Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mne gynex nepomohl. Byl to posledni pokus, nez se vydam ke gynekologovi. Nakonec byl problem jinde, mela jsem nekolik cyst na vajecnicich a jednu v deloze.
@Anonymní píše:
já už ho pávě beru dva měsíce a manžel taky (sice jen jednou denně, ale bere
jsem z něj nadšená, protože mi srovnal cyklus, zlepšil pleť a cítim se fajn, jen to těhotenství nikde, tak nevím, jesti někomu pomohl i po více měsících užíváníděkuju za podporu a info, že u vás to bylo i po 4 měsících, zkusím tedy ještě s gyexem vydržet
Já bych určitě ještě vydržela. Pořád je to jen přírodní preparát a těm se musí dát více času. Je fajn, že pomohl aspoň zatím po psychické stránce, to je také důležité
Je to takový zlepšovač nálady, a to se teď i s podzimem hodí, a za chvíli začnout ty dlouhé zimní věčery a kdo ví ![]()
Držím pěstičky, ať je z vás za chvíli šťastná rodinka (třeba to bude výborné vánoční překvapení) ![]()
My se snazili rok a pul a nic.Pak jsem objevila gynex. Prvni mesic se mi srovnal cyklus a druhy mesic se objevily dve carky.Pro me jsou to kouzelny kapicky ![]()
@Jenisa gynex by měl ale řešit i problémy s cystama a podobně ![]()
@Amaly8 díky moc
určitě ještě vydržíme.. když všude čtu, jaký je to zázrak, tak to za to snad stojí
beru k tomu ještě listovku a manžel selzink a vitamín E, tak snad to všechno brzo klapne ![]()
Ahoj holky uvažuji že si koupím kapky gynex už proto aby mě srovnal MS a pokoušíme se o miminko tak snad pomůže teď piju kontryhelovy caj a beru kyselinu listovou můžu k tomu přidat i ten gynex a pomohl vám?
Ahoj ja kapu gynex pak 1-0-1 beru listovku a pak jednou denne femibion 1. Pred gynexem jsem pila kontryhelovy caj, ale po konzultaci s dr jsem ho prestala pit jelikoz je jiz v gynexu. ![]()
Gynex beru asi tři měsíce, měla jsem hodně dlouhé cykly a hormonální nerovnováhu a po týdnu kapání jsem MS měla po 30 dnech. cítím se po něm dobře a pokračuju s vyšší dávkou. nemám bolesti, pms, jsem hodně spokojená. ☺ Také se pokouším otěhotnět, tak uvidím, jak zafunguje v této věci.
Ja gynex uzivala 6mesicu (kratke cykly). Dalsim duvodem byla dlouhodoba snaha o dite. Bohuzel zcela bez efektu. Dale jsem zkousela brat kotvicnik, velmi dlouhodobe fertipronu. Nakonec jsem musela pristoupit stejne k chemii a cyklus mi drzel utrogestan.
Jinak mužů rict, ze kdyby nebyl tak drahy ten gynex tak ho beru nonstop. Byla jsem po něm uplne v pohode jak psychicky tak fyzicky. Dokonce jsem nemela takovou potrebu spánku. Toho si všimnul hlavne manza ![]()
Dlouhodobě se léčím s neplodností, mám PCO, menstruaci párkrát do roka..
Samozřejmě jsem doufala xy let v zázrak, užívala Gynex, Fertipronu, Fertility Blend, pila kontryhel atd. atd. Bez efektu. Můj názor (a letitá zkušenost) je, že pokud jste relativně zdraví a potřebujete např. jen srovnat funkční cyklus nebo podpořit plodnost, růst sliznice apod., proč ne, tady tyto přípravky mohou pomoci. Pokud však máte jasný problém, nic tím nevyřešíte a podporujete pouze obchod s nadějí.
@Lojzísek mluvis mi z duse
nikdy bych prirodni lecbu uplne nezavrhovala a nehazela pres palubu, ale opravdu neni vsemocna.
pavla.velova@ ahoj. Me nepomohl primo k otehotneni, ale srovnal mi dlouhe cykly, ktere pak byly pravidelne. Kontryhel mi vubec cyklus nesrovnal.