Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Reaskiller To si právě taky myslím, že toho má hodně a bez doporučení vezme třeba jen někoho, kdo ji osobně zkontaktuje a ona uzná za vhodné ho přijmout.
Já si volala do gennetu, kde ordinuje ve středu a objednali mě za měsíc. Teď jsem to musela přeobjednat kvůli revizi a dali mi zase hned nejbližší termín.
@katerina1006 Já jsem právě přímo paní doktorkou nekontaktovala. Na recepci mi řekli, že je doporučení nutné a já ho neměla - ale objednali mě a doporučení jsem si pak obstarala, povezeme ho až na konzultaci. My jdeme 19.9. ![]()
@evelisi Tak v Gennetu má třeba volněji
Mně v Iscare nabídla taky nejbližší volný termín, ale bylo to za 7 týdnů.
@aret1 je tak to já snad už budu mít nějaké vysledky
. A budem chytřejší proč to nejde. ![]()
@katerina1006 Přesně tak, člověk se alespoň někam pohne
Jdeš na první vyšetření imuno? Promiň, že se tak blbě ptám, ale teprve se tu rozkoukávám ![]()
@katerina1006 Tak držím moc palce, ať Malíčková pomůže
Já v její pomoc hodně doufám ![]()
@katerina1006 Tak to mě mrzí, už jste si toho zkusili asi hodně.. Ale Malíčková je fakt profík a moc přeju, aby to s její pomocí konečně vyšlo
My jsme vlastně teprve na začátku všech těch kolotočů, tak uvidíme..
@aret1 Ahoj, objednala jsem se přes recepci. K ní se nedalo dovolat. Lidí má určitě hodně, já při objednání řekla, že mám za sebou 5 potratů. Je možné že to má teď takhle, ale měl vzala normálně
Holky a profil který kontakt přes recepci k mudr Malickove? Děkuji
Byla jsem u dr. Malíčkové na vyšetření minulý týden. Objednávala jsem se přes recepci na ISCARE, kde mi rovnou řekli, že si mám sehnat doporučení. To mi ne příliš ochotně vydal můj gynekolog. Termín jsem měla cca za 4 týdny.