Nejde mi hubnutí
- Fotoalbum (1)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Podle mých zkušeností, pokud máš tak špatné stravovací návyky, tak se bez počítání kalorií a podobně neobejdeš. Důležité je jíst vyváženě, jakmile to v jídelníčku něco chybí, tak tělo žádá rychlou energii - cukr. Já kombinuji přerušovaný půst počítání kalorií a lehčí Low Carb. Od července mám dole 20kg, mije startovní váha byla 96kg. Ale po dvou dětech a už předtím jsem dala dolů 10 kg. Vždycky jednou do týdne až 10 dnů si dělám den, kdy jím úplně vše, samozřejmě v rozumné míře. Jinak s tvou váhou si na Orbitreku tak odděláš kolena, při téhle váze je fakt vhodnější chůze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nic zazracnyho neni. Musis makat a vysledky prijdou casem. Taky ses nevykrmila za 3 tydny, ale z x let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Aduš8 píše:
Podle mých zkušeností, pokud máš tak špatné stravovací návyky, tak se bez počítání kalorií a podobně neobejdeš. Důležité je jíst vyváženě, jakmile to v jídelníčku něco chybí, tak tělo žádá rychlou energii - cukr. Já kombinuji přerušovaný půst počítání kalorií a lehčí Low Carb. Od července mám dole 20kg, mije startovní váha byla 96kg. Ale po dvou dětech a už předtím jsem dala dolů 10 kg. Vždycky jednou do týdne až 10 dnů si dělám den, kdy jím úplně vše, samozřejmě v rozumné míře. Jinak s tvou váhou si na Orbitreku tak odděláš kolena, při téhle váze je fakt vhodnější chůze.
Můžu poprosit co tak jíš celý den. Tak koukám na low carb, ale nechci striktní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V první řadě super ze se sebou chceš něco dělat! Bohužel je to běh
na dlouhou trať a za dva / tři týdny to fakt nebudou žádný ohromující
výsledky… Hlavně vydržet a nevzdávat to, ono se to hejbne Doporučuji vážit max 1 týdně a vždy
ráno, klidně se každý týden třeba vyfot at mas motivaci, váhu si zapisuj.
Nemůžeš být třeba i zavodněná? Jinak to co jsi vypsala ze děláš je
podle mě základ, hlavně to sladký. Hodně bych omezila přílohy, bílý
pečivo. Poslední jídlo si dát okolo 18 večer a pak už určitě nic
neujidat, hlídat si pravidelné menší porce 5× denně, neodbývat se. Jednou
za čas nejakej prohřešek si myslím až tolik nevadí, hlavně se z toho
nehroutit
Ono to půjde, stačí najít co ti
vyhovuje a časem to místo diety bude zdravý životní styl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A na 90 kg ses vykrmila za dva tydny, kdyz te demotivuje, ze za pouhe dva tydny nemas vysledky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
14 dní je málo. Rozhodně to ale nevzdávej jen kvůli tomu, žes to 2 dny porušila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Veru1987 píše:
Můžu poprosit co tak jíš celý den. Tak koukám na low carb, ale nechci striktní.
Strikni low carb je keto dieta. Low carb uz je volnejsi. A pokud chces jeste volnejsi, tak uz to nema nic spolecnyho s low carb a smyslem, jak pri tom hubnuti funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Veru1987 jím 3× denně. Snídani kolem 10.,dávám si bílkovinné pečivo s čerstvým sýrem nebo šunkou. Občas s dětmi ovocné lívance jen z ovesných vloček, banánu a jablka s trochou mléka. K obědu většinou nějaké maso bez přílohy buď se salátem, nebo vařenou zeleninou, luštěniny, když dělám omáčky, tak nezahušťuji a sobě dělám Low Carb knedlík, ale to fakt výjimečně. Teď jsem třeba dělala libové vepřové v kapustě. Hodně vejce, maso a zeleninu obecně. Snažím se vejít do těch 6500-7500kJ denně, na těch se mi daří hubnout 1-2kg týdně. Teď jsem přes Vánoce 3 kg přibrala, cukroví fakt neodolám a od začátku ledna je mám zase dole. Jako je to o tom, pořád počítat s jídlem a připravovat si ho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jde to, ale hrozně pomalu. Já mám výšku jako ty a hubnu z 92 kg už od září. Teď mám 84kg a to jsem myslela, že na narozeniny na konci dubna budu hubená. Haha, nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Cenarius to máš sice úplnou pravdu, tak to třeba nazývejme stravování s velmi omezeným příjmem sacharidů. O to totiž ve většině případů jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahojte, snazim se zhubnout z vahy 90kg a 170cm. Deti nemam. Je mi 26.
Bohuzel to nejde, 14dni sem dodrzovala, vyhodila sladke(ktere jsem jedla v docela velkym), zacala pit jen vodu, a takove ty nezdrave jidla jsem vyhodila.. zacala cvicit na orbitreku(60kin obden) a chodim kazdy den na cca 4-5km prochazku.
Bohuzel vcera uz jsem to porusila a dneska taky. Vcera cela cokolada, dneska kebab. Nemuzu to vydrzet. Taky me odrazuje ze nevidim výsledky. Jde to vubec zhubnout bez pocitani, kaloricle tabulky, vazeni jidla, jidelnicku na miru apod..? Dekuju za vase rady
Nevzala jsi do úvahy několik věcí:
- Pokud ses až doteď nehýbala, nemáš svalovou hmotu. Takže to, co zpočátku odbouráš na tucích, přibereš na svalech.
- Dva týdny jsou sakra málo.
- Pokud chceš zhubnout trvale, musíš dělat udržitelný změny. Ne najet na nějaký striktní jídelníček a šílený plán cvičení.
- Musíš si dovolit odměny - jinak při první příležitosti zaprasíš a
v důsledku toho velkýho zhřešení se na hubnutí vykašleš.
Přeji hodně štěstí a držím palce.
Taky se teď pouštím do boje, vlastně už dva týdny bojuju, stejně jako
ty, protože ty tři měsíce nonstop u počítače se mnou udělaly strašný
věci - ale já fakt nečekám první výsledky dřív, jak někdy koncem
února.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Hubnutí do plavek 2021!
- Začarovaný kruh u hubnutí, když je PMS
- Hubnutí vzájemná podpora
- Bez gutalaxu nejdu
- Šílené šimrání v podbřišku - nejde o těhotenství
- Hubnutí - Jsem na dobré cestě? Vaše zkušenosti.
- Neúspěšné hubnutí
- Drogy a hubnutí po druhé
Ahojte, snazim se zhubnout z vahy 90kg a 170cm. Deti nemam. Je mi 26.
Bohuzel to nejde, 14dni sem dodrzovala, vyhodila sladke(ktere jsem jedla v docela velkym), zacala pit jen vodu, a takove ty nezdrave jidla jsem vyhodila.. zacala cvicit na orbitreku(60kin obden) a chodim kazdy den na cca 4-5km prochazku.
Bohuzel vcera uz jsem to porusila a dneska taky. Vcera cela cokolada, dneska kebab. Nemuzu to vydrzet. Taky me odrazuje ze nevidim výsledky. Jde to vubec zhubnout bez pocitani, kaloricle tabulky, vazeni jidla, jidelnicku na miru apod..? Dekuju za vase rady