Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
28.5.18 07:42

@ejbinka Ahoj, já byla v pátek po prvé u dr. Malíčkové. Po rozhovoru mi řekl, že chce aby až přijdu na krev, tak aby partner odevzdal ejakulát. Teda předpokládám, že to dr. řekne při rozhovoru podle toho jak usoudí za vhodné. Na výsledky si máme zavolat za 5-7 dní po odběru. Respektive řekl, že by radši abych napsala email, že mi rovnou pošle výsledky s vyěvsětlením a další postupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
28.5.18 08:11

@ejbinka Určitě, pokud jste z dálky, tak to chápu. :) My jsme z Prahy a chtěla jsem dřív termín. Dřívější termíny jsou na pátek, ale nechtějí na ně objednávat, protože ten den neodebírají krev, což mě nevadí. Zítra brzy ráno zajdeme na odběry a pak do práce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
28.5.18 08:19

@ejbinka Nevím jestli ti to pomůže, ale chtěla jsem po dr. aby udělala partnerovi fragmentaci DNA, nebyla v podstatět proti. Řekla, že na to konkrétně myslí, ale že by udělala nejprve test na… a teď si nemohu vzpomenout. :/ Nicméně pokud by „to“ vyšlo špatně, tak by nás hned doporučila na tu fragmentaci, protože by bylo jasné, že není v pořadku, ale pokud vyjde dobře, tak je fragmentace zbytečná, protože se to od toho odvíjí a vyšla by dobře. Zároveň říkala, že to stojí 2 000,00 Kč. Ale podotkla, že pokud chceme hned, tak není problém a zaškrtne nám ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.5.18 11:33

@ejbinka já jsem měla za pár dní první myslím do týdne, léčbu jsme nejprve konzultovaly telefonicky a domluvily si i termín, já jela vždycky sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
28.5.18 11:37

@ejbinka jojo to je presne ono :)..
Rekla, ze ejakulat donést myslim do 12hod do iscaru, ze ve 12,30 vse odvazi.. A na odbery taky tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.5.18 12:14

@ejbinka napíšu SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
28.5.18 13:23

Prosim musi byt i na toto vysetreni abstinovani ze strany partnera nekolik dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.6.18 16:22

@ejbinka Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.6.18 16:24

@ejbinka jinak ohledne razítka, kdyz jsem se ptala na recepci, tak davaji razítko IVF ISCARE..nic dalsiho konkretniho tam nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.6.18 16:26

Holky, jsem trochu nedockava. V utery jsme byli na odberech. Doktorka říkala, ze za 5 az 7 dni mam napsat /zavolat. Chtela bych napsat uz zitra. Stalo se vam, ze jste napsali driv a vysledky uz byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
4.6.18 11:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
4.6.18 11:10

@Lisianne tak pani doktorka mi je uz poslala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
7.6.18 07:46

Ahoj holky, jaká je léčba při vysokych nk buňkách, když se nedaří otěhotnět? Je to něco drastickeho? Docela se toho bojím, už tak je v těle dost svinstva z ivf :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.6.18 08:16

@sofka34 Léčba je kortikoidy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.6.18 16:01

Ahoj holky, muzete mi prosim poslat do SZ mail na Malickovou? Mam pozitivni tehotensky test a potrebuju udelat kontrolni odbery. Psala jsem na malickova@iscare.cz, jak tu nekdo uvadel, ale vratilo se mi to jako nedoruceny. Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí