Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Včera jsem byla u Hulverta a potvrdil mě, že je v Iscaru. Tak uvidíme dle výsledku a objednam se k ní.
Děvčata, chci se zeptat kdo jste měl intralupidy. První infuze byla a týden před transferem, 2 týden po transferu, a pak kdy? Mám jen psáno pi potvrzení tehu ale neřekli mě kdy.
@Drbna777 píše:
Děvčata, chci se zeptat kdo jste měl intralupidy. První infuze byla a týden před transferem, 2 týden po transferu, a pak kdy? Mám jen psáno pi potvrzení tehu ale neřekli mě kdy.
Já jsem Maličkové volala hned potom co jsem zjistila, že jsem těhotná a ona mi hned nechala připravit další infuzi.
@Drbna777 do 3 tydnu od transferu. Zeby konecně??? Držím pěstičky.
@Hanca40 díky. Teď je trošku problém s Maličkovou když už není na Karlaku. Do Gennetu dochází jen každou středu. Ale snad když to napsala do zprávy tak mě je dají.
@Drbna777 Nemáš za co
Teď jsem si uvědomila, že jsem jí tenkrát nevolala, ale psala mail, protože - zákon schvalnosti - zrovna měla ta její sestra na Karlaku dovolenou a v ordinaci nikdo nebyl
Naštěstí mi na mail odpověděla ještě ten den.
Tak jsem to také dřív měla. No uvidíme v pondělí. Čekám na konzultaci v caru. Tak snad s tím mají zkušenost
@milas dekuji, jsem hrozně na nervy snad se to po utz uklidní. V pátek jdu na infúzí intralipidu. Vyřídit mě to trvalo celý den. V Gennetu s tim mají nějaké změny.
@Drbna777 vim jaky mas strach… Chapu tě ale tentokrat to klapne a vudeš mot zdravé mimi…
@Drbna777 to k tpmu pstří holka drž se máš velkého bojovníčka…
Tak dnes opět nervy ráno jsem upadla v koupelně. Teď čekám na kontrolní utz. Ach jo. Jsou to nervy