Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Drbna777 nezoufej ono všechno má svůj důvod. Mě vyšlo 13 ivf ve 42letech ![]()
@Maťullka neee mě bylo minulý mesíc 35 a ono by to mimi chtělo jen není teď s kým…
@Drbna777 spíš nadělal dluhy exekutoři tu začli chodit atd… Je to srab a odmita cokoliv řešit a sedi na docce a nechce dělat… Takže tak…
I to se stává… Mě zustsli jen dluhy a oči pro pláč. A ve 35 hledat chlapa se mi nějak už nechce…
@milas ach jo holka. Ty chlapy nás někdy trápí. Místo aby byli oporou tak na dělají ještě víc škod. Drz se. Třeba ještě přijde ten praví.
@baby80 píše:
Zdravím,
Jen pro info, já jsem se objednala do toho Iscare, příští pátek, a bez problémů bere. Tak poté podám info ????
Prosim, mužů se zeptat, ty jsi pacientka Iscare? Lze se objednat do toho Iscare i když nejsem jejich pacientkou? A pres recepci, nebo je telefon primo na ni, případně email? Diky moc za informace.
@Synekdoche7 já jsem se taky objednávala původně do Iscare, ale nakonec jsem šla do Gennetu. Nemusela jsem být pacientka ISCARE a volala jsem normálně na recepci.
Dnes u Apolináře jen díky péči MUDr Kouckého a paní primárky Karín Malickové po dvou nedonošenych andilcích se nám narodila dcera Marta. 40+2, 4680, 53.
@Evženie77 Tak to moc gratuluji! Ať je holčička zdravá a dělá velkou radost!