Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
7.6.18 16:35

@Veruu11 Tento tyden mi z toho emailu psala. Mel by byt správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.6.18 16:41

Diky, asi ho ma preplneny, jinak nevim. Zkusila jsem jeste mail do Gennetu a uz mi napsala. Mam si zavolat na recepci, tak doufam, ze na testy pujdu co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
8.6.18 22:32

@sofka34 Mela jsem take vysoke NK bunky a brala jsem kortikoidy (Medrol a Metypred)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.6.18 20:39

Ahoj holky, tak po 10× neúspěšném et se asi nikam neposunu, imuno u p. Malíčkové ok, prý mi dále nemůže pomoci????, jako přílohu mailu poslala ty výsledky a píše, že potřebují k otevření ten kód, co mi dali, to mám, ale ještě píše něco o progr.7-zip, vůbec nevím jak na to, nejde mi to otevřít, PORAĎTE PROSÍM :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.6.18 23:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
14.6.18 10:24

Ahoj holky, jsem objednaná k MUDr. Malíčkové na srpen do Iscare a chtěla jsem se zeptat na adresu kde sídlí. Z adresy Iscare jsem z toho nějaká nesvá. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
14.6.18 10:25

@Lucie58 nevím zda je to to stejné co jsem měla já zvýšenou alfu, první jsem brala kortikoidy a nezabralo tak injekce subcuvie. Po zlepšení hodnot ivf a zadařilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
14.6.18 10:51

@Gilmorka Tím myslíš, že jsi měla pak více vajíček? Já nic zvýšeného nemám. :( Už mi chybí jen vyšetření trombofiíle.. jinak mám prej všechno ukázkový.. tak že teď jsme byli na andrologii s partnerem a bude se řešit léčba hlavně pro něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
14.6.18 11:00

@ejbinka O té jsem taky slyšela o Ulčové, prý je taky profík ve svém oboru. :) No já tu metodu MACS chci i kdyby nevím co. V Iscaru mi řekli, že není potřeba, že dáme ISCI+PISCI, ale podle mě proto, že MACS jsem nenašla že by dělali. Tak chceme jít do CUBU. Teď jen čekáme až mě přijdou výsledky z trombofílie a partner jde ještě dnes odevzdat spermios močí na další testy, výsledky by měly být ve středu, tak pak s tím vším přejdeme do CUBU. Chtěla jsem GENNET, ale mají termíny až na září. :( Zároveň jsem slyšela, že CUBE je hodně drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
19.6.18 10:40

@Sisi5 ahojky Prosím te mela jsi jako celkový počet nk binek vysoký nebo co přesně ja te mam totiž aktivace nk bunky spermii vyssi hodnotu tak nevím jeslti to vadi pro ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
19.6.18 15:38

@Petina1811 ano, vysoky pocet NK bunek. S IVF neporadim, nebyla jsem na nem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.18 12:00

Pustila jsem termin k pani dr. Malickova na pondeli 9. cervence, kdyby nekdo chtel, bohuzel budeme mimo CR. Staci zavolat do ISCARE. :)

• Citovat
  • Upravit
1945
12.7.18 06:50

Ahojky tak jsme byli minule úterý v iscare. Pohoda paní doktorka příjemná jako vzdy. vysledky už měli být ale nejsou moje nervy. Ona má potom dovolenou nevite? Snad to stihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
12.7.18 11:10

@ejbinka Já teda neměla přímo toto zvedlé, ale měla jsem přímo TNF Alfu a tam jsem i po dobrých výsledcích kortikoidy brala stále, s tímto ti bohužel neporadím.

@Gilmorka Prosím tě, můžeš mi napsat adresu kde jste u ní byli? 13. srpna jsem k ní objednaná a z jejich adresy na netu jsem trošku zmatená. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.18 19:30

Ordinuje v ISCARE a Gennetu, tak zalezi, kam jsi objednana. :)

Holky, netusite, kdy se pani doktorka Malickova vraci z te dovolene?

Diky. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí