Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ted mi psala primo Maličkova, že bohužel opravdu konci a neví vůbec UDA ještě někdy a zda vubec bude ordinovat.
@milas Jako fakt jo? A duvod? Asi nepsala co.. to je tedy skoda ![]()
@Sisi5 důvod nenapsaka poslala mi odkaz na jiné pracoviste, kterých je asi 6. Bohužel je to opravdu škoda byla to super doktorka… Už jsem to psala i Machacovi jestli ma k nějakému imunologovi důvěru.
@milas aha, no tak to me tedy nenapada nic, leda zdravotni duvody
Hodne chvalena je ta Gallova Ulcova z Plzne, ale mozna uz s ni mas nejakou zkusenost. Tak drzim palce at se najde nekdo stejne tak dobry jako Malickova. Ja ted vysadila leky tak doufam, ze se nic nepos…, protoze teda nevim, kam bych sla. Ale jeste tam ordinuje s ni doktorka Ambrozova tak ani ta nezustava? Kamaradka u ni byla nedavno.
@Sisi5 nee ani Ambrosova tam není zaniká kompletně ambulance, tudis zatím neví ale vypadá to ze nikdo tam nebude ordinovat.
No a s Halovou zkušenosti žádné nemám. Uvidíme jak se to dal vyřeší no.
@milas aha, no tak to je fakt podivne:/ Ale myslim, ze jestli to zanika komplet tak pak bude treba casem jinde..doufejme.. tak drzim palce!
@milas to je škoda, úplně mě tato Info rozhodila. Mám k ní velkou důvěru. Ach jo. A kam tě odkázala?
Holky, ale tam MUDr Ambrusová má ordinaci tuším v Mělníku..?
Zkusím se k ní asi vměstnat ![]()
Ahojte holky, měla bych dotaz.
Brala jste některá Medrol 6 mg/ denně a k tomu Pentomer 600?
Napsala mi to Mudr Malíčková a já vůbec nevím co to ten Pentomer 600 je a proč to mám brát.
Mám Tnf Alfa 78% a IFng 38%. Dvě neůspěšné IVF a dvě zamlklé těhotenství( přirozeně ), první v 7tt a druhé v 10 tt.
Děkuji mockrát za rady.
@Zitunka Ja brala Medrol a Pentomer a pak Metypred a Pentomer. Jednu chvili i Pentomer samotny - udajne ma vliv mj. na snizeni NK bunek. U mne tedy ale samotny nefungoval. Nicmene v tehotenstvi se brat nesmi, vysadila jsem ho pred IUI a dal brala jen kortikoidy. Otehotnela jsem 2× - poprve ZT, ted cekam dvojcatka a jsem ve 14tt tak snad to uz dopadne.. Metypred jsem vysadila minuly tyden. Jinak zacinala jsem uplne prvne na davce 16mg Medrolu, pri druhem pokusu 8mg Metypred.
Ten Pentomer ber pred spanim, snizuje snad tlak nebo co.. Drzim palce!
@Sisi5
Já to popletla, mám taky Metypred, teď bych ho měla užívat 6-8 týdnů a k tomu ten Pentomer s potom kontrola. Měla jsi nějaké vedlejší účinky z těchto léků?
@Sisi5 krása, že se povedlo a hned dvě. Gratuluji a držím pěsti ✊️????????????
@Sisi5 Hodilo mi to tam otazníky, to měly být čtyřlístky pro štěstí…????