Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas no a jak tedy prisli na to, ze zamlkle tehotenstvi je z Metypredu?
@Sisi5
metypred jsem brala skoro cele tehotenstvi-vydarene
jen se mi trochu vice zachlupatil oblicej
a pak me tedy opravdu hodne bolely po porodu klouby
, ale medrol jsem nemela nikdy
@Papia ja mela chlupy po Medrolu
ted bych rekla, ze uz to opadalo (cca 4 mesice po vysazeni) takze zrejme na case zacit znovu s Metypredem:)) A na co jsi brala Metypred ty, jestli se muzu zeptat?
O tech kloubech mi predtim taky Malickova rikala, psala mi na ne jeste vitaminy Caltrate prave a bylo to ok, ale brala jsem ty kortikoidy asi jen od srpna do listopadu..
Já jsem po Medrolu teda přibrala, ale černý knírek
se mi udělal asi po stimulaci ![]()
@milas píše:
@medmenka no jo fakt, uvidíme co bude, akorát TNF alfa je 75%…
Tak tě následuji. Dle dnešních výsledků TNF alfa 77 %, lektinova dráha OK.
@Efka2015 Nj tak hormon jako hormon asi
Ja to mela na tvarich
Jinak pribrala jsem asi 3 kila..takze ted se chci vice hybat a aspon to udrzet jinak nevim ![]()
@Sisi5 No já se více hlídala, ale pak přišly IUI, pak IVF a to jsem cvičila jen sem tam, něco před stimulací, pak ne, pak jsem byla těhotná a nemohla jsem, pak jsem potratila a nemohla jsem a pak už byl zase KET ![]()
No zhubnu po porodu ![]()
@Efka2015 no ja prave taky byla na iui, otehotnala, pak jsem musela na revizi takze jsem cvicit nemohla, ted jsem cvicila asi mesic a uz jsem zase flink, ale jak mi Mudr. napsala, ze zase musim brat kortikoidy tak uz se docela desim..
@Sisi5 píše:
@Papia ja mela chlupy po Medroluted bych rekla, ze uz to opadalo (cca 4 mesice po vysazeni) takze zrejme na case zacit znovu s Metypredem:)) A na co jsi brala Metypred ty, jestli se muzu zeptat?
O tech kloubech mi predtim taky Malickova rikala, psala mi na ne jeste vitaminy Caltrate prave a bylo to ok, ale brala jsem ty kortikoidy asi jen od srpna do listopadu..
na podporu a udrzeni tehu, mimo tehotenstvi jsem to nebrala…na ty klouby mi pak pomohl wobenzym, pak uz to bylo ok
@Papia no tak jsem na to zvedava, dnes jsem nafasovala, mam brat 8mg denne..ty pribalovy letaky snad fakt lepsi necist
![]()
Tak já už mám výsledky od paní doktorky. Po potratu mě vyslovily protilátky proti embriu. Takže 6 týdnů před transferem kortikoidy a ev intralipidy
Máme ale povoleno iui. Při trhu okamžitě kontrola. Akorát ty mraky ted nerostou 13 DC jen 8 mm. V pátek další kontrola.