Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bea1979 ty jo to je síla po tom vsem!!! Moc moc gratúuji k miminku a za 3 tydny pohodocy potod a zdravičko vam oběma…
Děkuju moc holky! Moc sem nepíšu, ale často vás tu kontroluju a všem drzím palce ze všech sil!
Holky mě se pry pco
tak fakt netusim co mam dělat muj gyndař mi nechtěl dat ani lazně nic…
@milas cože, na lázně máš narok. Může ti doporučení napsat i Car. Od gyndare stačí když sepíše zprávu a na konci napíše že doporučuje komplexní lázeňskou léčbu. Bojuj o ně.
Holky děkuju
KM mi dala fraxik a výsledky budou v úterý či středu. Pak se uvidí. Včera htc 63
Tak uvidíme jestli to pracek nevzdá
@Drbna777 bohužel… A mam znovu pco. To viš 12.6 jdem pokecat s Machačem mam tušebí zpe tentokrat to muj gyndař pořadně spackal no uvidíme.
@milas Machac ti může lázně také napsat. Mě je potvrdil Gennet. Jinak dnes jsem byla na kontrole a Mudra mě řekla, že to vypadá že v rámci studie nebyla stimulace úplně OK. Proto embrijka nic moc.
No zatím nic. Teď jedu do lázní a potom jdu k paní doktorce. Psala mě že tělo potřebuje trošku oddych. Mezitím ev iui. A co ty?
@Drbna777 ja začibám čím dál víc pracovat. A jsem zvedava jesti mi Machač da doporučení na lázně a jinak si chci dat zuby do kupy…
Jo a do kterých lázní jedeš?
Ja vim, ale tak půlka holek je také od vas. Jede tam přímé Pendolino. A je to 1 za život teda většinou. A jsou fakt nejlepší i super zázemí. Kdy jindy se tam kouknes
@Drbna777 no ja vim ale budu chtit o vikendu makat nebudu si moct dovolit byt 3 tydny bez jakehokoliv přijmu…