Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak jsem si oddechla že se k maličkove dostanu ale až v červenci musím změnit pojišťovnu
. Půjdu do iscare spolupracují s reprofitem. Malý má 2roky je šílené že to už zase řešíme, vůbec jsem si od toho neodpocinula, nějak to letí. Je tu někdo komu se po porodu zázračné spravila imunita?
@Evženie77 gratuluji to je Teda kus ženské
, narodila se přirozeně? Malý měl necelé 4kg a nakonec císař, zdál se nám hrozně velký.
@Gilmorka mě
Kontrola po porodu a všechny hodnoty v normě, dokonce i autoimunita. Malíčková psala, že jsem musela na krev poslat někoho jiného. Byla jsem pak na kontrole ještě po roce a také vše v normě. Akorát jak by to bylo v dalším snažení ti nepovím, druhé jsme kvůli problémům v těhu a při porodu a vzhledem k věku zavrhli. ![]()
@Gilmorka přirozeně, odhad na UTZ byl 1 kilo menší
ale prvorozený syn vážil 4450, porod taky vaginalně jen vyvolačka ještě před termínem kvůli váze a těhotenské cukrovce. Pak dva andilka rozených v II trimestru a teď Marta. Byla jsem u Kouckého na kontroli v 40+1 a zjistil že jsem již otevřená na 6 (od 23.tt čípek skoro nebyl a otevřená na prst jsem byla již v 28.tt). Tak mi udělal k tomu Hamiltonův hmat. Pak jsem ještě jela domu a příští ráno Marta se narodila. Byl to překotný porod ale naštěstí jsme stihli dojet do Apolináře a byl bez komplikaci, bez nastrihu ani šití.
Ja mám mimo těhu ukazkovou imunitu, tehotňim na povel ale se začíná kazit ze začátkem II trim. ( vyskytuje systémový zánět který pak spustí zánět plodovych obalů, odtek plodovky a porod/potrat). Dokonce i s opatřenimí Kouckého a Maličkové byl to zase boj o život miminka, dvakrát jsem byla hospitalizovana u Apolináře. Mi se osvědčily infuze atosibanu, i když jsem měla v 26tt pozitivní test na fekální fibronektin (který oceňuje ryzyko předčasného porodu) holka se narodila až v 40+2.
@Evženie77 moc gratuluji k miminku ![]()
Mohu se zeptat jaké léky jsi v těhotenství brala a zda Ti dělali cerkláž?
Pokud máte někdo zájem dejte vědět, jinak to zítra zruším
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, DR. Maličkova nyní je V ISCARE? Funguje na stejném mailu, jako když byla na Karláku? Evn. nemáte na ni prosím nový email? Moc Díky!! ![]()
Holky, mam přes Iscare termín vystereni u Malickovy az na 14.5. kdybyste nějaká nemohla nahodou na dřívější termin, tak budu rada za předání. ![]()
Dobrý den, prosím mohly byste mi napsat mail na dr. Maličkovou? Chodila jsem k ní na Karlák před 3 lety, tenkrát mi řekla, pokud otěhotním, at ji ihned napíšu, otěhotněla jsem, ale nemám ji kam napsat…
Moc děkuji
Nemate prosim nekdo kontakt na Dr. Malickovou v Gennetu?
Moc dekuju, uz jsme zoufali. ![]()
Mudr. Malíčková v Iscare - malickova@iscare.cz, telefon 234770255
Chjo, do Gennetu první volný termín pro nové pacientky na červen, do Iscare na květen ![]()