Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Doporučí někdo cvičení na doma spíše kardio než posilování, kde se tolik neskáče a je vhodný i pro tlusté? Něco a lá 30 days shred jen aby to neničilo kolena…prošla jsem instagram a tam těch 15minutovek je dost, ale hodně je to skákací…
15 minut je k ničemu, to se tělo teprve zahřeje. Ideál je 45min až hodinu. Začni venku rychlou chůzi.
Mrkni na Chloe Ting, buď ukazuje neskákací alternativy cviků, nebo má i celá low intense videa, kde se vůbec neskáče, ale zapotíš se. Je to většinou kolem těch 10 - 15 min. Na jejích stránkách jsou pak rozepsané programy, jak ta videa kombinovat.
Já se teda dívám na YT, ale určitě má i IG.
Tak místo skákání pochoduj s vysokýma kolenama, nebo dělej squaty…
@V anda tady se někdo podíval, že kardio je „nejlepší“ a vůbec neřeší věci okolo. 15 minut kardio je úplně k ničemu, chce to minimálně 30 minut. Ideálně 45-60. S krátkými pauzami třeba. Ale takový cvičení není vhodný pro obézní lidi co zrovna začali něco dělat. Začněte postupně, ideálně pod dohledem odborníka. Né, že si najdete na netu poslední metu a na tu skočíte. to nedáte!
@V anda píše:
Doporučí někdo cvičení na doma spíše kardio než posilování, kde se tolik neskáče a je vhodný i pro tlusté? Něco a lá 30 days shred jen aby to neničilo kolena…prošla jsem instagram a tam těch 15minutovek je dost, ale hodně je to skákací…
Obejdi rychle barák, víc za 15 min. nestihneš.
Zkus mrknou na instagramu na holčinu @jetojenvhlave
cvičí online, cviceni ma uložené a je super motivací
Na YouTube je kardio na 20 minut pro obézní. možná po tom nezhubnes, ale teď se potřebuješ hlavně dostat do formy, což video splní. Pošlu ti odkaz do zprávy.
@V anda pokud máš značnou nadváhu, tak chůze, nordwalking a podobně. Kardio je zcela nevhodné, navíc 15 minut je nanic
Vazim hodne ( teda na muj vkus) a ted chodim rychlochuzi, min 10 000 kroku denne poridila jsem si hodinky a fakt me to moc bavi… stridam po rovince kolem mesta nebo kousek popojedu do kopecku. zkusila bych nejdriv tuto cestu, 15 min kardia je zbytecne
Anebo jak pise nade mnou bezky jsou fakt idealni prizpusobis tempo jak potrebujes
Zkus na youtube - walk at home by Leslie Sanson. Ma ruzne dlouha videa, zadne skakani, ruzne druhy narocnosti. Jako jasne, ze nejlip je jit ven a chodit venku, aspon tu pul hodku, ale kdyz je nekdy hnusne nebo nestiham, tak si ji zapnu a dam si 30 az 60 minut kardio u telky, jak se mi chce. Lepsi nez lezet na gauci ![]()