Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@slunce1 píše:
@Lucylooo ale platí se bez doporučeni?
To by mě taky zajímalo. Jsem tam objednaná a doporučení nemám.
@slunce1 píše:
@Rane někdo my psal že bez doporučeni 30tisic
no doufám, že to bude zadarmo na pojišťovnu. 30 tis. je docela palka
@slunce1 píše:
@Lucylooo ale platí se bez doporučeni?
To já ještě nevím, jdu tam až v druhé půlce srpna, ale ještě před tím jdu ke své imunoložce a nechám si pro jistotu od ní napsat doporučení. Jistota je jistota ![]()
@ejbinka nemá dovolenou? Psala jsme ji na náký dva eimaly a neodpověděla…Tedy je otázka jestli jsou vůbec správné adresy. Prý je v Genentu a v Iscare, ale chci tam kde bude kratší čekací doba. Tlačí mě už věk.Byla jsem v Plzni, ale nějak mi nesedla a nevěřím , že máme dobré výsledky.
@slunce1 určitě má dovolenou. Ještě příští týden a nejsem si jistá, jestli ne i ten další. Vím, ze si jí brala 3 týdny v kuse, ale mám to poznamenané v kalendáři na stole v práci.
@Synekdoche7 děkuji a stačí ji ten eimal nebo se mám v pondělí ještě objednát telefonicky a oni jo to vyřídí?
No, mě moc na emaily neodpovídala, ani když byla práci. Jen na první, potom už ne. A objednávky jdou stejně přes recepci, tak bych normálně zavolala a objednala se na termín. Můžeš si vzít výsledky z Plzně s sebou a nechat je zkontrolovat, případně dobrat další věci. Já takhle nesla výsledky z Imunie.
@Synekdoche7 děkuji tak já zkusím najít číslo do iscare a v pondělí zavolám. Jak se cca dlouho čeká než vemou? Ještě musím zpracovat car ať mi dají zadanku.
@slunce1 píše:
toto číslo je do Iscare na Malíčkovou 800 203 233 ?
já jsem se objednávala přes recepci a to na čísle +420 234 770 260.
@slunce1 píše:
@Rane dekuji a jak dlouho trvalo objednaní. Jdu volat
Objednávala jsem se v půlce června a jdu az 7.8. Asi bych šla driv, kdyby mudr. neměla dovcu.