Kapky Vigantol (Vitamin D)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Darija06
19.3.19 14:10

U nás to bylo taky bez problémů, jak u starší dcerky, tak i teď u mladšího syna. Vitamín d prostě potřebují, protože ač se o křivici nemluví, tak se vyskytuje, což je v dnešní době smutné, navíc, když maminky nerespektují co jim řekne pediatr a stejně se zařídí po svém .. nejhorší jsou ty bio matky … ty by se nad sebou měly hlavně zamyslet.

• Citovat
  • Upravit
Leona.Mirkova
3.4.19 19:29

@Darija06 Počkat, to už se snad nevyskytuje ne ? Vigantol dostane přece na předpis každá matka tak by ho měla i dávat ne ?

• Citovat
  • Upravit
70
27.7.20 21:01

No my sjme ho třeba nedostali a vůbec mi to nevadí, koupial jsem si jiné kapky s obsahem vitámínu D a jsem teda rači, protože vím, co tenhle obchod má za výtŕobky a jsem maximálně spokojená, jmenuje se to nutraday a za mě teda nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.7.20 21:27

Přímo Biogaia s vitamínem D. Za nás pecka :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
27.11.20 08:01

Ahoj, my jsme taky dostali Vigantol. Malej se mi po tom napíná, tlačí tak že je vždycky u toho úplně rudý. Přes noc se mi budil a tlačil a večer když měl spát tak se propínal jak pravítko. Furt jsem dumala čím to je, protože si hlidam co sním (ale člověk nikdy neví). Tak jsem zkusila vigantol 3 dny nekapat a ejhle ono je to asi tím. V prosinci jdeme k doktorce tak ji to musím říct, ale nevím jestli teda malý muže tady 14 dni byt bez vitamínu D? Co myslíte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4979
27.11.20 08:03

@Kristeeeen Kup v lékárně jiný. Od Theresie nebo já mám Vitashine. Je to totéž bez těch vedlejších účinků. Doktorce může být jedno, kterou značku dáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
27.11.20 08:04

Holkam nevadila, maji ho doteď (3a 6),ale zajdi do lekarny. Decka maji hodne pro miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
27.11.20 08:16

Malý to také tak měl po Vigantolu. Mám od Theresia a je klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
27.11.20 08:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
27.11.20 08:26

Super díky za tipy, hned koupím něco jiného. Doktorce akorát nahlasim ze jsme vyměnili, protože na každé kontrole se ptá, jestli dáváme vitamin D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.20 08:48

@Kristeeeen dej jiný Vit D, např Jamieson.. Vigantol je srajda.. Taky nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
27.11.20 11:44

Taky jsem Vigantol vyhodila u obou dětí. U syna to ale nepomohlo, měl bolení dál. Dávala jsem a pořád dávám Vitamín D3 Baby od Terezia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
19.12.20 09:41

@Kristeeeen Mám to samý… 😕 dávám vigantol od neděle… malé je teda už 5 týdnů, před tím jsem to dala asi 4×… No a teď par dni… večer furt brečí..je najedena i prebalena… včera se furt napinala, brecela… usla až ve čtvrt na 1… a ráno to začalo na novo… :cry: trvalo to asi hodinu a pak se vykadila a je ji dobře a teď spí… zkusím to dneska vysadit na cca 3 dny a pak uvidim a kdyžtak koupím jiný D… 😕 nejde mi do hlavy, ze by jedna kapka delala něco takovýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.22 09:52

Vitamin D - https://cz.iherb.com/…ellies/49333?… Ja davam cilene, kdyz vic dni ted v zime nesviti slunicko. Treba holkam by se mely davat 2, protoze D podporuje ukladani vapniku v kostech atp coz je pro holky vzhledem k budoucimu tehotenstvi v dospelosti dulezite. Při nákupu na iHerb můžete využít kód AID8235 který vám v košíku odečte 5 % z ceny objednávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.23 15:15

Holky, hloupý dotaz, ale protřepáváte nějak lahvičku před dávkováním? Nikde jsem to nenašla a doteď jsme to nedělali…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure