Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Celina mně se vtipně ještě po dobu braní z 25% zvýšili na 35%
a co nakonec pomohlo, a za jak dlouho? ![]()
@Celina děkuji, zatím nabízí Dexamed a intralipidy před ET a po něm. Tak snad to zabere.
@Lamicka2016 mě zatím nepomohl (užívám od konce října), uvidím v březnu - mám Metypred, ale to prý to samé jako Medrol (v lékárně mi jej chtěli dát místo Metypredu, který měl výpadek).
@Lucylooo ahoj tak to už je dlouho
u mě ho paní doktorka vzdala hned jak viděla, že jdou hodnoty nahoru, tak zvolila jinou léčbu
@Lamicka2016 ![]()
mě to nahoru nešlo, kleslo mi to o dvě čísla dolů, takže skoro vůbec, jsem sama zvědavá, jak to v březnu bude vypadat…určitě se ozvu, co bude následovat. A také přeji hodně štěstí! ![]()
@Gilmorka a mohu se zeptat, jak si se dostala k injekcím? Nejdřív nezabraly pilule? Nebo je to na žádost? Jen přemýšlím, co bude dál, pokud to nezabere ani po kontrole v březnu Metypred. Už jím kortikoidy 4 měsíc a bez výsledku, jen mi klesla alergie na sperma…
Mate nekdo zkusenost s tim, ze hodnoty NK bunek kolisaji i kdyz berete merypred?
@Lucylooo Ahojky, prosím te, MUDr. Malickova te vzala i bez zadanky? A hradila jsi něco nebo to bylo na pojišťovnu? Moc diky za odpověď.
@Celina píše:
Je to individuální, každému zabírá něco jiného
Me to prave zabira, jenom to kolisa.
Ahoj Holky, kdo chodí na krev ke KM tak chodíte nalačno? Říkali, že se nemusí, ale všude jinde kam chodím, tak raději nalačno chodím. Zítra mě čeká 5 hodinová cesta vlakem a asi zase neodolám něco zkousnout. Chodíte nebo nechodíte na odběry nalačno?
Na imunologické odběry nemusíš být na lačno. Ne/jezení nebude mít vůbec žádný vliv.