Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím Vás holky, chci se zeptat, je tu některá která v druhém těhotenství nepotřebovala žádnou léčbu od KM? Že se hodnoty po prvním porodu srovnaly?
A ještě nevíte náhodou jak dlouho se nyní čeká u KM na termín?
@Fíífía ahojky takže se pouštíš do druhého a nebo jsi už dokonce těhu? Ja měla termín do měsíce…
@Drbna777 držím ti pěsti hrozbě moc. Tak myslíš že mi by taky pgs schvalili? Když už jsem samoplatce.
@milas píše:
@Fíífía ahojky takže se pouštíš do druhého a nebo jsi už dokonce těhu? Ja měla termín do měsíce…
No asi se podařilo přirozeně a nečekaně. Teď čekám jestli tt bude sílit.
U prvního jsem ale pichala fraxik a teď mám obavu že než půjdu ke KM tak bude pozdě, i když poslední kontrola 3m po porodu byla ok.
@milas to bych neváhala, že Ti to schválí, po tolika pokusech! Já jsem Machyho ukecávala, ale neměla jsem indikaci, myslím, že je tam 2 nepovedené IVF a tuším 2 a více potratů? Nebo předpoklad v rodině. Určitě mu napiš.
@Fíífía já bych zavolala a vysvětlila a určitě Ti dá něco rychle, v tom si zase myslím, že umí být pružná
když jsem potřebovala, vzali mě do 4 dnů.
Jinak termín myslím měsíc a půl.
@Efka2015
Já ji psala, odpověděla hned, ale vůbec jsem ji nepoznávala, prý se musím objednat pře s asistentkou a bude to zhruba za měsíc
že toho má moc. Přitom rikala prve, po pozitivním testě kontrola ihned ![]()
Ještě zkusím gynekologa jestli mi nenapíše ten fraxík, netuším jestli vůbec on může ![]()
@Fíífía rozhodně může. Nebo obvodní.
Já se na to akutní taky objednávala u asistentky. Držím palce ![]()
Kdysi bývala jiná?
@Efka2015
Děkuji za info. V úterý se objednam, vyšlo to zrovna na prodlouzeny víkend.
Jinak zkusím některého z Dr.,snad by neměl v tom tedy být problém, když budu pak zkontrolovana u KM.
Já vlastně potřebují jen souhlas od Dr. mám ještě z minula fraxiparin doma ![]()
@Efka2015
Ano, bývala moc ochotná, jakmile měla výsledky které se jí nelíbily volala, ihned nasadila léčbu i přes telefon. Termin jsem měla taky max do 4 dnů když bylo třeba
@Fíífía píše:
Zdravím Vás holky, chci se zeptat, je tu některá která v druhém těhotenství nepotřebovala žádnou léčbu od KM? Že se hodnoty po prvním porodu srovnaly?
Zaprvé moc gratuluju a přeju, ať test sílí. Ohledně dotazu, jsem teď absolutně bez jakékoli imuno léčby v 32 tt. Dříve jsem měla špatný Annexin V, NK buňky i alfu. Vše se samo od sebe srovnalo a podařilo se mi otěhotnět. A na všech kontrolách u KM bylo také vše v pořádku, znovu k ní půjdu až po šestinedělí. Fraxiparin jsem píchala do 12 týdne. Nemyslím, že bys tím mohla něco pokazit, i kdyby sis ho nasadila na vlastní pěst. Tak ještě jednou držím moc palce! ![]()
A samozřejmě i vám všem ostatním holky přeju, ať se na vás usměje konečně štěstí. ![]()
@Bea1979
Jé ty jsi zlatá
moc děkuju.
Měla jsem špatné hodnoty ty samé jako Ty.Tak snad by to teda mohlo též vyjít.
Moc Ti blahopřeji k broučkovi.
Fraxik nasadím, snad mi nikdo nevypadá, ale nechci čekat až mimo zajde, když vím že mám špatnou srazlivost.
Ještě jednou moc děkuji že si napsala.
@Fíífía super moc moc gratuluji a mam z tebe radost!!!
@Bea1979 taky moc gratuluji…
Hele nevím čím to je ale mám pocit taky že by nam to mohli vyjit někdy třeba přirozeně a jste můj vzor. Ale je divné že 3 měsíce po porodu jsem něla jen tnf alfu hodbě vysokou pak ty intralipidy a ket sice nevyšel. Ale mam pocit že imuno se mi snižilo…
No uvidíme…
@milas
Děkuji Ti ![]()
Tobě držím stále palce, občas tu na Tebe nakouknu, věřím že se taky miminka dočkáš ![]()