Karanténa covid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101532
28.10.21 11:14
@vokishka píše:
Ten sedmy den se musi otestovat. Na nakup ty muzes kdykoliv, dite by melo sedet doma. Ty nepotrebujes OČR? Je dobre se domluvit s doktorkou, at posle zadanku na test ona.

Nemusí 7 den, jde to mezi 5-7 dnem, ale jinak souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64992
28.10.21 11:28
@j.a.n.i1 píše:
Nemusí 7 den, jde to mezi 5-7 dnem, ale jinak souhlas.

I pri te kratší karantene to muze byt pet dnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
28.10.21 12:03
@vokishka píše:
I pri te kratší karantene to muze byt pet dnu?

No, karantena bude 7 ale test se da udělat 5., ja bych tedy sla 6, aby sihly behem toho 7. dne prijit výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
29.10.21 18:02

Vyplnila jsem nějaký dotazník na sebetrasování, co mi přišel na mobil, zavolala pediatrovi a objednala malou na neděli na PCR test. Ze sebetrasování mi přišlo na mobil, že karanténa skončí nejdříve 9.11. Což by mi teoreticky stačilo, protože nutnou schůzku mám v pátek 12.11. A teď dotaz - když půjdu v neděli na test a dítě bude negativní, může se ve středu vrátit do školky, ale když bude pozitivní, bude v karanténě na čtrnáct dní od testu? Tzn. že to v ten pátek nezvládnu. Vzhledem k tomu, že kašle a bojím se, že je pozitivní, není blbost na ten test jít? A můžu tam nejít, když už pediatr poslal žádanku do systému? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76168
29.10.21 18:59

@mokkk dítě nemůže nejít na testy, když pediatr odeslal žádanku do systému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
29.10.21 19:05

@stinga Dík. Možná to nezvládne, tam dojít. Matka se mu asi zhroutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.21 19:10

My dostali termin na test 5-7 dni po manzelove. Nejdriv nam pani rekla, ze koncime s manzelem po 14 dnech. Pak volali dalsi, po tydnu my pozitivni - skolni i skolkove dite melo termin na test, a dalsi dva tydny. Jako jsem nastvana dost, predtim byla zas dva tydny karantena u skolniho, takze vic jak mesic vlastne doma. Ale obcas jdu uz ven, protoze nam uz vic jak tyden nic neni a dalsi vic jak tyden cely den u televize uz nemuzu. Hlavne ze ve skolce tam litaji po tydnu a staci jim jakysi antigen, no pekne jsme to schytali, mladsi decko bylo naposled prvni tyden v zari. Spravne jste meli jit tyden po manzelovi na testy vsichni. Ale je to psycho, ja vlastne tri tydny v karantene plus izolace, predtim zase karantena…uz se tesim na ten certifikat i pro deti, a bude snad par mesicu klid. Jo a ockovani jsme, kdyby nekdo chtel prudit.

• Citovat
  • Upravit
76168
29.10.21 19:11
@mokkk píše:
@stinga Dík. Možná to nezvládne, tam dojít. Matka se mu asi zhroutila.

je to hrozná doba čeho jsme se dožili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
18.2.22 21:52

Zdravím. Zítra končí povinnost karantény. Platí to i pro karantény uvalený před 19.2.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
19.2.22 07:08
@ivula86 píše:
Zdravím. Zítra končí povinnost karantény. Platí to i pro karantény uvalený před 19.2.?

Ne, ti uz v karantene jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+