Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Reaskiller dik můžeš mi prosím napsat email na paní doktorku? Dekuji
@milas píše:
@Reaskiller dik můžeš mi prosím napsat email na paní doktorku? Dekuji
Mas to v SZ ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat vás, které už máte zkušenosti. V květnu jsem byla v Plzni na imunologii a genetice. Výsledky byly takovéto?
Protilátky proti:
kyselině fosfatidové 0,16 U/ml
fosfatidylethanolaminu 0,16 U/ml
Protilátky proti spermiím TAT1:32 MIXED
Protilátky pro zona pellucida slabě pozitivní
Tenkrát mi řekla, že tyto výsledky nejsou nijak tragické a že bychom i přesto mohli otěhotnět.
Dneska (tedy po 3-4 měsících) jsem měla jít opět do Plzně na kontrolní odběry krve.
Bohužel ani doktorka tenkrát, ani sestřičky mi neřekly, že pro kontrolní náběry nesmím být ve stimulačním procesu (teď jsem nastimulovaná na IUI Clostylbegitem), takže mi žádné náběry nedělali a řekla mi, ať se objednám až v březnu.
Pro další IVF mi napsala brát Metypred a teď jednu injekci Dexamedu před IUI.
Každopádně se mi nějak nezdá ten přístup, že to nechá úplně bez kontrolního náběru a další půl rok se nebude vědět, jestli se mi ty hodnoty třeba nezhoršují.
Proto přemýšlím objednat se do Prahy k paní doktorce Malíčkové.
Prosím o vaše názory, jestli si myslíte, že to v mém případě nutné? Co byste dělali na mém místě? Omlouvám se za dlouhý příspěvek ![]()
Děkuju
@Margit. Tomanova má pravdu ty hormony ti mění imunologii těla. Imunologie by se měla dělat před stimulací aby nebyla ovlivněna léky a při případném problému by mohli nasadit léčbu
@evelisi Kdyby mi to bývali řekli, tak se podle toho objednám před stimulací
jak dlouho po stimulaci se může jít na krevní testy?
Přijde mi, že ta doktorka odbyla aby měla ode mě klid…
Jinak ty výsledky co píšu, je to špatné?
Děkuju moc
@Reaskiller píše:
Mas to v SZ
Ahoj, mozem poprosit tiez kontakt na malickovu?
Ahoj ženy, chci se vás zeptat, byla jste některá u KM ve 40+
Zajímal by mě názor dr.na starší ženy co by ještě rády otěhotnely.
@Fíífía mě je 39 a na věk neřekla nic, snad se ozve někdo další
Mě bude 37 takže taky už vysoko měla jsem být u ní ve středu ale pokazila mi to náhle akutní operace takže tak..
Jo a od příštího roku bude převážně v Gennetu paní doktorka
Holky děkuju že jste napsaly, trochu mě to povzbudilo. @milas díky za info, ještě poprosil ty Gennety jsou asi dva 🤔v jakém paní doktorka tedy bývá?
@milas dr. Malickova prechadza pod gennet? Robila tam len stredy.