Kamarádky v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
22.3.23 22:58
@veria píše:
Kde zijes proboha? 8o 8o

Asi v Chanove :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45712
22.3.23 23:00
@Wani píše:
Asi v Chanove :lol:

Nejspis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
22.3.23 23:11
@Kriss Tina píše:
Záleží na sociální bubline. V mem okolí všechny kamarádky měly minimálně ťo prvni dítě v těch 24 letech :D já s nejlepší kamarádkou už druhé :D naopak nemám nikoho, kdo by rodil po 30.

Já zas par holek co rodily před 30, ale i to bylo tak v 28 a zbytek až ve 30+ včetně me. U nás je to vysokoškolské vzdělání a Praha. To proste samo o sobě posunuje ten vek ke 30 raketovou rychlosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45712
22.3.23 23:13
@hospodki píše:
Já zas par holek co rodily před 30, ale i to bylo tak v 28 a zbytek až ve 30+ včetně me. U nás je to vysokoškolské vzdělání a Praha. To proste samo o sobě posunuje ten vek ke 30 raketovou rychlosti.

Presne. To same ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.23 23:15

@Wani opakuji, že soudím podle toho co vidím a nehodlám se opravovat :D opravdu internet je dost zahlcenej tím jak každá třetí měla dítě v 16 a je to hrozná hrdinka jak to zvládla. Vidím to denně… :D nesmíte všechno tak hrozne prožívat a řešit to dokola když jsem se k tomu už Vyjádřila :D

• Citovat
  • Upravit
10030
22.3.23 23:21
@Anonymní píše:
@Wani opakuji, že soudím podle toho co vidím a nehodlám se opravovat :D opravdu internet je dost zahlcenej tím jak každá třetí měla dítě v 16 a je to hrozná hrdinka jak to zvládla. Vidím to denně… :D nesmíte všechno tak hrozne prožívat a řešit to dokola když jsem se k tomu už Vyjádřila :D

Jojo, internet je vypovidajici. :lol: Ja znam jen jednu osobne, co mela dite po 18, ale ta je ze socialne slabe skupiny (taky ma nekolik deti s nekolika tatinky, uz je ji po 30). Nejsou to na tech sitich navic Americanky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.23 23:27

@Wani nene, byt to jen Američanky tak jsem ticho.
Poměrně hodně holek otěhotnělo dost brzo a ještě se tím chlubí ( myslím i češky). Hlavně jsem to psala protože mi tu bylo řečeno, že jsem exot co si dělá ve 24 letech dítě :D

• Citovat
  • Upravit
45712
22.3.23 23:34

Prumerny vek prvorodicky je nyni 28,8 let. Takze to moc nevychazi, ze by kazda 3. rodila v 16, ze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.23 23:38

@veria vážně musím 100× psát proč jsem to napsala a dle čeho? :D :D

• Citovat
  • Upravit
45712
22.3.23 23:39
@Anonymní píše:
@Wani nene, byt to jen Američanky tak jsem ticho.
Poměrně hodně holek otěhotnělo dost brzo a ještě se tím chlubí ( myslím i češky). Hlavně jsem to psala protože mi tu bylo řečeno, že jsem exot co si dělá ve 24 letech dítě :D

Se nerozciluj, nebylo to urcite myslene spatne, ale v nekterych bublinach to obvykle neni. Podivej i na ty tvoje kamaradky, prestaly se s tebou bavit, zrejme proto, ze si mysli, ze s tebou ted “nic” krome povidani o detech nebude. Kdo deti nema, tak ho to fakt moc nezajima. Takze bud tyhle kamosky presvedcis, ze s tebou muzou mluvit jako driv, coz ale bude pro tebe tezke, prece jen to dite je v prvnich letech vetsinou stredem vesmiru, nebo si najdes kamaradky jine na nejakych detskych aktivitach. A s tema kamoskama najdete treba spolecnou rec zas za par let az ony budou mit taky deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
22.3.23 23:44

Zakladatelko, bohužel pokud v okolí svých přátel nemáš nějaké stabilní páry, které by byly už více usedle (hrozne slovo, řekněme páry které už netouží po celovikendovych pařbách) tak by to mělo asi jiný spád.
Pokud jsi těhotná a všichni tvi kamarádi v pátek večer popíjejí tak tě bohužel budou vynechavat. Vaše životní cesty se budou dost odlišovat, což nemusí být špatně. Poznáš nové kamarády.
Ono celkově se s věkem a rodinou ty řady přátel dost očešou.

Jen mi řekni jak ta nejlepší kamarádka, nějak mi nejde do hlavy jak se nejlepší kamarádka může odmlčet. To je na tom asi to smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
23.3.23 03:17

Já nevím, co řešíš. Prostě kamarádky žijí jiným životem a jelikož jsi těhotná, tak tě asi na nějaké párty zvát nebudou. A kdyby byly právě kamarádky, tak se ozvou a sejdou se s tebou. ;)
Mám 2 nejlepší kamarádky a i když s nimi nestýkám tak často, tak o sobě víme a můžeme se na sebe kdykoli obrátit.

Rodila jsem ve 23 letech. A tou dobou si troufnu říct, že tak 2/5 holek (můj ročník na střední a pak z doslechu základka) už měly jedno, některé dvě děti.
Věk bych asi fakt neřešila a neměla bys tolik číst na tom internetu, protože mě se snad žádný takový článek nikde nezobrazil. :nevim: Osobně znám 2, které rodily před 18. rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.3.23 06:12

Bohužel i já zažila, že po oznámeni, že čekáme dítě, jsem přišla o dost „přátel“. Někteří to vzdali hned, jiní odpadli až po porodu. Ale 2 kamarádi ( kluk a holka) mi z původní party cca 10 lidí zůstali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
23.3.23 06:29

Je úplně fuk, kolik příběhů o sedmnáctiletých matkách sis kde vygooglila na internetu.

Tvoje kamarádky to tak nemají – a o ty snad jde.

Sama píšeš, že žijí ještě divokým životem a v tuto chvíli je tvoje dítě tím pádem prostě příliš nezajímá. To je naprosto normální a pochopitelné. Přijdou si ho pak časem občas okouknout, pomazlit, ale to je tak všechno. Bohužel ses těhotenstvím přesunula do jiné životní etapy a holt musíš počkat, až se do ní kamarádky dostanou taky - třeba se vám znovu podaří najít společné zájmy. Po narození dítěte zase najdeš společnou řeč s různými maminkami ve svém okolí. To je přirozený vývoj mezilidských vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
23.3.23 06:35
@Anonymní píše:
@veria vážně musím 100× psát proč jsem to napsala a dle čeho? :D :D

No, když tak ctu tve prispevky, tak tvoje těhotenství nejspíš nebude tim důvodem ztraty kamaradek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí