusím to někde na nettu najít. To ale asi bude spíše Mamžel tam byl s dcerou 6 hodin odpoledne a dojeli úplně vyřízení, plní zážitků :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí