Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@olomoučanda
ahojky, jak dopadl dlouhý protokol?
Jinak paní Malíčková tě vezme i bez žádanky a vše jde na pojišťovnu ![]()
@Lamicka2016
Zdravím te a diky za reakci. Dlouhý protokol byl u mě o něco uspesnejsi než krátký, bylo více vajíček a zůstaly nám dvě embrya, která mohla být geneticky testována. To je pro mas úspěch, vždy nám totiž zbylo jen jedno. Takže zatím čekáme, jak to dopadne a doufáme, ze dobre.
A tobě přeji hodně štěstí jinde, však vis ![]()
@olomoučanda Děkuji
Přeji ať jsou oba nebo obě k transferu
Každopádně máš teď meziprostor před KET a já bych být tebou jelikož to máš s tou imunitou takové jo a ne za paní Malíčkovou zajela. Je úžasná. Je to jen odběr krve a ona ti pak výsledky ( myslím dokonce do týdne) pošle e-mailem a budeš mít takový klid, že proti těm bojovníkům nejde tvá imunita ![]()
@olomoučanda Ano. Já volám také vždy do Iscare a šla jsem tam také bez jakékoliv doporučenky. ![]()
@olomoučanda píše:
@Lucylooo Ahojky, prosím te, MUDr. Malickova te vzala i bez zadanky? A hradila jsi něco nebo to bylo na pojišťovnu? Moc diky za odpověď.
Ahoj, ano i bez žádanky, měla jsem ale s sebou podklady od své imunoložky, nicméně to vliv na to nemělo. A testy byly na pojištovnu, nic jsem neplatila
.
Ahoj, za jak dlouho jste mely vysledky prvnich odberu od doktorky Malickove? Byli jsme na kontrole minule pondeli a vysledky pry zatim nejsou kompletní, tak se trosku bojim, na co prijdou.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, za jak dlouho jste mely vysledky prvnich odberu od doktorky Malickove? Byli jsme na kontrole minule pondeli a vysledky pry zatim nejsou kompletní, tak se trosku bojim, na co prijdou..
Myslím, že to trvalo cca 14 dní. Kontrolní pak už jen na věci, co nebyly v pořádku bývají cca do týdne…
Tak vysledky uz mame. Ja jsem v poradku, ale partner ma zvysene autoprotilatky proti spermiim a podezreni na chronickou uroinfeci. Setkali jste se s tim a jak lecba probihala? Vlastne ani nevim, jak moc spatny vysledek to je.. ![]()
Ahoj děvčátka, moc prosím, kde teď pracujeMudr. Malíčková. Psala jsem jí dnes mail, který jsem našla tady na diskuzi, ale zřejmě prehistorická adresa a přišla mi hodně strohá odpoveď:
Dobrý den, ve VFN nepracuji jako reprodukční imunolog již od roku 2017, objednat se nedá.
MUDr. Karin Malíčková
Skoro mám pocit, podle toho jak ji popisujete, jako by to ani nepsala ona
. Kde tedy teď ordinuje? Čeká nás páté IVF a chci udělat max, aby to klaplo. Imunitu nám nikdo ještě nedělal. Moc a moc díky za odpovědi.
@jesterka85 pracuje v Iscare a objednat se muzes pres recepci, sídlí v Praze Holešovicích.
@jesterka85 v ISCARE. Z fakultniho emailu NESMI odpovidat jinak. Objednat lze bez zadanky, vsechno moje slo na pojistovnu, neni treba mit zadne IVF v ISCARE, my to meli u prirozeneho poceti.