Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
19.9.19 14:40
@Anonymní píše:
Byla jsem u dr. Malíčkové na vyšetření minulý týden. Objednávala jsem se přes recepci na ISCARE, kde mi rovnou řekli, že si mám sehnat doporučení. To mi ne příliš ochotně vydal můj gynekolog. Termín jsem měla cca za 4 týdny.

Iscare už do konce roku vůbec nebere mám si zavolat v lednu… V Gennetu bohužel až 6.11 což je necelé 2 měsíce ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
24.9.19 14:03

Holky měli jste některá protilátky proti annexinu V? právě jsem dostala zprávu od paní Malíčkové a jsem totálně v háji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.9.19 17:34

@evelisi to vůbec neznám co vy to mohlo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
24.9.19 20:07
@evelisi píše:
Holky měli jste některá protilátky proti annexinu V? právě jsem dostala zprávu od paní Malíčkové a jsem totálně v háji :-(

Annexin V - placentarni antikoagulacni faktor..vysoka exprese na bunkach tvorici se placenty…dostanes kortikoidy ktere imunitni reakci potlaci, nech si jeste vysetrit jestli nemas celiakii ale jinak zadne strachy.. ja mam protilatek snad i proti same sobe a Malickova rozhodne vedela co dela kdyz mi dala stop na KET, nasadila Metypred, Quamatel a Caltrate a vysledky byly do mesice naprosto skvele.. Cituji slova pani doktorky „Vic nez vyborne“ :) neboj, jses v dobrych rukach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
24.9.19 20:42

Holky pro uklidneni.. hazu sem studii nejen pani doktorky Malickove ale take jeji spolupracovnic https://ulbld.lf1.cuni.cz/…unologie.pdf .. doporucuji precist.. vse tam najdete a uvidite, ze jeji lecba je proste ucinna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.9.19 21:02

@evelisi paní doktorka určitě pomůže. Já mam snad 5 protilátek, každou chvilku vyskočí něco a paní doktorka hodně pomáhá. Kdy k ní jdeš na konzultaci? Napsala něco do emailu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.9.19 12:02

@evelisi ahoj tak koukám do dnešní zprâvy a mám i annexin v.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
25.9.19 12:53

@Reaskiller @Ginuš holky děkuji, já zůstala uplně v šoku. Ale dalo se čekat že je něco blbě, tři transfery, tři potraty. Modlila jsem se za alergii na manželovy spermie a nakonec toto. Mám v emailu doporučení na léčbu a jak postupovat. Škoda že mám paní doktorku přes celou republiku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.9.19 12:56

@evelisi je to hrozné my k ní jedeme 2 hodiny. Hrozně držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
25.9.19 12:57

@evelisi taky za ní jezdím přes celou republiku, stojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.9.19 13:50

@evelisi Taky jezdim pres celou republiku ale porad si rikam, ze to stoji za to a prachy jsou mi uz jedno.. :mrgreen: neboj..proste to dopadne dobre…jakou lecbu napsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.9.19 14:00

@evelisi odkud jsi?
Já to mám taky tak jsem že Severní moravy čili Slezska, jinak ha k ní jezdila tuším 2 roky a teď po 2,5 letech pojedu zase. Bohužel ani ona nenašla důvod proč maličký musel předčasně se narodit a kdyby nechytil v nemocnici infekcí tak by tady byl s náma..
Ale určitě se za ní 6.11 výdam já ji věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
30.9.19 13:53

Ahoj holky, hlásím jen info o konzultaci u MUDr. Malíčkové. Paní doktorka je vážně skvělá a profík na svém místě. Víc takových!
My k ní jeli s dost špatnou imuno diagnozou z původního CARu (na mé straně), kde nás ihned tlačili do IVF, že jinak neotěhotním.
Paní doktorka na výsledky koukla, zpochybnila je a otestovala nás s manželem oba. K našemu velkému překvapení jsme podle jejích výsledků oba po imunologické stránce naprosto bez nálezu!
Jsem moc ráda, že jsme ji z vlastní iniciativy vyhledali a nenechali se unést prvotními emocemi.
Přeju všem hodně štěstí a paní doktorku doporučuji :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.19 14:15

Holky, vyšly mi mírně nadlimitní 3 hodnoty:
NK buňky st. trofoblast 16,6% (0-15), TNF α spermie 77% (0-0,7), IFN g trofoblast 0,86% (0-0,8).
Měla jste také nějaká jen takto mírně nadlimitní tyto hodnoty? Jak probíhala léčba, co vám na to napsali (a jak jste to snášely) a hlavně jak dlouhoto trvalo? Díky :)

• Citovat
  • Upravit
10073
1.10.19 14:37
@Anonymní píše:
Holky, vyšly mi mírně nadlimitní 3 hodnoty:
NK buňky st. trofoblast 16,6% (0-15), TNF α spermie 77% (0-0,7), IFN g trofoblast 0,86% (0-0,8).
Měla jste také nějaká jen takto mírně nadlimitní tyto hodnoty? Jak probíhala léčba, co vám na to napsali (a jak jste to snášely) a hlavně jak dlouhoto trvalo? Díky :)

Ahojka, mela jsem nadlimitni NK bunky v periferni krvi, plus trofoblast a jeste neco..uz si nevzpominam co.. Nasadili mi Dexamed, pak imunoglobuliny (nezabralo) a ted mam Metypred s intralipidy - zabralo a hodnoty sly dolu..Po vysetreni NK bunek z delohy a imunoglobulinech jsem dostala stop na KET a lecila me Metypredem..Drzim palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí