Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas Ono je to dost těžké. Záleží na tom, jestli Vy ještě chcete bojovat. Já bych to na Tvém místě ještě zkusila. ![]()
@estrela jenže pokud nebude léčba? a ani finance a můj chlap už. nemá sílu
@milas finance to je blbý…léčba? Malíčková Ti řekla, že už dál bojovat s tebou nebude?
Hele, já bych si dala přes léto oddych, utřídila myšlenky, co adopce? Co náhradní pěstounství?
@estrela Mamičkova se mi definitivně ještě nevyjadřila. Takže netuším…
No a na ivf se bojim že nebašetříme ani za rok.
Adopce? Nepřipadá v našem bydlení v umysl a pěstounstvíz důvodu exekuce taky nee. Takže tak… Nahradní matka taky ne a darovana vajicka taky ne
@milas nechces si jet odpočinout do lázní, dát si oddech, utřídit si myšlenky a uvidis co dál. Ja bych to nevzdávala.
@milas ty lázně není špatný nápad a pak, když nejsou peníze na IVF bych zkusila nativ/minimálku jen s clostíkem či podobným preparátem. Když nejsou hormony, tak se na OPU atd. dá snadněji našetřit. ![]()
No na clostik nereaguji… Uvidíme něco časem možná třeba jrště vymyslíme. do lázní nemůžu nee neboť dlám na osvč a nemám nárok na nemocenskou a peníze potřebujem
Holky lázně asi ne ja dělám na ičo, a penizky potřebujem.
Machač mi napsal že ke stále šance na vlastní mimi a Maličkova že jak půjdem do ivf a podovně chce nové testy. A podpurnou lečbu
@milas ahoj, jen k těm penězům, Machač je kouzelník a nekdy umí i cenu udělat, právě takovým bojovníkům jako jste vy. Chce to k němu zajet na konzultaci, poptat se a na férovku si vše vyříkat. Já už taky byla na dně a on nás neuvěřitelně podržel a nabídl zajímavé řešení. Po potratu v 21tt jsme šli do ivf a já otěhotněla až druhý KET, ona ta psychika co si budem povídat je hodně narušena at si to připouštíme nebo ne. Myslím na tebe často a držím palce at máte silu i s manželem jít dál ![]()
@Piškotka jj my už i minule měli velkou alevu tak opravdu vím jaký je kouzelník ale hcene trošku pauzu… A dokonce před minule ivf jsem měla přimo na pojišťovnu… Vím vím
@milas
tak to nevypada uplne beznadejne
urcite bych si dala pauzu a uvidis…on clovek ma pak zase trosku odstup a takovy lepsi nadhled…a pokud te Malickova pak chce znovu testovat, tak to je taky ok-to znamena za veri, ze by to mohlo klapnout
…ale vim, se mi to keca, kdyz tohle vse mam za sebou…ale vim, ze ty odpocinkove pauzicky byly vazne potreba, at uz pro telo ale hlavne i pro tu dusi ![]()
@Papia no já mám teď takovou ms jak snoro po potratu tak vékou sliznici jsem neviděla… No ale hlavní je že se čistím sama a nemusilm nic do sebe cpát…
No a jinak? Uvidíme jasně ue nemá Mamičková pro mě zázračnou léčbu ale že je to risk a je ochodna po testech podpůrnou kůru imunologickou léčbu.
Spíš si mysím že za to mohl ten zvýšený próaktin a Machač řekl že je to ok ale asi nebylo. Ja jsem zastáncem toho že vždy sw stane jen to co se má stát…
Takže mimi k nám asi ještě nemělo přijít…
@milas
nejdriv musis dat telo do poradku a pak to prijde ![]()
me hodne pomohl i wobenzym-sice je pekne drahej, ale docela me to srocnalo i po tech kortikoidech a tak. Drzim moc palce at jsi brzo fit ![]()
@Papia @milas -znovu jsem tady nakoukla po delší době a doufala jsem, že Milas bude
. Ale broučku bojuj, souhlas s Wobenzynem - jak víš, já nakonec otěhotněla přirozeně-skoro beznadějný případ též, ale taky jsem brala Wobenzyn, zkoušela kůru Jarmily Podhorné-nevím, jestli znáš, ale dokáže hodně poradit více na https://nadeje-byliny.eu/.