Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@slunce1 @Sojka85 holky diky, ja s ni komunikovala jeste pres mail vfn a prave jsem nevedela, kdyz uz tam jako primarka neni.. chci ji jen podekovat a poslat foto dvojcatek:)
Ahoj holky. Na 30.10. jsme objednaní k MUDr. Malíčkové - šílená doba, obzvlášť když mi píchají Dipheriline na navození umělé menopauzy, který bych už vzhledem k dobrým hodnotám Ca 125 (endometrioza) nemusela užívat. Proto bych chtěla poprosit - kdyby byl někdo objednaný na dřívější termín a z nějakého důvodu se ho nemohl zúčastnit a chtěl ho odhlásit - byl by tak hodný a písl mi SZ, abychom se přeobjednali? Děkuju moc ![]()
@slunce1 píše:
@Lucylooo ale platí se bez doporučeni?
Ahoj, ozývám se po delší době. Vzala mě i bez doporučení, na testy mě poslala, když si prohlédla mé výsledky z normální imunologie. Mě brali krev, manželovi sperma. Za 14 dní jsem měla v mailu výsledek, na konzultaci jsem čekala další 3 týdny. A samozřejmě, že se našel problém. Zvýšená BI a embrotoxické a spermtoxické cytokiny. Mám na 6 týdnů léčbu, Metypredem, pak kontrola. K tomu 4 % populační poruchu, kdy budu muset v těhotenství chodit, co měsíc na krev, hrozí předčasný porod, potrat. Takže ještě, že jsem si na vyšetření došla, ivf by se tak logicky povést nemuselo. Imuno testy v CARech jsou k ničemu…tam bylo vše ok. Všem, kdo se nějaký ten rok snaží, vřele doporučuji. Jo a nic jsem neplatila…jen říkala, že toto vyšetření stojí pro samoplátce 400 Euro. Ale co je to pro pojištovnu, když vám schválí ivf… Všem mnoho úspěchů ![]()
@slunce1 Ahojky, prosím mohla bys mi dát na paní doktorku telefonní kontakt? Nemůžu se s ní spojit emailem a celkem to hoří. A do ISCARE na recepci se dovolat je umění.
Moc děkuji ![]()
@hasara je já mam taky telefon jen na recepci do iscare, ale tam je problem se dovolat a pak eimal, ale na něj mě vždy odepsala tedy až po její schuzce, před ní nikdy.
@slunce1 ja prave jsem jeji pacientka…na emaily mi odpovidala ale ted uz na 2 ne. Neni mi jasne davkovani leku a to je mam nasadit pristi tyden at to zabere do KETu a nemuzu se s ni spojit. ![]()
Jsem z toho uz na prasky. Psala ze davkovani je ve zprave ale tam je jen kdy nasadit, ale ne kolik a jak casto si to pichat. V mem CARu z toho take nebyli moudri, v pribalovem letaku je davkovani individualne. ![]()
Mate na ni take email malickova@iscare.cz? Nema ho zmeneny treba???
Tak vyreseno ????zrovna odepsala. Strasne se mi ulevilo, ze uz mam veskere info.
Holky nevite kontajt na pani Doktorku? Chodila jsem k ni na Karlak a po smrti Petanka jsem tam byla jrdnou a příští rok by jsme chtěli znovu do miminka. Diky moc…
@milas Ahoj, já byla také v Iscare, objednej se přes recepci, je to teda hrůza se tam dovolat… Ale kolikrát se mi povedlo poslat email a oni volají zpět, nebo navrhnou termín po emailu.
Holky a za jak dlouho bývá tak nejbližší termín v Iscare u Dr. Malickove?
Ja mela nejdriv za dva tydny, nejdele za mesic. U novych pacientek obcas dele.
Holky na ktery meil mám paní doktorce napsat ani jeden nefunguje prostě mi to háže chybu