Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ejbinka Ahoj, já byla v pátek po prvé u dr. Malíčkové. Po rozhovoru mi řekl, že chce aby až přijdu na krev, tak aby partner odevzdal ejakulát. Teda předpokládám, že to dr. řekne při rozhovoru podle toho jak usoudí za vhodné. Na výsledky si máme zavolat za 5-7 dní po odběru. Respektive řekl, že by radši abych napsala email, že mi rovnou pošle výsledky s vyěvsětlením a další postupem.
@ejbinka Určitě, pokud jste z dálky, tak to chápu.
My jsme z Prahy a chtěla jsem dřív termín. Dřívější termíny jsou na pátek, ale nechtějí na ně objednávat, protože ten den neodebírají krev, což mě nevadí. Zítra brzy ráno zajdeme na odběry a pak do práce. ![]()
@ejbinka Nevím jestli ti to pomůže, ale chtěla jsem po dr. aby udělala partnerovi fragmentaci DNA, nebyla v podstatět proti. Řekla, že na to konkrétně myslí, ale že by udělala nejprve test na… a teď si nemohu vzpomenout. :/ Nicméně pokud by „to“ vyšlo špatně, tak by nás hned doporučila na tu fragmentaci, protože by bylo jasné, že není v pořadku, ale pokud vyjde dobře, tak je fragmentace zbytečná, protože se to od toho odvíjí a vyšla by dobře. Zároveň říkala, že to stojí 2 000,00 Kč. Ale podotkla, že pokud chceme hned, tak není problém a zaškrtne nám ji.
@ejbinka já jsem měla za pár dní první myslím do týdne, léčbu jsme nejprve konzultovaly telefonicky a domluvily si i termín, já jela vždycky sama.
@ejbinka jojo to je presne ono
..
Rekla, ze ejakulat donést myslim do 12hod do iscaru, ze ve 12,30 vse odvazi.. A na odbery taky tam ![]()
Prosim musi byt i na toto vysetreni abstinovani ze strany partnera nekolik dni?
@ejbinka jinak ohledne razítka, kdyz jsem se ptala na recepci, tak davaji razítko IVF ISCARE..nic dalsiho konkretniho tam nebylo..
Holky, jsem trochu nedockava. V utery jsme byli na odberech. Doktorka říkala, ze za 5 az 7 dni mam napsat /zavolat. Chtela bych napsat uz zitra. Stalo se vam, ze jste napsali driv a vysledky uz byly?
Ahoj holky, jaká je léčba při vysokych nk buňkách, když se nedaří otěhotnět? Je to něco drastickeho? Docela se toho bojím, už tak je v těle dost svinstva z ivf ![]()
Ahoj holky, muzete mi prosim poslat do SZ mail na Malickovou? Mam pozitivni tehotensky test a potrebuju udelat kontrolni odbery. Psala jsem na malickova@iscare.cz, jak tu nekdo uvadel, ale vratilo se mi to jako nedoruceny. Diky moc