Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
1.5.17 08:41

Holky moc děkuju, teď už doufám, že to doklepeme bez problémů do konce :), je to teda po těch letech neúspěchů zvláštní pocit. @milas Začala jsem věřit, že když je správný čas, stane se, co má. Jsem si jistá, že se vám zadaří, ať s pomocí doktorů nebo bez. Neboj, ono to přijde :hug: Koukni na @Fíífía, ta si teď porodí druhý, a pak snad aby začala řešit antikoncepci :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
1.5.17 13:25

Holky tak u mě dnes jen 7 velkých folikulu a nějaké menší. Nakonec jdu na Opu už ve středu. Tak snad budou nějaká vajíčka i na zamrazeni. MUDr říkal, že na hyperstimulacni syndrom to zatím nevypadá, tak snad vše dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.5.17 20:32

@Drbna777 držím pěsti opravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.5.17 20:35

Jinak opravdu začinam zase veřit že se nějak zadaří a jste vy tady pro mě no uvidíme zatim co z toho bude… Co nám osud přinese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
2.5.17 08:39

@milas -pgs urcite zkus-za zeptani nic nedas-nam testovali mrazacky-nebyla zadny problem…ted uz je tedy nemame, ale po tech trech neuspesich s tim nemeli vubec problem-byli jsme v Praze v Genetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
2.5.17 08:43
@Fíífía píše:
@Efka2015
Já ji psala, odpověděla hned, ale vůbec jsem ji nepoznávala, prý se musím objednat pře s asistentkou a bude to zhruba za měsíc :roll: že toho má moc. Přitom rikala prve, po pozitivním testě kontrola ihned :(
Ještě zkusím gynekologa jestli mi nenapíše ten fraxík, netuším jestli vůbec on může :nevim:

ber to tak, ze vyhodnotila, ze to neni nijak ohrozujici, kdyz ti to neda hned… jinak ja vzdy chodim pro injekce na hematologii…drive ani Malickova injekce nepslala-ted uz asi muze… ale vim, ze je vyhodne si je vyzvedavat na Karlaku, jinde je na ne hodne velky doplatek… mozna zkus zavolat na hematologii na karlak- dr. Kvasnicka-rekni ze jsi tehotna a ze potrebujes sledovani a neco na redeni krve a uvidis-treba te vezme rychleji-jen budes muset urcite jeste na odbery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
2.5.17 08:44

@Bea1979 :srdce: 32tt to uz je sakra nadhera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
2.5.17 09:13
@Papia píše:
@milas -pgs urcite zkus-za zeptani nic nedas-nam testovali mrazacky-nebyla zadny problem…ted uz je tedy nemame, ale po tech trech neuspesich s tim nemeli vubec problem-byli jsme v Praze v Genetu

Vidis a me mrazacky nechtěli testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
2.5.17 10:07

@Drbna777 asi jak jsme za sebou meli jine veci…otestovavali je uple bez problemu, uvazovali jsme tenkrat o moznosti nahradni matky…ale je pravda, ze jsme tam byli jen jednou kvuli tomu, ja jinak tehotnim bez problemu, takze to slo asi na pojistovnu…tim ze jsem nemela zadne jine pokusy na pojistovnu…mozna proto, nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
2.5.17 14:10

@Papia
Děkuji za info…začala jsem píchat sama, ale už asi pozdě, tt zeslabl, takže biochemicke tehu :( to same jsem už měla v listopadu, jen jsem si myslela že asi špatně vidím když byly slabé //
Už jsem psala KM, mám se k ní
objednat, tak se třeba s tim něco podaří udělat :nevim:.Jen Procházková tam bude až od 9.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.5.17 14:17

@Fíífía no máš pravdu, tohle mi hlásil telefon, když jsem tam volala, že měl vlak 40 min. zpoždění a tohle mi to hlásilo.
To je v pytli :zed:

Měla jsi stejný test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
2.5.17 14:22
@Efka2015 píše:
@Fíífía no máš pravdu, tohle mi hlásil telefon, když jsem tam volala, že měl vlak 40 min. zpoždění a tohle mi to hlásilo.
To je v pytli :zed:Měla jsi stejný test?

No…
Ano měla. Už jsem léky zase vysadila a čekám na ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.5.17 19:21

@Fíífía tak ať ti da termín Nalíčkova toho testu je mi lilto to není fér…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
3.5.17 09:39
@Fíífía píše:
@Papia
Děkuji za info…začala jsem píchat sama, ale už asi pozdě, tt zeslabl, takže biochemicke tehu :( to same jsem už měla v listopadu, jen jsem si myslela že asi špatně vidím když byly slabé //
Už jsem psala KM, mám se k ní
objednat, tak se třeba s tim něco podaří udělat :nevim:.Jen Procházková tam bude až od 9.5.

To mě moc mrzí. Na řeči, že je ale strašně fajn, že otěhotníš přirozeně teď asi náladu nemáš… Ale je to tak! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.5.17 10:38
@Bea1979 píše:
To mě moc mrzí. Na řeči, že je ale strašně fajn, že otěhotníš přirozeně teď asi náladu nemáš… Ale je to tak! :hug:

Já vím…z toho mám radost! Aspoň mám naději že se to třeba ještě povede, a snad i dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí