Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sisi5 já chodim k Apolináři k dr Kouckymu. Ona s nim hodně spolupracuje.
Nejvíc ty rizikovky, do kterých patrim
@Pracovitá Ja tam chodim prave taky, ale ne ke Kouckemu. TP mam zacatek ledna a leky uz mam tedy od Malickove nastesti vysazene tak snad to bude ok, ted me ceka velky utz tak uvidime..
@Papia píše:
imunoglobulin se muze pichnout jen max.1gram do svalu(zadku)-nikdy jsem pak v cekarne necekala ani minutu. Vyssi davku uz je nutne podavat v infuzich, kdy jsem pred tim mela vzdy kontrolu u doktorky a pak jsem sla na infuzi- treba davku 2,5- 5 gramu mi kapali do zil 75-90 minut.(davka se postupne zvysovala) Pak jsem hned odchazela. Takze tak
Může se i do svalu - tak to mám já, 5 rozděleno do dvou injekcí, takže do každé půlky dostanu jednu 2,5, pak čekám 30 minut a teprve pak můžu odejít. Imunoglobulíny jsou preskribčně omezeny na imunology.
@Pracovitá píše:
@MartinaCV když jsem ted v srpnu mluvila s Malickovou, tak mi říkala, že já se bát nemusím, že u ní budu až do konce. TP mám v prosinci. Že by mohla být jeden den v tydnu u Apolináře, ale že to není černý na bílým.
Ale teď jsem někde četla, že by mela byt v Iscare.
Za 14 dní jdu k ní znovu. Tak uvidím, co mi řekne
Je možné, že mi to podávala v tu chvíli dle toho, jaká byla momentální situace a nebo se to týkalo Karláku, kde jsem za ní byla. Třeba jestli působí ještě jinde, tam bude docházet na ten jeden den, těžko říct, to se uvidí.
@Efka2015 píše:
to si děláš srandujakto, že mi tohle nikdo neřekl, ani jsem fakt nečekala 30 min, píchala mi to sestra u obvoďačky
to měla teda doktorka odvahu!
@Sisi5 určitě to bude dobré.
Já to mám podle toho, zda IgG1 se mi bude snižovat.
Prý na svojí postavu bych měla mít 7 a já nemám ani 5. Posledně jsem měla 4,19.
@MartinaCV jdu k ní 6. září, tak uvidím co a jak
@Pracovitá píše:
@Sisi5 určitě to bude dobré.
Já to mám podle toho, zda IgG1 se mi bude snižovat.
Prý na svojí postavu bych měla mít 7 a já nemám ani 5. Posledně jsem měla 4,19.
@MartinaCV jdu k ní 6. září, tak uvidím co a jak
Celkové IgG mi řekla, že je spodní hranice 7 a já pořád balancovala kolem té 7.
@Papia píše:
imunoglobulin se muze pichnout jen max.1gram do svalu(zadku)-nikdy jsem pak v cekarne necekala ani minutu. Vyssi davku uz je nutne podavat v infuzich, kdy jsem pred tim mela vzdy kontrolu u doktorky a pak jsem sla na infuzi- treba davku 2,5- 5 gramu mi kapali do zil 75-90 minut.(davka se postupne zvysovala) Pak jsem hned odchazela. Takze tak
Takhle to dela Malickova, jak to delaji jinde netusim…
Ahoj holky…tak at je tady zase trosku veselo ![]()
29.8.2017 se nam narodila holcicka Vendulka
-samozrejme bez. Dr Malickove a dr. Kouckeho by nebyla sance, ale s nimi to vyslo i napodruhe a tentokrat bez lezeni. Ivig jsem brala od zacatku tehu az do 33tt, kazde tri tydny infuzi. K tomu fraxiparin 0,4 od zacatku az do konce sestinedeli, utrogestan do 36tt take od zacatku, cerklaz cca v 17tt-10dnu hospitalizace. Jinak zadne kortikoidy, atb a tak.
![]()
@Papia píše:Úžasné, moc gratuluju
Ahoj holky…tak at je tady zase trosku veselo
29.8.2017 se nam narodila holcicka Vendulka-samozrejme bez. Dr Malickove a dr. Kouckeho by nebyla sance, ale s nimi to vyslo i napodruhe a tentokrat bez lezeni. Ivig jsem brala od zacatku tehu az do 33tt, kazde tri tydny infuzi. K tomu fraxiparin 0,4 od zacatku az do konce sestinedeli, utrogestan do 36tt take od zacatku, cerklaz cca v 17tt-10dnu hospitalizace. Jinak zadne kortikoidy, atb a tak.
![]()
![]()
Ahoj holky, omlouvám se ze lezu k vam do diskuze, ale jsem už bezradna a potřebovala bych poradit. Mam za sebou 5 transferu a embryjko se ani jednou nechytlo. Nemate s tim Prosím někdo zkušenosti? Já už vazne nevím jak dál…
@Luc12 píše:
Ahoj holky, omlouvám se ze lezu k vam do diskuze, ale jsem už bezradna a potřebovala bych poradit. Mam za sebou 5 transferu a embryjko se ani jednou nechytlo. Nemate s tim Prosím někdo zkušenosti? Já už vazne nevím jak dál…
Ahoj, přijď do diskuze Gennet, jsme úspěšná skupina, stále vlna těhotných, a to i my starší 40-ti let.
Určitě je to tím, že vkládáme jen geneticky zdravá embrya. Více vysvětlíme v diskuzi ![]()
https://www.emimino.cz/…kovani/1784/