Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nicky232 A vezme paní doktorka na čas? Abychom se nermáceli 350 kilometrů a ona nám nic neudělala ![]()
@jezovca Vezme na čas, vypíše žádanku a hned půjdete na odběry. My tam byli cca hoďku.
@Potkyš A ta kompletní imunologie trvá opravdu pouze týden? Já myslela že až 6 týdnů
. Mě budou taky odebírat nějaký stěr ze sliznice?
@jezovca Malíčková říkala, že výsledky za 7-10 dní. Stěr ze sliznice mi nedělala, jen vzaly 3 zkumavky krve a partner odevzdal sperma. Stěr ze sliznice na NK buňky dělá Ulčová-Galová v Plzni.
@Potkyš ahoj, děkuji za informace. Ona hned objednává příští schůzku ohledně vyhodnocení výsledků? Jakože budeme muset znovu přijet?
@jezovca Není potřeba za ní jezdit kvůli výsledkům. Výsledky pošle e-mailem. A když ti něco najde, tak není problém poslat e-recept na léky.
@Potkyš tak to je paráda, že se člověk nemusí, když je zdaleka, trmácet zase takovou dálku. Moc děkuji za informace ![]()
@jezovca Taky jsem to uvítala, protože jsem k ní jela přes celou republiku.
@jezovca Nenašla nic. Po imunologické stránce jsem zdravá. Musím hledat problém jinde.
@Potkyš A jaký máte problém? Jestli se můžu zeptat. Jak dlouho se snažíte?
@jezovca Snažíme se už 3 roky s pomocí CARu a předtím tak cca rok. Mě se nechytají zdravá embrya.
@Potkyš tak to jsme na tom asi podobně. Mě se chytají, ale maximálně s Estrofemem, ale za par dni po KET hcg 0. Dvakrát jsem ale přirozeně otěhotněla před 5 lety, ale dopadlo to stejně, chytlo se HC G nízké a odešlo to s MS = biochemické zase. No a co teď máte v plánu? Když je imunologie v pořádku? Já totiž myslím, že mi taky nic nenajdou a už mám všechny možnosti vystřílené ![]()
@jezovca Taky máš problém s uchycením nebo max biochemko. Malíčková navrhla ať si nechám vyšetřit NK buňky v děloze. S doktorem jsem domluvená na hysteroskopii. Ještě navrhl ERA test, ale do toho se mi nechce.
Ahoj holky, mohla bych vás poprosit, nemáte některá email na Karin Malíčkovou, popřípadě jakou cestou se mám objednat. Děkuju moc