Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
30.4.18 13:21

@ejbinka Aha, tak to jsem ráda, že jsem na to díky tobě přišla. Jdu k Malíčkové 14.5., tak jí taky řeknu, že bychom to vyšetření chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
30.4.18 13:27

@ejbinka No právě. Opravdu nechápu proč k tomu musí být indikace. Přesně pokus x omyl je šílená varianta. Příteli spermiogram skutečně kolísá, jsme po jednom IVF, já měla tři vajíčka, jedno embryo odpadlo úplně na začátku, nakonec vydrželo jen jedno a toho nechali do 4tého dne, protože v neděli nedělali ET. No, jsem zvědavá, dám vědět nebo když se připomeneš, tak to bude jistější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.18 16:36

Ahoj, chtela bych se poradit, jak probihalo prvni vstupni vysetreni/konzultace u pani doktorky Malickove. Zanedlouho nas to ceka v Iscare.:) Zajimalo by mne, jak dlouho to trvalo, co chtela vedet, zda se nabirala krev, zda jste sly i s partnerem. Cokoliv by nam pomohlo.

Moc dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
80
3.5.18 17:07
@Anonymní píše:
Ahoj, půjdeš na povohor, kde se Tě paní doktorka bude ptát na vše, co potřebuje vědět a nabere Tě krev. Nechod tam v pátek, protože krev se musí hned zpracovávat, tudíž se nesmí jít, když je následující den pracovní volno
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.5.18 12:29

Ahoj holky tak jsem se objednala do iscare k maličkove na červenec… Dřív nemůžu, změna pojišťovny a dovolená. Co mě Teda naštvalo že mi ten termín nemůžou zaručit že nemá paní Doktorka ještě nahlášenou dovolenou. To snad nemyslí vážně že by mi pak dali termín za 2mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
4.5.18 12:32

Co si vzpomínám tak jsme si popovídali co máme zásobou a jak to vidíme dal. Odběry krve u mě a partnera. Výsledky byly až za pár týdnů snad už to je rychlejší. Nebo jestli to tak trvá napoprvé nevím.

@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se poradit, jak probihalo prvni vstupni vysetreni/konzultace u pani doktorky Malickove. Zanedlouho nas to ceka v Iscare.:) Zajimalo by mne, jak dlouho to trvalo, co chtela vedet, zda se nabirala krev, zda jste sly i s partnerem. Cokoliv by nam pomohlo.Moc dekuji :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
4.5.18 15:31

@Gilmorka Taky jdu začátkem července a doufám, že se to nebude posouvat daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
5.5.18 12:05

Tak vás prosím až budete vědět kdy má dovolenou napište ať si oddechnu. nejradeji bych ji napsala kdy plánuje volno ale to by bylo asi troufale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.18 12:17

Ja jdu na konci kvetna. Asi se hodne rozkriklo, ze je v ISCARE, protoze terminy jsou vybrane dlouho dopredu…

• Citovat
  • Upravit
413
6.5.18 23:49

Holky na odběr ma jit i partner? Vubec mi doktorka o partnerovi nic neřekla, ze ma prijit take. Tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.5.18 07:20

@Lucie58 U nás jsem šla jen já. Partner ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.5.18 12:22

Prosim, objednavaly jste se pres recepci, nebo jste volaly primo Dr. Malickove? musim byt pacientka kliniky, aby mi udelali imunologicke vysetreni pro opakovane potraty? a musim tam podstoupit IVF? moc dekuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.5.18 12:30

@Aishwarya Ahoj,objednávala jsem se přes recepci. Nemusíš tam podstoupit IVF. Udělají Tě imunovyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.5.18 12:32

@Ekmonek prosímtě a do kterého zařízení ses objednávala? děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.5.18 12:41

@Aishwarya do Iscare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie