Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ejbinka Aha, tak to jsem ráda, že jsem na to díky tobě přišla. Jdu k Malíčkové 14.5., tak jí taky řeknu, že bychom to vyšetření chtěli.
@ejbinka No právě. Opravdu nechápu proč k tomu musí být indikace. Přesně pokus x omyl je šílená varianta. Příteli spermiogram skutečně kolísá, jsme po jednom IVF, já měla tři vajíčka, jedno embryo odpadlo úplně na začátku, nakonec vydrželo jen jedno a toho nechali do 4tého dne, protože v neděli nedělali ET. No, jsem zvědavá, dám vědět nebo když se připomeneš, tak to bude jistější. ![]()
Ahoj, chtela bych se poradit, jak probihalo prvni vstupni vysetreni/konzultace u pani doktorky Malickove. Zanedlouho nas to ceka v Iscare.:) Zajimalo by mne, jak dlouho to trvalo, co chtela vedet, zda se nabirala krev, zda jste sly i s partnerem. Cokoliv by nam pomohlo.
Moc dekuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, půjdeš na povohor, kde se Tě paní doktorka bude ptát na vše, co potřebuje vědět a nabere Tě krev. Nechod tam v pátek, protože krev se musí hned zpracovávat, tudíž se nesmí jít, když je následující den pracovní volno
Ahoj holky tak jsem se objednala do iscare k maličkove na červenec… Dřív nemůžu, změna pojišťovny a dovolená. Co mě Teda naštvalo že mi ten termín nemůžou zaručit že nemá paní Doktorka ještě nahlášenou dovolenou. To snad nemyslí vážně že by mi pak dali termín za 2mesice.
Co si vzpomínám tak jsme si popovídali co máme zásobou a jak to vidíme dal. Odběry krve u mě a partnera. Výsledky byly až za pár týdnů snad už to je rychlejší. Nebo jestli to tak trvá napoprvé nevím.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se poradit, jak probihalo prvni vstupni vysetreni/konzultace u pani doktorky Malickove. Zanedlouho nas to ceka v Iscare.:) Zajimalo by mne, jak dlouho to trvalo, co chtela vedet, zda se nabirala krev, zda jste sly i s partnerem. Cokoliv by nam pomohlo.Moc dekuji
@Gilmorka Taky jdu začátkem července a doufám, že se to nebude posouvat daleko.
Tak vás prosím až budete vědět kdy má dovolenou napište ať si oddechnu. nejradeji bych ji napsala kdy plánuje volno ale to by bylo asi troufale.
Ja jdu na konci kvetna. Asi se hodne rozkriklo, ze je v ISCARE, protoze terminy jsou vybrane dlouho dopredu…
Holky na odběr ma jit i partner? Vubec mi doktorka o partnerovi nic neřekla, ze ma prijit take. Tak jak?
Prosim, objednavaly jste se pres recepci, nebo jste volaly primo Dr. Malickove? musim byt pacientka kliniky, aby mi udelali imunologicke vysetreni pro opakovane potraty? a musim tam podstoupit IVF? moc dekuji..
@Aishwarya Ahoj,objednávala jsem se přes recepci. Nemusíš tam podstoupit IVF. Udělají Tě imunovyšetření.
@Ekmonek prosímtě a do kterého zařízení ses objednávala? děkuji…