Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak stále se vyvíjejí všechna 4. 3 jsou 1 a jedno 2. Transfer v pondělí.
@milas díky, ale vzhledem k tomu, že jsem po potratu měla špatné vysledky a nejsem zalecena (v rámci studie to nejde kombinovat s intralipidy) tak to beru jako takovou lepší inseminaci. Tu mě MUDr povolila a ev s pozitivnim testem mám dorazit. Prostě to je táková zkouška, jak reagují na jiné dávky hormonu a možná zbydou nějací mrazacci. A furt mě zbyl poslední pokus na pojišťovnu.
Tak nakonec přežila všechna embrijka, 1 je 1- a zbytek 2. Zítra se rozhodne zda zbyde něco k zamrazeni. Po 13 hod jdu na ET.
@Drbna777 držím pěstičky… Maličký byl taky z dvojky a jak krásbě bojoval…
Ty se áš ty máš jeďtě ivf na pojišťovnu ja nikoliv… Ale tak třeba držím pěsti zřeba teď to právě vyjde…
@Drbna777 a to je dost ne? 6 ve studii a kolik máš prcků u sebe?
Ja myslela 6 holek. U sebe mám jednu bublinku a 3 ještě bojují. Zítra se uvidí zda se vývoj zastavil a nebo bude něco k zmrazení.
Tak u mě dneska špatné zprávy. Všechna zbývající embrijka byla kvality 3 - a nedoporučili je k mražení. Takže máme jen toho našeho jednoho bojovníčka. Ale děkuji za něj. Hlavně aby to dotáhl až do konce. Dneska ho jdu podpořit ještě akupunkturou. Tak snad se mu u mě zalíbí.
@milas ahojky jdu nakouknout co je nového a co nevidím moooc držím pěsti ![]()