Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ejbinka A do prčic, ale děkuji za upozorneni .Ještě jsem nevolala, čekám jak dopadnu.
jinak paní doktorka je také každý čtvrtek u Apolináře
hned 9.8. mě k ni objednali a to jsem volala vcera ![]()
Ahojte, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s léčbou s imunoglobuliny, mám ted 4 dávky od MK…pokud budou výsledky OK tak sup na IVF s ICSI…jinak ja mam spatnou TNF alfu, Prolaktin 2 i 4
Myslíte si že to může tak brzy zabrat?
@slunce1 priznam se ze netusim, me k no objednali primo v Caru ![]()
Neplati. Ja mela vse na pojistovnu, VZP. Bez doporuceni, objednani primo.
@Anonymní píše:
Neplati. Ja mela vse na pojistovnu, VZP. Bez doporuceni,@Anonymní píše:
Neplati. Ja mela vse na pojistovnu, VZP. Bez doporuceni, objednani primo.Děkuji, já zatím taky nemám doporučení ani nevím zda ho někdo vypíše, moc se v caru netvarili.
@slunce1 píše:
Jak je to tedy s doporučením?Platí se něco když neni?
Byla jsem u ní tento týden bez doporučení a nic jsme neplatili. A jak jsem ji říkala,že nemám doporučení, tak říkala, že nevadí.
@ejbinka Momentalne potrácím, hcg kleslo, na min , tak to uzavřeli ve čtvtek, v ponděli znovu kontrola v nemocnici.Ale mam docela silné bolesti v pravo vystřelující do třisla a stehna , tak doufám že bude vše v pořádku.
@ejbinka to my ani neříkej mě to kleslo na 24 a tak to car uzavřel. Ale dneska jal mě bylo zle sem myslela že pojedu. Bolest v právo dole břicho vystrelujici do trisla a stehna mazec. Vzala sem si čípek ale bolí to furt ale naštěstí min.. Snad už bude 0 konec bolesti
Holky ještě se zeptám v caru mi říkali že prý paní Malickova bere jen lidi z Iscare a jiný ne. Je to pravda? Já ji právě volala ale zapomněla jsem se zeptat ![]()
@ejbinka v Pronatalu jedna doktorka. Ale když sem se bavila jinou nezávazně tak my ji doporučovala. Ale tu poslední doktorka řekla že se zabývá významné s lidmi s Iscare. Tak tu teď trochu plasim
. Jinak doporučení není třeba ![]()
@ejbinka děkuji moc. Tak budu klidnější. Ještě Je se zeptám takže na KET bude lepší jít až imunologii výsledkach? Ta doktorka by mě hnala hned druhý cyklus a i přesto že ji říkám o té Malickove, ale na to sem psala již víš..
@ejbinka děkuji v pondělí už sem měla 2 to je jako nula dal už testovat nebudou. A objednání jsme až na 17.9tak to je šest týdnů snad
. Zdravé nevím ale pěkné, neměli sme PGD
, ale příště už ho určitě dáme.