Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4630
3.4.17 21:38

@milas Ono je to dost těžké. Záleží na tom, jestli Vy ještě chcete bojovat. Já bych to na Tvém místě ještě zkusila. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.4.17 22:22

@estrela jenže pokud nebude léčba? a ani finance a můj chlap už. nemá sílu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
3.4.17 22:34

@milas finance to je blbý…léčba? Malíčková Ti řekla, že už dál bojovat s tebou nebude?
Hele, já bych si dala přes léto oddych, utřídila myšlenky, co adopce? Co náhradní pěstounství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.4.17 23:06

@estrela Mamičkova se mi definitivně ještě nevyjadřila. Takže netuším…
No a na ivf se bojim že nebašetříme ani za rok.
Adopce? Nepřipadá v našem bydlení v umysl a pěstounstvíz důvodu exekuce taky nee. Takže tak… Nahradní matka taky ne a darovana vajicka taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
4.4.17 08:40

@milas nechces si jet odpočinout do lázní, dát si oddech, utřídit si myšlenky a uvidis co dál. Ja bych to nevzdávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
4.4.17 12:37

@milas ty lázně není špatný nápad a pak, když nejsou peníze na IVF bych zkusila nativ/minimálku jen s clostíkem či podobným preparátem. Když nejsou hormony, tak se na OPU atd. dá snadněji našetřit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.4.17 15:05

No na clostik nereaguji… Uvidíme něco časem možná třeba jrště vymyslíme. do lázní nemůžu nee neboť dlám na osvč a nemám nárok na nemocenskou a peníze potřebujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.4.17 20:37

Holky lázně asi ne ja dělám na ičo, a penizky potřebujem.
Machač mi napsal že ke stále šance na vlastní mimi a Maličkova že jak půjdem do ivf a podovně chce nové testy. A podpurnou lečbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
4.4.17 22:04

@milas super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
5.4.17 07:38

@milas ahoj, jen k těm penězům, Machač je kouzelník a nekdy umí i cenu udělat, právě takovým bojovníkům jako jste vy. Chce to k němu zajet na konzultaci, poptat se a na férovku si vše vyříkat. Já už taky byla na dně a on nás neuvěřitelně podržel a nabídl zajímavé řešení. Po potratu v 21tt jsme šli do ivf a já otěhotněla až druhý KET, ona ta psychika co si budem povídat je hodně narušena at si to připouštíme nebo ne. Myslím na tebe často a držím palce at máte silu i s manželem jít dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.4.17 08:55

@Piškotka jj my už i minule měli velkou alevu tak opravdu vím jaký je kouzelník ale hcene trošku pauzu… A dokonce před minule ivf jsem měla přimo na pojišťovnu… Vím vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
6.4.17 13:30

@milas
tak to nevypada uplne beznadejne :srdce: urcite bych si dala pauzu a uvidis…on clovek ma pak zase trosku odstup a takovy lepsi nadhled…a pokud te Malickova pak chce znovu testovat, tak to je taky ok-to znamena za veri, ze by to mohlo klapnout ;)…ale vim, se mi to keca, kdyz tohle vse mam za sebou…ale vim, ze ty odpocinkove pauzicky byly vazne potreba, at uz pro telo ale hlavne i pro tu dusi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.4.17 17:14

@Papia no já mám teď takovou ms jak snoro po potratu tak vékou sliznici jsem neviděla… No ale hlavní je že se čistím sama a nemusilm nic do sebe cpát…
No a jinak? Uvidíme jasně ue nemá Mamičková pro mě zázračnou léčbu ale že je to risk a je ochodna po testech podpůrnou kůru imunologickou léčbu.
Spíš si mysím že za to mohl ten zvýšený próaktin a Machač řekl že je to ok ale asi nebylo. Ja jsem zastáncem toho že vždy sw stane jen to co se má stát…
Takže mimi k nám asi ještě nemělo přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
20.4.17 17:28

@milas
nejdriv musis dat telo do poradku a pak to prijde :srdce:
me hodne pomohl i wobenzym-sice je pekne drahej, ale docela me to srocnalo i po tech kortikoidech a tak. Drzim moc palce at jsi brzo fit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
20.4.17 22:29

@Papia @milas -znovu jsem tady nakoukla po delší době a doufala jsem, že Milas bude :srdce: :srdce: :srdce:. Ale broučku bojuj, souhlas s Wobenzynem - jak víš, já nakonec otěhotněla přirozeně-skoro beznadějný případ též, ale taky jsem brala Wobenzyn, zkoušela kůru Jarmily Podhorné-nevím, jestli znáš, ale dokáže hodně poradit více na https://nadeje-byliny.eu/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí