Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc děkuju, nedělali. 4 x Gennet, vždy stejný protokol. T'D nás čeká Cube, too už jako samoplátci a zase bez. Ale je to přes sto tisíc, tak se snažím tomu pomoci ze všech stran, stravou, cvičením. Embryjka se nechytila.
Moc děkuju, nedělali. 4 x Gennet, vždy stejný protokol. T'D nás čeká Cube, too už jako samoplátci a zase bez. Ale je to přes sto tisíc, tak se snažím tomu pomoci ze všech stran, stravou, cvičením. Embryjka se nechytila.
V Iscare je to super, krátké termíny, žádné žádanky, nenutí ivf.Taky dojizdim po přirozeném otěhotnění. Objednejte se přes recepci.
@Lisianne píše:
V Iscare je to super, krátké termíny, žádné žádanky, nenutí ivf.Taky dojizdim po přirozeném otěhotnění. Objednejte se přes recepci.
Moc děkuju, my už máme podepsanou smlouvu bohužel v Cube, ale přesto bych zkusila ještě tu genetiku v Iscare. Netušíš kolik za ní zaplatím jako samoplátce? A co všechno má chtít?
Já tam za imunologii u Dr. Maličko ve neplatim ani korunu. Zavolej na recepci a zeptej se. ![]()
Vse jde na pojistovnu, v ramci imunologie. Chodi tam I pacientky jinych IVF center, takze staci se objednat pres recepci.
@jesterka85 ja jsem na první termín vysetreni cekala 2 mesice, tak asi radši počítej s tim, ze to nebude hned.. objednavala jsem se letos v lednu a vzali me az v breznu. Ale za to vysledky imunologie jsou do 10 dni ![]()
Ahojky holky, prosimvás již 3 tydny jsem v léčbě nk buňek u dr Malíčkové, 10tého bych měla jet na krevní odběr aby jsme zkkntrolovali zda metypred snížil nk bunky nevíte jak dlouho trvaji vysledky, zda je to opět týden? První odber trval tyden ale kontrovali vice parametru plus ejakulat partnera? Budu mít před ketem proto se ptám děkuji za odpověď
Ahoj holky, chci se zeptat ohledne prvni navstevy u Malickove v iscare. Jak bude pribihat? Naberou krev hned pri te prvni konzultaci nebo tam musime jet pak jindy rano nalacno jen na odbery? Mame to daleko, tak bysme to radi pri jednom. Dekuju.
@veri77 Ahoj, na recepci vystaví kartu a vyplníš pár papírů. Pak jdeš do ordinace kde řekneš celou svojí historii a dr si vše zapíše a vše vysvětlí. Vyplní žádanku na odběry. Na ty se jde hned. Být na lačno není potřeba. Taky jsem za ní jela zdaleka a stojí to za to. Strávíš tam dohromady cca hodinku.
@Anonymní píše:
@veri77 Ahoj, na recepci vystaví kartu a vyplníš pár papírů. Pak jdeš do ordinace kde řekneš celou svojí historii a dr si vše zapíše a vše vysvětlí. Vyplní žádanku na odběry. Na ty se jde hned. Být na lačno není potřeba. Taky jsem za ní jela zdaleka a stojí to za to. Strávíš tam dohromady cca hodinku.
Dekuju za odpoved. Nekde jsem cetla, ze partner odevzdava i sperma, to je ve vsech pripadech nevis? Jestli treba musi byt i abstinence urcite dny. Teprve tam mam v planu zitra volat, tak jsem zvedava kdy nas objednaji.
@veri77 ahoj nejdřív jsme si asi půl hodinky povídali, pak mě vzali hned krev a příteli odbebrali ejakulát, nemusí být sexualní abstinence ani nmusíš být na lačno
@veri77 Čekačka tak 5-6 týdnů. Sexuální abstinence být nemusí, ale my ty 3 dny radši dodrželi. Počítej s tím, že partner odevzdá vzorek, protože spermii rozpitvají a zkontrolují.