Karantena aktuální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2424
21.1.22 17:03
@vokishka píše:
pokud budeš pozitivní, je to pět dní, ty, i ostatní (den odběru den nula). Nikdo další na test nemusí. Pokud budeš negativní, vzhůru do velkoměsta :mrgreen:

Vážně ostatní na test nemusí?? No tak to je super  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
21.1.22 17:49

Holky, jak to mám já? Manžel a děti pozitivní, já negativní. Můžu jít nakoupit nebo musím být taky doma. Už v tom mám zmatek jak se to furt mění. A neví někdo co znamená hraničně pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
21.1.22 17:50
@mamule42 píše:
Holky, jak to mám já? Manžel a děti pozitivní, já negativní. Můžu jít nakoupit nebo musím být taky doma. Už v tom mám zmatek jak se to furt mění. A neví někdo co znamená hraničně pozitivní.

jsi v karanténě. Nakoupit jen v největší nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.22 17:52
@mamule42 píše:

Nejlíp objednat dovoz potravin domů.

• Citovat
  • Upravit
1
23.1.22 02:44

Dobrý den,
prosím o vysvětlení. Syn od 12.1. karantena, kontakt ve škole. 17.1. PCR test, pozitivní. Syn měl jen 17.1. horecku a bolest hlavy, jinak další dny už bez příznaků. Podle samotrasovani já, manžel a dcera do 22.1. včetně, karantena. 21. jsme šli my tři na PCR test, manžel má rýmu, my dvě bez příznaků a dnes přišel výsledek. Já a dcera negativni, manžel pozitivní. Znamená to, ze nám všem opět nabíhá nová karantena do 26.1.? Myslím i synovi, který je čerstvě po covidu a manžel to evidentně chytil od nej? Nebo alespoň syn už muže do školy? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
23.1.22 07:06
@mamule42 píše:

Hraniční výsledky měla dcera, každý další kontrolní odběr už negativní. Pravděpodobně se nakazila ve třídě, kde to 3 týdny před tím kolovalo a prodělala to bezpříznakově. Od ní se nakazila mladší dcera, která s ní byla v karanténě a ta vyšla pozitivní.
Na výsledkovém listu byly rozpracovány 3 hodnoty. Posílala jsem to dr. a říkala, že měla přesně čísla, která kdyby byla nižší, je výsledek pozitivní, kdyby vyšší, tak negativní.
Má protilátky ve vysokých hodnotách. Takže to prodělala.

Je více způsobů zpracování výsledkových listů. Mladší dcera byla ze slin a tam byla popsána pouze jedna hodnota a její výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
23.1.22 07:44
@Hana1328 píše:
Dobrý den,
prosím o vysvětlení. Syn od 12.1. karantena, kontakt ve škole. 17.1. PCR test, pozitivní. Syn měl jen 17.1. horecku a bolest hlavy, jinak další dny už bez příznaků. Podle samotrasovani já, manžel a dcera do 22.1. včetně, karantena. 21. jsme šli my tři na PCR test, manžel má rýmu, my dvě bez příznaků a dnes přišel výsledek. Já a dcera negativni, manžel pozitivní. Znamená to, ze nám všem opět nabíhá nová karantena do 26.1.? Myslím i synovi, který je čerstvě po covidu a manžel to evidentně chytil od nej? Nebo alespoň syn už muže do školy? Děkuji za odpovědi.

No podle novych pravidel znovu karantena, pet dni. A bohužel se nezohledňuje, ze nekddo zrovna prodelal. Jedine to zkusit uhadat na hygiene, nebo mozna spis u detske. Ono se ted uz totiz netrasuje. V tomto pripade bych byla pro, normalne zalhat pri vyplňování dotazniku a syna tam neuvest jako kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.22 10:12

Prosím o radu, neví někdo, jak to je:
Měla jsem Covid, izolace mi skončila a v tu chvíli se stalo, že to nakonec zřejmě chytil člen rodiny. On mě uvrhne do karantény nebo ne?
Děkuji, prosím anonym, zdraví.

• Citovat
  • Upravit
65292
25.1.22 13:14
@Anonymní píše:
Měla jsem Covid, izolace mi skončila a v tu chvíli se stalo, že to nakonec zřejmě chytil člen rodiny. On mě uvrhne do karantény nebo ne?

Momentálně ano
Edit muze nenahlasit, asi bych to tak udelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
25.1.22 13:54
@Anonymní píše:

Zítra snad maj jednat o tom, že člověk by byl po covidu měsíc chráněnej a nechodil do těch přiblblejch karantén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
1.2.22 21:43

Prosim o radu… Dnes prisla sms, ze syn je pozitivni. Vyplnili jsme sebetrasovani, kam jsme zapsali nas rodiče. V praci jsem nahlasila, ze budu v karantene. A kdo mi omluvi v praci ty dny, kdy budu chybet? A prijde mi z hygieny sms, ze musim do karanteny a hygiena mi automaticky vystavi karantenu? A co kdyz mi nestihne sms z hygieny dojit? To si musim vzit dovolenou? Fakt tomu nerozumim, diky za kazde info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
1.2.22 22:04
@Indiansummer píše:
Prosim o radu… Dnes prisla sms, ze syn je pozitivni. Vyplnili jsme sebetrasovani, kam jsme zapsali nas rodiče. V praci jsem nahlasila, ze budu v karantene. A kdo mi omluvi v praci ty dny, kdy budu chybet? A prijde mi z hygieny sms, ze musim do karanteny a hygiena mi automaticky vystavi karantenu? A co kdyz mi nestihne sms z hygieny dojit? To si musim vzit dovolenou? Fakt tomu nerozumim, diky za kazde info.

Měla by vám pípnout SMS z hygieny s odkazem na formulář, kde zaškrtnete, že potřebujete neschopenku a od kdy. Ovšem kdy ta SMS přijde, to vám nikdo nezaručí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
1.2.22 22:08

@lucad77 moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
1.2.22 22:09

@lucad77 moc dekuju