Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
11.7.17 18:11

@milas tohle zjistí při hormonálním profilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.7.17 18:53

@Efka2015 mi nakázal v mejlu zajít za mým gynekologem a ten mi napsal hádanku na prolaktin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.17 19:42

Tak KM prý jde do Iscare, ale neví se, od kdy…

• Citovat
  • Upravit
1698
11.7.17 20:10

V Iscare jsem ještě nebyla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.7.17 20:22
@milas píše:
@Fíífía ja teď mam taky leky na próaktin při ketu jsem měla mliko z prsu a prolantin 480 a nechytlo se. Teď mi dal Machy leky na 8 tydnů…

Teda 8 týdnů :(
Mně naberou určitě prvně až za měsíc po ms a léky než zaberou no to bude zase na dlouho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
11.7.17 20:25

@Sisi5 -vim,ze jde do caru ktery vlastni Babis-ale nevim jak se jmenuje a ani nevim kdy presne konci…ale ze konci vim 100%…treba ja v caru byla jen kdyz jsme resili moznost pripadne nahradni matky, jinak me tam resili akorat genetiku…nevim jestli by byla moznost jit tam na imuno vysetreni, kdyz ja treba nemam problem tehotnet prirozene :think:…ale to se vse asi brzo ukaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.7.17 20:34

@Fíífía ta tabletka se bere jen jedna týdne a působí celkem rychle neboť me už mlicko neteče a to mi teklo hodně a to jsem nekojila a ani odstrikavat mi nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
11.7.17 20:48

@Papia tak holky zase pisi, ze kvuli synovi, se v tom pak vyznejme:) no Babis jich ma vic tak uvidime:)
Jinak s tim CARem nevim, tezko rict - prece jen mas porad problem a obyc gynekolog to treba nevyresi. Navic v carech stejne zacinaji leky a pak pres dalsi metody az naposledy ivf, aspon by to tak melo byt, jen nekde chteji rychle prachy :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
11.7.17 20:49

@Fíífía aha, tak s tim vubec nemam zkusenost tak neporadim:( ale drzim moc palce! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.7.17 21:40

@milas aha :think: děkuji za ifo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
11.7.17 22:11

Tak ještě by to mu hl být Pronatal ten teď hodně roste a nebo Gennet, ty s KM i spolupracovali. Tak budeme doufat, že někde bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.7.17 08:48
@Sisi5 píše:
@Papia tak holky zase pisi, ze kvuli synovi, se v tom pak vyznejme:) no Babis jich ma vic tak uvidime:)
Jinak s tim CARem nevim, tezko rict - prece jen mas porad problem a obyc gynekolog to treba nevyresi. Navic v carech stejne zacinaji leky a pak pres dalsi metody az naposledy ivf, aspon by to tak melo byt, jen nekde chteji rychle prachy :/

jj, ja vim, ze kvuli synovi, je to propojene, vse se vsim souvisi…ale kdyby nedostala takovou fin. nabidku, tak neodchazi…

mozna mas s tim carem pravdu-ja tam nikdy nic moc neresila, treba to pak bude jednodussi nez to ted vypada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.7.17 09:58
@Fíífía píše:
@Sisi5
Děkuji za info, budu doufat teda.
Ještě budu chtít zkontrolovat prolaktin, To mohla být taky příčina potratu.Pred otehotnenim mi teklo z prsu :?

Ahoj, prosím Tě, kontroluje se který den cyklu? A pokud hodnoty vyšší, jak se řeší? Mně přijde, že mám stále na bradavkách takový zatvrdlý „výtok“, mám to tam x let, že ani nepamatuju kdy poprvé, někdy vypadá světleji (jakoby čerstvější), někdy zaschleji (většinou asi takto), už jsem na prolaktin kolikrát myslela… ale nevím, zda ten můj „problém“ je problémem… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.7.17 10:06

@Betelges
Ahoj, Co vím tak kdykoli v cyklu jen odeberou krev, A nejlépe 3 hod po probuzení. Ihned po probuzení bývá vyšší. Léčí se léky.
Co popisujes tak ho máš asi zvýšený, určitě si o to gyn. řekni. Vysledek je do druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.7.17 10:19

@Fíífía
Díky moc za info! :palec: Super, že kdykoliv během cyklu-nemusím čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí