Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
31.7.18 14:02

@ejbinka A do prčic, ale děkuji za upozorneni .Ještě jsem nevolala, čekám jak dopadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
2.8.18 07:35

jinak paní doktorka je také každý čtvrtek u Apolináře :palec: hned 9.8. mě k ni objednali a to jsem volala vcera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
10.8.18 16:33

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s léčbou s imunoglobuliny, mám ted 4 dávky od MK…pokud budou výsledky OK tak sup na IVF s ICSI…jinak ja mam spatnou TNF alfu, Prolaktin 2 i 4 :roll: Myslíte si že to může tak brzy zabrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
10.8.18 17:46

Jak je to tedy s doporučením?Platí se něco když neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
10.8.18 18:49

@slunce1 priznam se ze netusim, me k no objednali primo v Caru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.18 19:02

Neplati. Ja mela vse na pojistovnu, VZP. Bez doporuceni, objednani primo.

• Citovat
  • Upravit
738
10.8.18 19:26
@Anonymní píše:
Neplati. Ja mela vse na pojistovnu, VZP. Bez doporuceni,
@Anonymní píše:
Neplati. Ja mela vse na pojistovnu, VZP. Bez doporuceni, objednani primo.

Děkuji, já zatím taky nemám doporučení ani nevím zda ho někdo vypíše, moc se v caru netvarili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.8.18 20:14
@slunce1 píše:
Jak je to tedy s doporučením?Platí se něco když neni?

Byla jsem u ní tento týden bez doporučení a nic jsme neplatili. A jak jsem ji říkala,že nemám doporučení, tak říkala, že nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
11.8.18 14:44

@ejbinka Momentalne potrácím, hcg kleslo, na min , tak to uzavřeli ve čtvtek, v ponděli znovu kontrola v nemocnici.Ale mam docela silné bolesti v pravo vystřelující do třisla a stehna , tak doufám že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
11.8.18 14:45

@Rane tak to doufám taky zatim nemám vypsané potvrzeni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
11.8.18 20:43

@ejbinka to my ani neříkej mě to kleslo na 24 a tak to car uzavřel. Ale dneska jal mě bylo zle sem myslela že pojedu. Bolest v právo dole břicho vystrelujici do trisla a stehna mazec. Vzala sem si čípek ale bolí to furt ale naštěstí min.. Snad už bude 0 konec bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.8.18 09:02

Holky ještě se zeptám v caru mi říkali že prý paní Malickova bere jen lidi z Iscare a jiný ne. Je to pravda? Já ji právě volala ale zapomněla jsem se zeptat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.8.18 09:18

@ejbinka v Pronatalu jedna doktorka. Ale když sem se bavila jinou nezávazně tak my ji doporučovala. Ale tu poslední doktorka řekla že se zabývá významné s lidmi s Iscare. Tak tu teď trochu plasim :D. Jinak doporučení není třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.8.18 09:23

@ejbinka děkuji moc. Tak budu klidnější. Ještě Je se zeptám takže na KET bude lepší jít až imunologii výsledkach? Ta doktorka by mě hnala hned druhý cyklus a i přesto že ji říkám o té Malickove, ale na to sem psala již víš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.8.18 09:31

@ejbinka děkuji v pondělí už sem měla 2 to je jako nula dal už testovat nebudou. A objednání jsme až na 17.9tak to je šest týdnů snad :). Zdravé nevím ale pěkné, neměli sme PGD :zed:, ale příště už ho určitě dáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí